Q&A: the answer part

woensdag 6 november 2013 |Nutella of hagelslag?
HAGELSLAG. Voor op mijn brood dan. Nutella vind ik ook wel lekker, maar dat eet ik niet meer zo vaak. Vroeger was dat wel mijn favo, maar nu hagelslag.

Wat vind je het leukste aan je blog?
Het leukste aan míjn blog? Dat is lastig van mezelf te zeggen. Ik vind mijn lay-out wel mooi geworden, en het afwisselende van mijn blog vind ik ook leuk. Om telkens over een ander onderwerp te schrijven, bedoel ik dan. Dat vind ik vaak ook fijn om te lezen op andere blogs.      

Wat is je favoriete ding aan de herfst?
Binnen zitten met een dekentje en warme chocomel. Liefde. En de gezelligheid, al is dat meer de winter, met de feestdagen en zo.

Zou je je blog omruilen voor 10 miljoen, maar dan nooit meer kunnen bloggen?
Oh god, hoe kan ik deze vraag nou beantwoorden? Maar... wat moet ik met 10 miljoen?? Momenteel word ik gelukkiger van bloggen dan van geld, haha, dus nee ik zou mijn blog daar niet voor omruilen.

Heb je ook huisdieren? 
Ja, een poesje Bella!

Wat voor kleur sokken heb je nu aan?
*kijkt*. Zwart!

Wat vind je het leukste om te doen bij bloggen (foto's maken, schrijven, lay-out veranderen, comments)?
Alles, alles, alles (alles in ééén)! Nee, deze vraag vind ik altijd moeilijk te beantwoorden. Reacties krijgen vind ik super lief, schrijven doe ik met veel liefde, maar dat is ook zo met foto's maken en aan de lay-out prutsen. Hmm. Misschien ga ik dan toch voor het schrijven. Maar ik vind alles leuk aan bloggen!

Wat is de reden dat je een blog bent begonnen?
Goede vraag. Ik had al eens eerder een blog gehad. Niet dat je het echt een blog kan noemen, ik plaatste er wat plaatjes op en dat was het. Maar toen ik 11 was zat ik al veel op de site Girlscene. Veel meiden hadden daar een blog. Dat wilde ik ook wel! Schrijven vond ik in die tijd steeds leuker om te doen, daarom deed ik dat regelmatig op deze blog. Zo is het een beetje begonnen.

Wat is het leukste dat je nu met je blog hebt bereikt?
Elke dag heel veel bezoekers en leuke reacties krijgen! Ik vind het geweldig dat ik dat heb bereikt. Zoveel andere spannende dingen zijn er niet gebeurd, behalve dat ik er elke keer weer plezier in heb. En deze zomer ben ik met mijn blog in een tijdschrift gekomen. Dat mag zeker genoemd worden!

Hoe ziet je toekomst eruit?
Ik vind deze vraag altijd moeilijk te beantwoorden. Ik weet het echt niet. Laat ik zeggen: ik ben zo druk met 'het heden', ik heb niet zoveel tijd om daarover na te denken. En ook geen zin. Cliché, maar: Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Maarrr ik wil wel gelukkig en gezond blijven. 

Weet je al wat voor vervolgstudie je wilt doen?
Daar heb ik al wel ooit een beetje over nagedacht. Later wil ik graag verder schrijven. Ik hoorde ooit iets over 'Media, informatie en communicatie', dat lijkt me wel wat. Het lijkt me ook super om later bij een tijdschrift te werken. Iets creatiefs doen.

Wat wil je later worden?
Deze vraag heb ik hierboven al een beetje beantwoord. Redactrice worden bij een (meiden)tijdschrift wil ik heel graag. 

Wat hoop je nog te kunnen bereiken met je blog?
Ik heb niets wat ik sowieso nog wil. Ik wil gewoon mezelf en anderen ermee vermaken. Geen bakken met geld ermee verdienen, veel producten ontvangen of in alle magazines komen. Ik blog om het bloggen en omdat ik dat superleuk vind!

Wat staat er bovenaan je bucket list?
Ik wil naar het concert van Ellie Goulding, als ik niet te laat ben met kaartjes kopen. Een nieuw paar Uggs staat ook ongeveer bovenaan. Die schoenen zijn gewoon perfect. Ik overleef de winter niet zonder.

Ben je blij met wat je op dit moment bereikt hebt in je leven?
Weer een moeilijke vraag. Tja, ik ben wel blij met wat ik doe, en daar ben ik ook wel trots op, als je het zo bedoelt. Ik zing, dans, schrijf en blog veel, dingen die ik leuk vind. En verder doe ik vwo en daar doe ik hard mijn best. Dus... ja, hoor.

Wil je eens een dag uit je leven filmen?
Jaaa, dat wil ik zeker nog eens doen! Maar mijn dagen zijn niet zo boeiend. En ik ga mijn camera niet meenemen naar school. :') Trouwens, ik heb al eens een dag gefilmd, maar het resultaat vond ik zo niet-boeiend dat ik alles heb gewist. Maar misschien doe ik dat ooit nog eens!


Zie jij jezelf over 10 jaar nog steeds bloggen?
Hmm, jawel. Het hoort echt bij mijn planning, haha! Wat ik wel denk, is dat mijn blog dan een hele transformatie heeft gemaakt.

Noem iemand die je wel én niet gekend hebt, die je zou willen terughalen?
Oef. Van iemand die overleden is? Mijn opa is al best wat jaren overleden. Ik heb hem nog gekend, maar nu weet ik niet veel over hem. Dat vind ik jammer. Oh ik weet niet zo goed wat ik moet antwoorden op wie ik niet heb gekend.

Wat is je favoriete recept?
Moeilijk, ik ben geen keukenprinses. Van zoetigheden, houd ik van appeltaart en cake enzo. Oh ja: de brownie in a mug vind ik ook cool. Duurt zo lekker kort om te maken! En oeh, deze Kitkat/M&M taart ziet er toch ook niet verkeerd uit?


Hoe beschrijf je jezelf?
Lief, stresskip, creatief. En ik heb wel inlevingsvermogen. Verder ben ik niet heel extravert, maar ook niet heel introvert hoor. Ik hou van familie, vriendinnen, en gezellige momenten. Zo, geprobeerd een goede beschrijving van mezelf te maken, haha.

Wat vind je de leukste post die je tot nu toe gemaakt hebt?
Wow, ik heb al zooooveel artikelen geschreven, meer dan 600. Ik kan niet precies zeggen welke ik de állerleukste vond, ik denk vooral de DIY-artikelen. Deze post vind ik ook wel grappig, toen had ik strips getekend die ik liet zien, haha!

Wat vind je het mooiste aan je leven?
Haha, diepe vraag. Uhm... Dat ik veel dingen doe die ik leuk vind, en vaak met de mensen ben van wie ik houd.Sta je positief in het leven?
Ik probeer wel positiever te leven, wat meer de goede kant van dingen zien. Maar als ik eerlijk ben kan dit dus wel beter.

Heb je een leuke klas?
Nou, ik heb een erg aparte klas, laat ik maar zeggen, haha. Iedereen is totaal verschillend en dat levert wel eens problemen op. Maar mijn klas is wel oké, hoor. Mijn vriendinnen zijn super leuk en met andere klasgenoten kan ik ook wel lachen.

Wat is je favoriete seizoen?
Winter. (Zeg ik nu. Als het straks winter is, wil ik maar al te graag weer zomer, denk ik.)Waarom heb jij zo'n mooie, knusse kamer?
AHW. De eerste die dit zegt! Dankjewel. Haha, dit vind ik echt heel leuk om te horen, want zelf zie ik mijn kamer niet als 'mooi'. Knus is het wel, alleen doordat het klein is. Maar super lief van je! Dankjewel trouwens voor je 7 (!) vragen Melissa, ik heb er 5 uitgekozen, haha.

Wat maakt jou rustig?
Op de bank zitten en gewoon even helemaal niks doen. Thee drinken, in bad gaan, sporten, dat soort dingen.Wat is je lievelings theesmaakje?
Haha, toepasselijk bij de vorige vraag! Uhm, ik denk dat ik voor rooibos ga. Simpel, maar wel mijn favo!

Als je ouders zouden vertellen dat jullie gaan emigreren, welk land hoop je dan dat je ouders uitgekozen hebben?
Leuke vraag! Het liefst blijf ik gewoon in dit koude kikkerlandje wonen, maar als we zouden emigreren zou ik naar België gaan. Dan zijn we toch nog dichtbij Nederland en de familie. Of Spanje, dat lijkt me dan ook geen verkeerd land om te wonen, maar dat is me toch te ver.


Hoe ben je zo ver gekomen?
Met mijn blog bedoel je? Volhouden. Regelmatig blijven schrijven en ook reacties achterlaten bij anderen. Dan komen ze vanzelf eens kijken op je blog. Het gaat vanzelf. Nou ja, niet helemaal, want je moet er natuurlijk ook hard voor werken!

Legging of een jeans?
Geen idee! Als ik een jurkje draag, draag ik een legging... en bij een trui een jeans.

Ben je ooit in Parijs geweest? En zo ja, wat raad je me aan daar allemaal te doen? (Want ik vertrek morgen)!
Haha, jaaaa ik ben in Parijs geweest! Ik was toen negen, en mijn zusjes nog jonger, dus we hebben geen hele dagen door te stad geslenterd om te shoppen en dingen te bekijken. Je gaat vast wel naar de Eiffeltoren... Maar sorry, echt goede tips voor Parijs kan ik verder niet geven.

Wat is je lievelingswinkel?
Veel! Ik vind Pull & Bear leuk, New Look, Forever21, Primark, Urban Outfitters... yuh, dat wel een beetje.


Welk item in je kledingkast is echt onmisbaar voor jou?
Uuuh, eens even denken... Eén item zou ik eigenlijk niet kunnen kiezen. Wel vind ik vestjes heel fijn, deze kan ik makkelijk dragen over mijn shirtjes. En sweaters. En mijn zwarte broek. Oh, dit vind ik een veel te moeilijke vraag! Misschien ga ik dan toch voor mijn zwarte broek, omdat ik deze bij alles kan combineren. Spijkerbroeken draag ik trouwens haast nooit meer.

Soms had ik vragen (ongeveer) dubbel, dus daarop heb ik natuurlijk niet dubbel antwoord gegeven. Hopelijk vonden jullie het leuk om wat meer over mij te weten! Misschien wist je sommige dingen al, misschien niet - ik vond het heel leuk om jullie vragen te beantwoorden, dankjulliewel voor de leuke vragen! Alle foto's uit dit artikels zijn trouwens van mij. Sommigen zijn lang geleden gemaakt. Xoxo, Luna.

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen hihi, en dat mijn naam in je artikel staat woehoe :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke antwoorden heb je hier allemaal op gegeven!
  Nog een hele fijne week verder

  liefs
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg leuk om de antwoorden te lezen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te lezen, zijn er veel zeg! Leuke vragen heb je gekregen ook, zitten hele originele bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeej mijn vraag is beantwoord :). Leuk dat je misschien mijn studie wilt gaan doen! Past denk ik ook wel bij je.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof dat je die studie doet Mariette! Als ik er ooit nog eens wat over wil vragen.. ;)

   Verwijderen
  2. Heel leuk om te lezen en je zo beter te leren kennen! <3

   Verwijderen
 6. Heel leuk om te lezen en je te leren kennen! Ik heb een Q&A gepland staan voor morgen hahaha, er zijn leuke vragen gesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je veel vragen binnengekregen Luun, wauw! Superleuk heb je ze beantwoord trouwens, altijd leuk om meer van een blogger te weten te komen :) Ik vind journalistiek ook erg leuk naast visagie en hairstyling, ik wil binnenkort bij alle opleidingen om te kijken wat ik nou het leukst vindt. Schrijven en creatieve dingen doen bij een tijdschrift lijkt me ook ontzeeeetend gaaf, al is visagie ook echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke vraag/antwoord artikel!! Ik volg zelf de opleiding Media, Informatie en Communicatie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeej mijn vragen zitten ertussen. Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen