Must read: Het 'Hoe overleef ik...' winter-doe-boek!

zaterdag 9 november 2013 |
Ik kreeg een superleuk mailtje in mijn mailbox: Of het me leuk leek om het nieuwste winter-doe-boek van Hoe Overleef Ik te ontvangen, en een stukje daarover wilde schrijven. Natuurlijk! Ik vind Hoe Overleef Ik superleuk, ik heb alle boeken gelezen en vind de tijdschriften altijd tof. Ook dit winter-doe-boek is weer heel leuk in elkaar gezet. Must read, omdat...
...Er leuke bladzijdes over fashion in staan! Fashion is niet hét onderwerp van Hoe Overleef Ik, maar er zijn wel een paar pagina's waar je vrolijke kledingitems kunt bekijken. Natuurlijk is het ook weer aangepast op de winter: het is tenslotte een winter-doe-boek! Het is nu ook nog niet helemaal winter, maar het boek zal nog wel even te koop zijn!

...De vormgeving van het tijdschrift weer supermooi en creatief is gedaan! Daarvoor zou ik 'm alleen al kopen. Ik ben gek op tijdschriften die goed zijn ingericht. Deze hoort daar zeker bij. Vrolijke lettertypes, mooie kleuren... Zelfs de paginanummers zijn leuk gedaan en elke pagina heeft een gekleurde rand. Je ziet ook veel tekeningetjes. Het is heel uniek, dus.

...Er ook weer veel strips instaan! Noem me kinderachtig, maar ik vind strips gewoon leuk, haha! Vooral de strips over Rosa, die je vast kent als je net als ik de Hoe Overleef Ik-boeken hebt verslonden, vind ik leuk getekend. Plus dat ze altijd grappig en herkenbaar zijn.

...Er veel tips worden gegeven. Het winterboek heet niet voor niets: Hoe overleef ik de winter. Met een hoop spelletjes, films, boeken, recepten, knutselideeën en anti-verveeltips gaat dit wel. Alle tips hierover staan in dit boek! Winter, kom maar op. :)

...Het boek echt van jóu is. Met de lijstjes en quizjes maak je er helemaal je eigen boek van. En je kunt er de hele winter over doen om het te lezen en dingen in te vullen, gezien het 148 pagina's dik is. Er is trouwens ook een winter-dagboek achter in het boek, waarin jij kunt schrijven over wat jij deze dagen doet.

Oftewel: Het winter-doe-boek van Hoe Overleef Ik is dit keer weer heel leuk. Ik heb nog iets anders leuks afgesproken met Hoe Overleef Ik. Jullie zullen er vanzelf achterkomen wat dit is, maar ik ben er in elk geval heel enthousiast over!! Liefs, Luna

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk! Ik heb een paar jaar geleden ook alle HOI-boeken uit gelezen, en af en toe koop ik het tijdschrift, daar staan ook altijd leuke dingen in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een ontzettend creatief boek! Of ik het zou kopen? Nee, ik denk het niet. Maar ik vind de vormgeving en de originaliteit heel erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik las vroeger altijd die boeken! Ik heb de hele HOI serie gelezen, maar nu vind ik mezelf er een beetje te oud voor..

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Ik heb hem zelf ook! Die van mij komt nog online ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, ennee ik weet wat dat leuke is ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leukleuk! Ik vind dat tijdschrift altijd zo vrolijk! En er staan ook leuke artikelen in. Zelf koop ik 'm nooit maar als ik 'm krijg lees ik 'm altijd met plezier. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey, ik heb hem ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik houd van de HOI serie al ben ik wel een stukje ouder but I don't care, hihi. Ik heb ook het tijdschrift gekocht waarin jij in sta met je blog en Jiami ook. Stiekem wil ik ook deze kopen die nu in de winkel ligt maar vind het zo stom, haha! Ik denk dat ik wel de volgende mee neem want daar komt Sharon van lovelyphotography.blogspot.com in te staan, echt superleuk! Het winter doe-boek lijkt me echt heel leuk om te lezen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk boek! Ik heb laatst de hele zondag hoe overleef ik gekeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Dit las ik vroeger altijd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik las het vroeger ook echt áltijd, had er een abonnement op zelfs. Ik heb 'm ook gekregen (maar dat wist je natuurlijk al, gheghe) en moet er ook nog foto´s van maken. Ik vind de layout en opbouw van het tijdschrift ook superleuk om te zien en geeft mij heel veel inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk Luna! Doe-boeken vallen bij mij bijna altijd wel in de smaak! :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog altijd een abonnement, en krijg dus ook de zomer- en winterboeken door de bus. Hij is inderdaad erg leuk dit keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er leuk uit. Ik heb ook alle HOI-boeken gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De verrassing stond op Facebook, leuk artikel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuk!Ik heb hem ook,en ik vind de boekenbladzijdes ook heel leuk en handig!

  BeantwoordenVerwijderen