Happy spring/summer bucketlist: zijn mijn doelen bereikt?

dinsdag 2 september 2014 |Weet je nog, mijn happy spring/summer bucketlist project? Ik begon in april met een aantal doelen, dingen die ik in de lente en zomer wilde doen, en ondanks dat ik genoeg tijd heb gehad heb ik toch niet alles gedaan. Oeps! Benieuwd welke doelen ik uiteindelijk heb voltooid en welke niet?

Naar Kroatië gaan - heb ik gedaan, as you know!
Kanoën - oh oh, nee... Ik wilde nog graag gaan kanoën want dat vind ik altijd lachen, maar het is er niet van gekomen.
Mijn haar laten groeien en  donkerrood verven - oké, na een tijdje was ik eigenlijk van het 'donkerrood haar' idee af, al lijkt het me nog steeds een gave haarkleur. Maar ik heb het dus niet gedaan. Ik heb mijn haar wel laten groeien, en hopelijk wordt het nog wat langer. In elk geval ga ik niet terug naar mijn haar dat net over m'n oren kwam, brrr. 
5 km lopen in een hardloopwedstrijd - done that.
Bruin worden - ik ben zeker bruin geworden, voor mijn doen! In Kroatië kreeg ik al best snel een kleurtje. (Die waarschijnlijk net zo snel weer weg zal gaan...)
4 dagen in plaats van koekjes en chocola alleen maar fruit eten - yep, dit heb ik geprobeerd en is eigenlijk best goed gegaan. Er zat wel een dagje Zwarte Cross tussenin, en zelfs daar heb ik geprobeerd gezond te eten (bakje yoghurt met fruit, yeah). Deze ga ik erin houden, vaker fruit pakken in plaats van koekjes. 

Leren surfen - dat ik het 'geleerd' heb kan ik nog niet zeggen, maar ik heb wel een les gehad, wat je misschien in mijn vakantieverslag al hebt gelezen. Ik heb dus een begin gemaakt, hopelijk ga ik het ooit nog eens beter leren! 
✘ 5 vreemde dingen eten (uit een ander land) - stom, hier heb ik niet zo op gelet. In Oostenrijk en Kroatië stonden niet heel veel andere dingen als vlees en friet op de kaart wat ik lustte. Ik heb wel een inktvisje gegeten. Die dingen zijn niet heel vies, maar ook niet lekker. Het is net een stuk plastic, haha.
✘ Picknicken - argh, ook al niet gedaan.
Smoothies maken - oké, ik verander dit in 'smoothie', ik heb er namelijk wel één gemaakt. Die hartstikke mislukt was omdat ik er teveel melk bij had gedaan. 
✘ Met kleren aan in het zwembad springen - ik wilde dit doen in de zee in Zeeland, maar ik vond het te koud en zat net lekker warm binnen. En eigenlijk is het best zonde om je kleren nat te maken. (Oké nee, ik stop al met excuses verzinnen, I didn't do it...) 
Skeeleren - ook een paar keer gedaan, en ik werd steeds sneller! Uiteindelijk skeelerde ik 10 kilometer in 42 minuten. Is leuk om te doen en veel minder vermoeiend dan hardlopen.
Naar bloggersmeetings gaan - ik ben naar één meeting geweest, dat was in Utrecht. Vond het een hele gezellige dag! Hopelijk ga ik dit jaar naar nog meer meetings want ik vind het altijd zo leuk om bloggers te zien en nieuwe mensen te ontmoeten.

Bloggersmeeting op 13 juli
Dagjes weggaan (om te shoppen) met de trein - wel een paar keer gedaan!
Mooie foto's maken en deze op Instagram plaatsen - oh ja, ik vind dat ik wel praaachtige foto's op mijn Instagram heb geplaatst, echt de moeite waard om te volgen hoor! *Hint.* (Nee grapje, al vind ik wel dat ik leuke foto's heb geplaatst deze vakantie.) 
✘ In elk geval 3 boeken lezen - ik las The Fault In Our Stars (eigenlijk voor school...) enne, Trouweloos van Karin Slaughter. Ik ben ook nog aan een ander boek begonnen, maar daarmee ben ik na 100 bladzijden gestopt. Dus zijn het er eigenlijk twee... oeps. Drie jaar geleden las ik wel twee boeken per week...
500 Bloglovin'-volgers bereiken - jaaaa, het zijn er zelfs al 600! ♥
✘ Cakejes bakken - ehm, nee, ik heb geen cakejes gebakken, maar misschien was dat maar goed ook. Gezien ik het eten van die cakejes veel leuker vind dan het bakken zelf.
✘ 7 films kijken - heb ik niet helemaal bijgehouden, maar ik denk dat het er geen zeven waren. Ik heb wel alle seizoenen (die er nu zijn) van New Girl gekeken, deze serie kan ik zeker aanraden! Heel grappig en leuk! 
Naar Amsterdam gaan - ik geloof dat ik twee keer naar Amsterdam ben geweest. Eén shopdagje met familie, en een keer voor de Amsterdam Fashionweek. Wat is het daar toch leuk!
✘ Yoga doen - we wilden nog yoga op het strand doen, maaaar... uiteindelijk niet gedaan.

✘ Kleren tie-dye'en - ook geen zin of tijd voor gehad, maar dit wil ik nog zeker eens proberen! 
✘ 4 dagen geen social media checken - ik geloof dat het niet 4 dagen waren, maar op vakantie in Oostenrijk ben ik wel een paar dagen niet op social media geweest. Verder lukt het me nog niet helemaal om af te kicken, haha.
Een random drankje bestellen bij Starbucks - ik heb een caramel frappuchino besteld, die ik nog nooit eerder had genomen. Die was wel lekker!
Meer kledingcombinaties bedenken en veel outfitfoto's maken - ik denk dat ik beide wel gedaan heb! Al had ik nog meer outfits kunnen posten, ik vind dat dit doel behaald is. 
Beginnen met gitaar spelen - dit was een extra doel dat ik in juli bedacht. Het leek me altijd al leuk eens met een instrument te beginnen, maar ook lastig. Nu heb ik een gitaar gekocht van familie. Stap één. Het blijkt alleen niet een hele goede gitaar te zijn, maar eerst eens kijken wat ik ermee kan en mocht het goed gaan en ik vind het leuk, dan kan ik altijd nog een andere kopen. 

Eigenlijk had ik alles willen doen, maar dat is 'm toch niet geworden. Ik ben wel tevreden, ik heb best veel van de lijst gedaan (16 van de 26 dingen) en heb een leuke zomer gehad! 

Had jij ook een summer bucketlist (zo ja, hoe is het gegaan?) :)

Loves! 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Je hebt inderdaad veel gedaan, wat leuk! En gefeliciteerd met de 600 volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je 600 volgers! Leuke bucketlist ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt veel leuke dingen gedaan! Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt veel van je Bucket list gedaan vind ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow je hebt veel gedaan en gefeliciteerd met al je volgers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah superleuk, je hebt echt veel kunnen doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt best veel van je doelen bereikt en het allerbelangrijkste: je hebt een leuke zomer gehad! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je een terugblikt hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dat je echt heel veel wel gedaan hebt, en wat een leuke bucketlist heb je gemaakt. Geeft me een idee om dit volgende zomer zelf ook te doen, erg leuk! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh wat heb je veel gedaan! Ik vind dat je je doelen wel goed hebt gehaald! Super tof dat je hebt leren surfen! En bloggermeetings zijn altijd zo gezellig! Gefeliciteerd met de 600 followers! Wauw! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te lezen! Je hebt nog veel kunnen afstrepen,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Luna. Super leuk blog!!! Mijn complimenten! Mag ik je wat vragen? Welk verwerkingsprogramma gebruik jij, en welke camera gebruik je? Als je deze zou willen beantwoorden ben ik super blij! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :D ♥ Bedoel je bewerkingsprogramma? Voor mijn foto's gebruik ik vaak pixlr.com/express, en voor video's Movie Maker. En ik gebruik de Canon EOS 1100D!

   Verwijderen
 13. Jeetje, 16 van de 26 is niet niks Lunzie! Stom dat je niet bent gaan kanoën, mehh dat is echt zo leuk :(

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw mooi om te zien dat veel dingen gelukt zijn! Ik had zelf als doel dat ik met heel wat mensen af zou spreken, maar heb niet iedereen kunnen zien die ik wilde zien helaas :/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Frappuchino caramel is mijn favoriet bij Starbucks ♥

  BeantwoordenVerwijderen