YAY! Een nieuwe agenda voor next year!

woensdag 3 juli 2013 |

Ik heb een nieuwe agendaaaaaah! Te enthousiast? Ik heb wel een errug leuke gekocht natuurlijk, dus ik vind wel dat ik even zo enthousiast mocht zijn. Ik ben er heel erg blij mee! De agenda die ik kocht is blauw, handig, cute en staat vol met geweldige foto's! Tamtamtam... Het gaat over de agenda van Andy Torres, Style Scrapbook! Modeblogger Andy heeft dus ook een agenda laten maken. Ik had eerst hele andere agenda's in gedachten, maar toen ik over agenda's ging bloggen en iemand een reactie achterliet 'Ik wil dit jaar de Style Scrapbook agenda', ging ik daar ook eens naar kijken. Ik heb uiteindelijk moeten kiezen uit deze en de Supertrash gouden agenda, maar die van Style Scrapbook vond ik net wat leuker.

























Ik heb deze agenda zo'n week geleden in de boekenwinkel gekocht. Hij sprak me vanwege de buitenkant al aan. Het is natuurlijk simpel, blauw met 'Style Scrapbook' erop en zo'n zwart bandje. Maar dit jaar was ik ook op zoek naar een simpele agenda. Gelukkig is deze agenda ook erg classy. Op de een of andere manier is de buitenkant van mooi materiaal gemaakt - nee, ik weet even niet hoe ik het anders moet noemen haha.

Alles staat erg duidelijk in deze agenda, zonder hinderlijke achtergronden of onnodige dingen. Het is gewoon een boekje om je huiswerk en alles in te zetten, maar wel stylish. Leuke lettertypen, het logo van Style Scrapbook dat je op haast elke pagina tegenkomt, dat zie je wel. De kleine 'details' eigenlijk, zijn die deze agenda leuk maken, al is hij nog zo simpel. Het is niet kaal. 

Als je bladert door de weken, zie je bij elke week een nieuw fotootje! Echt hartstikke leuk. Het heeft altijd wel wat met fashion of lifestyle te maken. De foto's in de agenda zijn erg mooi en ik denk dat ze voor (fashion)bloggers ook heel inspirerend kunnen zijn. Ben je niet van plan deze agenda te kopen, dan zou ik toch eens een kijkje nemen op Andy's blog Style Scrapbook. Net zulke foto's! 

Aan het einde van het boekje kun je nog adressen en websites invullen, dat soort dingen. Trouwens, er zitten ook veel pagina's tussen voor notities. Dat zijn hele mooie bladzijden met ook weer foto's. Er zijn zelfs enkele pagina's met alleen maar een foto. Ik vind dat de simpele uitstraling en fashionfoto's deze agenda leuk maken. Ik ben er ontzettend blij mee omdat het zo overzichtelijk is. Waarschijnlijk heb ik dat echt nodig volgend jaar (veel huiswerk, uhuh). Ik vond dit jaar namelijk erg zwaar, ik had niet verwacht dat we nu al zoveel huiswerk konden hebben. Maar ja, ik heb ook erg veel leuke dingen meegemaakt. Ik hoop dat volgend jaar net zo goed gaat. In elk geval begin ik met de perfecte agenda! Welke heb/neem jij? 




37 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Deze zag ik laatst ook, hij is echt leuk! Ik gebruik een agenda niet echt vaak op school, dus ik denk dat ik weer een hele simpele van de Hema koop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb een simpele van de vd met een panterprintje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ziet er super leuk uit Luna!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is leuk, ik zou alleen toch nog voor de simpele agenda gaan van de HEMA :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt heel tof dat zij haar eigen agenda heeft mogen ontwerpen! Ik heb er zelf een van Moleskine, want die is lekker simpel en daarom overzichtelijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke agenda! Ik heb er zelf eentje van de hema gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze voelt echt super zacht haha, ik moest 'm even aanraken in de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke agenda! Ik weet nog niet welke ik neem maar probeer het ook zo lang mogelijk uit te stellen, ik wil nog niet aan school denken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke agenda! Ik wist helemaal niet dat Andy ook een agenda had, wat gaaf zeg. Toch denk ik niet dat ik voor deze ga, omdat ik wat meer hou van kleur en vrolijkheid in een agenda en deze vind ik net wat te saai (hoewel ik de buitenkant en de foto's die erin staan wel heel tof vind). Ik denk dat ik dit jaar voor een van Hema ga, net zoals vorig jaar. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. leuke agenda! ik heb zelf die van Hello Kitty gekocht hihi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw, super leuke agenda! Mooie kleur ook :) je blog is ontzettend leuk dus je hebt er een nieuwe follower bij, liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah ontzettend lief! (: Ik ga jouw blog ook even volgen hoor!

      Verwijderen
  12. superleuke agenda.! ik heb een simpele van de hema xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb er eentje van 2 euro van de HEMA want ik heb geen agenda nodig (lang leve Magister) dus ik ga hem toch niet actief gebruiken maar ik mis hem nu toch wel, haha. Als ik hem uiteindelijk toch niet gebruik maakt het niets uit van die 2 euro. Deze is ook leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat is echt een leuke agenda, super mooie foto's tussendoor dat is echt leuk! Ik wilde eigenlijk weer een simpele hema agenda nemen en hem dan weer 'oppimpen' maar dit ziet er toch eigenlijk ook wel heel erg leuk uit, haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super tof! Ik moet nog even gaan kijken welke agenda ik ga nemen :) Liefs, Anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh ik vind hem er heel leuk uitzien! Bij ons krijgen we een agenda van school dus dat is wel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke agenda! Ik heb er dit jaar een van Blond Amsterdam! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke Agenda, ik heb een standaard agenda van mijn school dat ik moet gebruiken, maar ik koop jaarlijks een als blogagenda :) xC

    BeantwoordenVerwijderen
  19. heeeel leuk! ik moet nog steeds een nieuwe agenda kopen.. vaak pak ik een van de goedkopere haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heel leuk dat agendatje! Leuke blog heb je, je hebt een volger bij :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke agenda! De vormgeving is echt tof! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke agenda! Ik moet zelf ook nog maar eens opzoek haha. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik heb er eergisteren eentje van Esprit gekocht, maar deze is eigenlijk ook wel errug leuk zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. waar kan je hem nog kopen, want bij v&d en bruna is het uitverkocht. baal hier heel erg, misschien weet jij nog waar je hem kan kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. ik vind deze agenda geweldig!
    maar waar kan ik deze nou kopen?
    want ik kan deze nergens mee vinden..
    dus HELP!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hmm, in verschillende boekhandels, of op internet? (ook voor Anoniem^)

      Verwijderen
    2. Ik vind die agenda echt supergaaf!
      Bij welke boekhandels kun je hem kopen, want ik kan hem nergens vinden. Ook niet op internet...

      Verwijderen
    3. Sorry, maar ik zou het niet zo goed weten. Ik denk dat je 'm toch 'perongeluk' moet gaan vinden, want ik kan niet specifiek zeggen in welke winkels. Misschien is-ie te populair en overal al weg, en hadden jullie er eerder bij moeten zijn? ;-)

      Verwijderen