I'm still here

zaterdag 15 november 2014 |


ootd2
Afgelopen week was druk op school. Ik heb een aantal moeilijke toetsen gehad, en bloggen kwam er gewoon niet van. Dat is echt niks voor mij, want normaal maak ik er altijd tijd voor vrij, maar ik moet toegeven dat ik nog steeds inspiratiegebrek heb :(. Maar even wat beter nieuws, dit weekend is er gelukkig minder te doen, dus maakte ik weer eens outfitfoto's!

ootd7ootd4ootd6 ootd5ootd1
Trui: H&M | Blouse: Zara | Broek: No man's land | Schoenen: Vans


Ik kon vanochtend echt niet kiezen wat ik aandeed. Soms heb je van die dagen. Uiteindelijk werd het dit, lekker zwart en comfortabel, maar met mijn Vans en blouse onder de trui om het wat leuker te maken. Misschien vind ik het zelf wel één van mijn leukste combi's! Oh ja, ik wilde nog even zeggen dat ik waarschijnlijk meer outfits ga posten binnenkort. Ik vind het zo leuk om outfitposts te maken, en vaak lukken de foto's goed. Wat vinden jullie van mijn OOTD? 

Fijne avond! X Luna. 

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuke outfit, die trui met dat bloesje staat je goed! Sweaters zijn zo heerlijk, vandaag was het maar druilerig haha.
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zo'n trui met een kraagje!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's! Vind het heel leuk gecombineerd met die blouse zo eronder.
    Je krijgt ook steeds meer een volwassen gezichtje, mooi! (mag ik dat zeggen? :))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Haha tuurlijk, vind ik juist leuk om te horen :)

      Verwijderen
  4. Ik vind je outfit echt onwijs leuk. Simpel, maar toch heel tof! Fijn dat je toetsen achter de rug zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hele mooie outfit dit! En ik vind je haar nog steeds heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, superleuke outfit! Ik vind deze combinatie ook echt geweldig en je sneakers vind ik zo awesome! Balen dat je het zo druk had maar dat hoort er allemaal bij. Hopelijk zijn je toetsen wel goed gegaan ondanks dat ze moeilijk waren! Fijne zondag ♥
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke outfit! Ik heb nu ook zin om foto's te maken in het bos :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh Luna ik vind je header echt geweldig. Wat een prachtig lettertype en het beeldmerk vind ik ook heel mooi, echt perfect. Ik vind deze outfit post ook erg leuk, zo leuk met die herfstkleuren. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vet leuke outfit! Ik hou heel erg van bloesjes onder een trui en het staat je ook super goed! Ik ben je blog gaan volgen want je post echt hele leuke dingen! Je zegt dat je gebrek hebt aan inspiratie, daar is echt niets van te merken! Wil je misschien ook een kijkje nemen op mijn blog?

    www.itsfashionx.blogspot.nl

    Loves x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke outfit! Vooral de schoenen vind ik erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen