Mijn eerste schoolweek (update)

zaterdag 6 september 2014 |
How's life? Ik was de hele maand augustus op vakantie, en dan nu is het september en het normale leven is terug. Ineens. Bam. Ik heb er al een week school opzitten (met eigenlijk maar drie echte lesdagen). Aan de ene kant is het normale leven wel fijn: weer regelmatig bloggen, dansen en zangles dat weer begint. Maar dat drukke schoolleven hoort er ook bij. Eigenlijk valt de stress nu nog mee, maar ik ben een beetje bang voor dit schooljaar. Toetsweken, drukte, profielkeuze maken... Maar dat is waarschijnlijk alleen nu, met net een hele lange vakantie achter de rug.

En ik geef het toe, ik heb een beetje heimwee naar de zomervakantie. Dan kijk ik terug naar de foto's en denk ik: was ik maar weer hier, op het strand, met een cocktail onder de bomen. In plaats daarvan zit ik in een vol klaslokaal radeloos mijn wiskundeboek door te bladeren. Grapje, zo depri is het niet, haha. Het gaat heus wel goedkomen. Ik word er wel rustig van om het zo een beetje op te schrijven. Gewoon in een personal update-artikel. Ik denk dat ik ze dit jaar vaker ga schrijven.


Ik heb trouwens een nieuwe verslaving, en dat is de serie Lost. Is al tien jaar uit, maar mijn moeder raadde 'm aan toen ik vroeg of ze nog leuke series wist. Ik was maar gewoon begonnen, al heeft het zes seizoenen met elk 20 afleveringen van drie kwartier. Dan doe ik er maar een jaar over, want ik heb geen tijd, maar whatever. Ik vind het een hele mysterieuze serie, het lijkt wel of alle personen een geheim hebben, en de plek waar ze zijn ook. Nu wordt het vaag, zoek zelf maar eens op waar Lost over gaat als je het nog niet kende. Of begin ook aan de vele afleveringen op Netflix, haha. 

Expeditie Robinson is ook weer begonnen, yeeehaa! Dat vind ik altijd zo leuk om te kijken. Nog een voordeel dat het schooljaar weer is begonnen. Ik heb ook wel weer zin in veel dingen dit jaar hoor, zoals Sinterklaas en Kerst, ik word altijd blij van die gezellige sweaters-en-pepernoten-dagen. (Uhuh, kijk ik nu al naar uit.)

Ik realiseer me trouwens dat op random tijdstippen artikelen online zetten, een beetje moeilijk is met mijn rooster. Midden in de week ben ik laat uit, lekker handig, en om dan 's avonds nog een artikel te plaatsen... nee. Misschien dat ik toch gewoon posts moet blijven inplannen, ik kijk nog wel.

Liefs, Luna. 

PS - de foto's uit dit artikel zijn een sneak preview van de outfitpost die overmorgen online komt. Mooi licht hè?

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik zit helaas ook weer in de schoolbanken! Maar leuke post en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto's zijn prachtig met inderdaad mooi licht, haha! Vond het een leuk artikel om te lezen, moet je echt vaker doen. Profielkeuze lijkt lastiger dan het is, ik zit nu in mijn examenjaar van havo en ik moet nu een studiekeuze gaan maken en dat is 100x moeilijker geloof me. Gewoond doen wat goed voelt en waar jij goed in bent. En ik ben ook zo blij dat expeditie robinson weer is begonnen, heerlijk programma vind ik het en die omgeving is ook niet echt lelijk. Liefs, Jessie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow zangles, dansen, school en dan bloggen, heerlijk leuk leventje heb je met allerlei dingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n update! Het gaat echt wel goedkomen dit jaar, natuurlijk allemaal ietsje meer maar als het goed is kan je ook steeds weer wat meer aan! En die heimwee naar de zomervakantie, I feel you.. Ik hoop dat je nog genoeg tijd hebt voor bloggen<3
  Wat een mooie foto's, ben superbenieuwd! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar je outfitpost, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Ik ben zelf ook helemaal verslaafd aan Lost, haha. Ik zit nu in het laatste seizoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moest deze week ook weer naar school. Nu heb ik ook zin gekregen in kruidnoten en pepernoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, heel veel succes dit schooljaar!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige foto's Luna! Dat is gelijk al iets waardoor ik jouw artikel aanklikte op bloglovin', door die eerste foto wauw. Wennen hé? Het normale leventje. Ik zit nog steeds niet helemaal in mijn normale slaap patroon, rond 0:00 lukt het me vaak pas om te slapen. Maar inderdaad zoals je schrijft, het regelmatig bloggen is dan wel weer fijn! Ik kijk uit naar je outfit post, inderdaad prachtig licht! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel suc6 op school! Ik begin zelf volgende week

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dan pas? Wel chill, geniet er nog even van. :)

   Verwijderen
 11. Leuk zo'n persoonlijk kletsverhaaltje. Ik kijk ook alweer uit naar ER, heb donderdag gemist, maar ga vanaf deze week elke week kijken. Mooie foto's trouwens, ben benieuwd naar de rest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaa Expeditie Robinson! Ik blijf echt thuis voor dat programma, heerlijk :)! En inderdaad met wat pepernootjes erbij, yummie. Ben benieuwd naar je outfit, maar volgens mij had ik al wat op Instagram gezien.. hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hahah wat leuk om te lezen...
  OOk een hele leuke blog...Vind jij het leuk om blog van de maand september te zijn...?
  Ik hoor graag van je....Groetjes

  New blogpost: festival

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die eerste foto is zo mooi! Het is trouwens echt super fijn om aan een serie te beginnen die al 6 seizoenen op tv is geweest, dan heb je echt nog zoveel leuke afleveringen voor je haha. :) Succes dit jaar op school, profielkeuze etc. vond ik uiteindelijk heel erg meevallen dus dat komt bij jou ook vast goed!

  BeantwoordenVerwijderen