Face lipstick Matte Rust

donderdag 4 september 2014 |


face4
Ik denk dat ik een nieuwe lievelingslipstick (leuk woord) heb. En dat is deze lippenstift van Face Stockholm! De winkel waarvoor ik af en toe werk verkoopt nagellak en lipstick van dit merk. Laatst was ik weer in de winkel, en mijn tante was er ook, en nog als vakantiecadeautje kocht ze deze lippenstift voor mij. Echt lief! Het is een bruin-rood-achtige kleur. Ik vind 'm prachtig!

face3
face7




Volgens mij is Face geen heel bekend merk hier in Nederland. Ik heb nog nooit echt een review van het merk voorbij zien komen op de beautyblogs. Ik heb nog gezocht op deze lipstick 'Matte Rust', maar heb niets kunnen vinden. Geeft ook niet, ik vind het leuk om dit mooie kleurtje op mijn blog te laten zien al is Face Stockholm geen budgetmerk - deze lipstick kostte €23,-. Maar ik vind 'm heel pretty, een warme kleur en helemaal perfect voor de herfst.

De lipstick kost dus over de twintig euro en dan verwachtte ik ook wel goede kwaliteit. Ik vond 'm meteen al fijn aan te brengen, hij voelt heel zacht en blijft ook goed zitten. Perfect. Zo'n roodbruine kleur had ik nog niet, maar ik vind het heel mooi en ook subtiel!

faceblog
face1
De producten van Face Stockholm zijn in Nederland op een aantal plekken te koop - zie hier de verkooppunten, maar ook in de webshop. Hier zie je nog veel meer mooie lipsticks, mat en shiny. Ook de nagellak ervan vind fijn, het chipt niet zo snel. En de kleuren zijn naar mijn mening heel uniek. Er zitten ook veel neonkleurtjes bij. Hier kun je bijvoorbeeld de nagellak kopen. Niet zo goedkoop als Catrice en Essence, maar ik vind Face Stockholm een heel mooi merk! (En dit is dus vanaf nu mijn lievelingslipstick, I. love. it.)

Wat vind jij van Matte Rust? 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Gave kleur! Staat je erg mooi, alleen een beetje jammer van het prijskaartje. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk kleurtje voor de herfst! Alleen wel wat prijzig voor een relatief onbekend merk, ik weet niet of ik het er meteen aan zou geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een hele mooie herfstkleur, alleen jammer van de prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, echt een hele mooie kleur voor de herfst!
    Liefs, Josie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleur zeg. Hij staat je in ieder geval ontzettend mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kleurtje!
    Wel jammer dat hij zo prijzig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi kleurtje! Alleen wel wat prijzig, maarja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kleur! Staat je goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. oh ik vind hem echt prachtig bij je staan!

    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat lief dat ze jou dit als cadeautje gaf! De kleur staat je echt prachtig! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een speciale kleur! Wil ik ook eens testen, of ie bij mij past haha :) Denk alleen niet dat ze het merk in België verkopen... Had er in ieder geval nog nooit van gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat een mooie kleur! Hij staat je prachtig! Best wel prijzig inderdaad, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen