Favoriete vakantiefoto's

zondag 31 augustus 2014 |


austria2
Langzaamaan komt er meer informatie over het nieuwe schooljaar. Dinsdag moet ik mijn rooster ophalen en woensdag beginnen de lessen. Ik weet nog niets van mijn rooster, die krijg ik op school. Ik hoop maar dat-ie een beetje chill is. Deze vakantie was superleuk, de hele maand augustus was ik weg en ik heb heel veel gedaan en gezien. Ik heb de 380 foto's die ik met mijn camera maakte weer bekeken, en mijn favorieten uitgezocht!

austria1

austria3
beach1
beach2
beach3
croatia

croatia3
beach4
croatia2
Laatste vakantiedagen dus. Ik weet dat veel van jullie weer op school zitten. Ik woon in het 'midden' en de vakantie was dus later dit jaar. Ik ging eens kijken naar de vakanties volgend jaar, en dan begint onze zomervakantie juist vroeg. Oh gosh, school, ik heb er nog helemaal niet zo'n zin in eigenlijk. Maar ik vind het wel altijd leuk om in een nieuwe agenda en nieuwe schriften te beginnen, haha. En heb weer wat orde nodig, niet meer elke dag chips en ijsjes eten en laat naar bed gaan.

Welke foto is jouw favoriet?  

Liefs, Luna. 

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Oh wauw! Wat een prachtige foto's allemaal! Vooral die eerste twee met dat groen, en die van de zee vind ik echt super mooi! En succes op school! Ik ben inmiddels al weer twee weken bezig... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die foto van de zee vind ik echt heel erg mooi! Mijn school is alweer begonnen helaas.... In het begin zag ik er heel erg tegenop, maar na 2 dagen was het wel weer goed. Je ziet ook al je vriendinnen weer en het is eigenlijk best wel gezellig. Succes in dit nieuwe schooljaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto`s, ik verlang meteen weer terug naar de zomer/vakantie!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie foto's Luna, echte vakantiefoto's! Ik zou best nog een vakantie willen hoor, haha. Alhoewel het ook wel weer leuk is om iedereen op school te zien, en lekker huiswerk te maken (grapje). Die foto op de schommel is heel leuk geworden, en die waar jullie met z'n vieren op staan is ook heel leuk. Alvast veel succes en plezier op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle foto's zijn mooi! Geniet nog van je vrije dagen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh zo'n leuke foto's!
  Die eerste is echt zo mooi,
  de foto's zijn ook super goed getrokken
  veel succes op school!

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt hele mooie foto's! Ik heb trouwens ook altijd zin om aan het begin van het jaar mn nieuwe schoolspullen te gebruiken. Maar ja, dat is dan de eerste week...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's zeg, wauw! Ik vind vooral de eerste foto en de foto van het meer super mooi. Ik moet ook dinsdag weer beginnen en wat je zegt ik heb inderdaad weer wat orde nodig enzo haha. In de lessen heb ik nog totaal geen zin maar ik mis de regelmaat! Veel succes alvast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk idee, zo je beste vakantiefoto's op een rijtje! Ik vind die van dat supermooie water & die met je voeten erg mooi :) ik begin morgen met school :((( ik heb eigenlijk ook wel nood aan het ritme, ivm sporten vooral! En super raar dat jullie vakantie altijd zo varieert, bij ons is het altijd juli&augustus.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's! Volgens mij was jouw vakantie wel leuk haha (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! Ik krijg er echt een vakantie gevoel van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's van je vakantie! Ja we kunnen nu alleen nog in het weekend laat gaan slapen en chips en ijsjes eten :) Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, echt hele mooie foto's! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijne foto's, met recht favorieten te noemen! Ik vind de foto waarop je op je blote voeten op die paaltjes bij het strand loopt heel gaaf :)
  Veel succes én plezier weer op school! Leuk ook om zo'n artikel te maken, misschien ga ik dat ook wel doen (met credits voor jou uiteraard!)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaah spannend Luun weer een nieuw schooljaar!
  Volgens mij he ben ik ook geweest bij die grot met die bruggen, al heb ik geen idee waar het was. Toevallig Kroatië of Oostenrijk?
  Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aah wat een mooie foto's! de zomervakantie is echt snel gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk dat je zoveel foto's hebt gemaakt in je vakantie! Die foto van zeeland van jou en 3 andere meiden is erg leuk, echt een vrolijke vakantie foto! Super mooi allemaal ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige foto's! Die natuur zeg, wauw. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Succes op school alvast! Mazzel dat je nog niet gelijk begint =P! Maar arrgg ik snap je wel. School is niet echt motiverend haha! En dat met nieuwe agenda's en schriften heb ik ook! Dan denk ik yeah, alles wordt mooi en nieuw. Maar uiteindelijk vepest mijn handschrift het of klapt er weer een pakje chocomel in mijn tas =[! Maar het begin is leuk haha!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen