Mooie schoenen die je niet teveel kosten

donderdag 7 november 2013 |



Schoenen. Girls love them. Je denkt dat je al snel te weinig geld hebt voor een mooi paar schoenen (toch?), maar hier vergis je je in, hoor! Ik heb voor jullie een selectie gemaakt met mijn favo mooie schoenen van Zalando, die wat minder kosten. Schoenen die passen bij jouw budget, dus!

Even over de collage hierboven. Het laarsje links. Op deze motorlaarsjes (Anna Field) zitten steentjes. Ze passen onder bijna elke outfit. Nog een voordeel: Ze kosten €44,95 en je kunt ze ook nog in het zwart en donkerrood verkrijgen. En hoe stoer zijn de Vans? Voor €49,95 (!) zijn de schoenen te koop en er zijn nog meer leuke printjes. Dan zijn er ook nog de UGG-look-alikes (Esprit). UGG's, welk meisje wil deze schoenen nou niet? Helaas zijn ze erg duur. Deze schoenen komen erg in de buurt en kosten bijna 75% minder. Ik vind ze er mooi, warm en stevig uitzien! Voor €49,95 zijn ze te koop in de Zalando shop.





Het cowboylaarsje links (Even & Odd) vind ik heel classy. De kleur vind ik ook mooi, beige. Voor €29,95 zijn ze te koop. Ook veterschoentjes blijven populair. Deze, rechtsboven (Anna Field) kosten maar €24,95. Bruin vind ik een classy kleur, maar ga je voor wat stoerders, dan zijn ze er ook in het zwart. Hoe vinden jullie trouwens die roze veterlaarzen? Ikzelf vind ze echt tof! Je hebt helemaal geen Dr. Martens nodig, eigenlijk. Deze schoenen kosten €39,95 (Even & Odd).

De eerste laarzen (Taupage) zijn van leer en ik vind ze erg stoer! Ze kosten €59,95. De schoen ernaast vind ik ook mooi. Enkellaarsjes blijven trendy. Deze kosten maar €34,95 (Even & Odd). En dan: Converse All-Stars! De kleur bordeauxrood doet het dit seizoen weer goed. Deze gympjes kun je bij veel outfits combineren en bij Zalando kosten ze €59,95. Want!

Je hebt geluk, want de pagina vol met goedkope schoenen is bij Zalando haast oneindig. Have fun shopping! En mocht je het moeilijk vinden de laarsjes te combineren, dan kun je hier misschien inspiratie uit halen: Klik! Liefs, Luna

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Die zwarte laarsjes zijn gaaf! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De zwarte laarsjes vind ik ook heel tof! Maar Alle Stars... Tja, die blijven voor mij altijd op nummer een, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de laarsjes super leuk!! Maar eigenlijk alle andere schoenen ook wel hahaha. Leuk artikel!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die veterschoentjes van Anna Field zijn mooi, leuk met de lak-details! En allstars blijven altijd mooi jaa, die donkerrode zijn zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een fijne schoenen! Ik ben zelf dol op Allstars en deze zijn inderdaad niet zo duur! Mooi kleurtje ook! (:
    Haha, dan ben ik het meisje dat geen UGG's wil, ik vind ze zo lelijk, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die eerste laarsjes zijn zo vet!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke selectie van laarsjes en schoenen! Die roze laarsjes zijn echt heel gaaf, ik ga zeker even kijken op hun webshop! :)

    xo Liesbeth
    http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik blijf die all stars toch echt het mooiste vinden. De witte laarsjes zijn ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk, die vans zijn erg gaaf!

    xoxo
    www.sannejorna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De schoenen met panterprint vind ik mooi! Echt leuk om weer nieuwe schoenen te kopen in de herfst.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke post! Die zwarte laarsjes zijn zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw! Echt hele mooie schoenen en laarsjes xx

    BeantwoordenVerwijderen