Favourites

dinsdag 11 november 2014 |


fav1Ik had weer zin in een artikel met favorieten van de laatste tijd! We beginnen in de categorie kleding. :)

Kleding / liefde voor fluffy vesten. Om eerlijk te zijn is deze op de foto mijn enige écht fluffy vest. Ik droeg 'm gisteren en misschien was-ie zelfs nog een beetje té warm. Het vest is gewoon van de Primark, het is al een jaar geleden dat ik 'm kocht dus de prijs weet ik niet meer. Maar hij zal vast fijn zijn als het echt winter wordt.

Film / dit weekend ben ik naar The Maze Runner geweest in de bios en ik vond het een goede film! Heel spannend, op sommige momenten zelfs een beetje eng. Wel jammer dat het een open einde had, aaargh. Maar er komt nog een deel, of meerdere(? ik heb geen idee). In elk geval race ik dan wel weer naar de bioscoop.

fav2
Food / ik ben de laatste tijd echt compleet verslaafd aan pindakaas. Ik weet niet of pindakaas nou gezond is of niet, maar te veel van iets eten is vaak ongezond. Niet denken dat ik alleen nog maar pindakaas eet hoor. Hahaha, maar ik vind het wel zó lekker, zo'n cracker met pindakaas en of course: hagelslag. Thanks, degene die die combinatie heeft uitgevonden.

fav3
Muziek / ik luister de laatste tijd ontzettend veel naar Ella Henderson! Ik vind meerdere liedjes leuk, maar mijn favorieten zijn toch wel Glow, Empire, Ghost en Mirror Man. Volgens mij horen deze ook meer bij de iets bekendere liedjes van haar. Ghost zullen jullie in elk geval wel kennen, toch? Ik vind dat Ella Henderson een hele mooie, krachtige stem heeft en haar liedjes zijn gewoon lekker meezingbaar, haha. :)

Other / ik vind dat dit wel even bij de favorieten mocht: de lucht! Heel vaak is de lucht zo prachtig 's avonds! En zeker de laatste tijd. Ik zie ook heel veel mooie foto's op Instagram voorbij komen. Als ik zie dat de lucht zo mooi is pak ik meteen mijn camera/telefoon erbij, maar het resultaat is toch bijna nooit hoe ik het wilde. In het echt blijft het mooier.

Wat is jouw food favourite van de laatste tijd? 

Love, Luna. 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Je vest is inderdaad echt super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi vest! En The Maze runner is zooo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Ik vind je vest gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favo's! Mijn food favoriet is toch echt wel speculaas op brood nu haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh je vest vind ik ook echt geweldig!

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de Maze Runner ook gezien, leuk hè? En ja er zijn boeken van (een trilogie volgens mij... of toch 5 boeken?) In elk geval komen er dus wel meerdere delen. Zo'n fluffy vest is heerlijk hè, ik draag ook altijd vesten en andere warme kledingstukken (fluffy sokken!) thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zijn die fluffy vesten<3 Glow is mijn favo nummer op dit moment, ze kan zo goed zingen!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amazing!!! And you have a great blog. Let me know if you want we follow each other by GFC, bloglovin', google+, etc. I hope so: I'll follow you back!!! Have a nice day!!!

  *Keep in touch ;)
  ABSOkisses!!! Fanny J. ABSOmarilyn

  Google+ | Facebook | Instagram | Twitter | Bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van jouw vest! =)

  http://4balou.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind Glow en Ghost ook super leuk van Ella Henderson, die andere 2 ken ik nog niet, dus die ga ik even downloaden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah leuk artikeltje! Weet je wat ook lekker is, pindakaas met banaan!!! The perfect combination <3 <3
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pindakaas met chocola.. ik wil t niet proberen hahah! Deze fluffy vesten zijn zo fijn he :) Heb de laatste maanden veel fluffy items aangeschaft!

  BeantwoordenVerwijderen