Dit is nu stom! (omdat klagen soms wel mag)

maandag 1 juli 2013 |

Zo schreef ik laatst nog een artikel met favorieten, nu gaan we eens lekker klagen! Okee, verwacht geen supernegatief artikel, ik wil het wel een beetje leuk houden, haha. Maar gewoon: dingen die ik stom vind. Denk maar aan Stom! in de LINDA. Dat vind ik altijd zo leuk om te lezen. Dus dan zou dit niet al te erg zijn, wel?

Dat het juli is, maar geen lekker weer. Waar hebben we deze lange winter nou naar verlangd? Zomer,
oh yes! Het is al een tijdje 'officieel zomer'. Officieel, dat zal allemaal wel, maar of het er ook op lijkt? Ik wil zon (dat vooral! Where are you?), zee en strand, vrij van school... Om even terug te komen om die zon, die zien we nog niet vaak verschijnen. Bluh! Want ja, de zon, dat maakt zomer compleet.

Dat het tegenwoordig zo belangrijk is of je blogt met Blogger of Wordpress. Hier wilde ik eigenlijk een heel artikel over schrijven, maar het kan ook op deze manier. Laatst zat ik, na veel artikelen 'Wordpress is professioneler' (want daar komt het uiteindelijk op neer) gelezen te hebben, mijn blog over te zetten op Wordpress. Tot het bijna zover was en ik me bedacht waar ik mee bezig was. Ik had er helemaal niet over nagedacht. Blogger werkte toch altijd perfect? 'Maar ja, goed, het is niet professioneel, en het reactiesysteem niet handig', etcetera. Over dat reactiesysteem gesproken: Is iedereen nou zo lui om gewoon aan te klikken waarmee we willen reageren? Of is het ècht zo verschrikkelijk? Ik voel me door deze Wordpress VS. Blogger strijd een beetje onwaardig. In elk geval blijf ik gewoon bij Blogger. I'm proud to blog with Blogger! 
'Beoordeel hoe knap mijn ava is' en dat soort onzin op Twitter. WAAROM. DOET. DE MENSHEID. HIERAAN. MEE? Waarom willen we van de hele wereld weten wat ze van ons vinden? Waarom hebben we niet gewoon schijt aan andermans mening over onze 'ava'? Ik bedoel, het doet er gewoon niet toe wat anderen daarvan vinden. Of willen we nu constant horen dat we 100% (= datennn ;$) hebben, omdat we onzeker zijn? Ik doe hier dus niet aan mee, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al begrepen. Ik hoop dat op een dag de Twitteraccounts als Cijfergooien tenminste zijn uitgestorven, maar momenteel zie ik het ene na het andere plaatje 'beoordeel hoeveel procent ik ben..'. zucht.

Perfecte mensen. Ik kan niet tegen mensen die er perfect uitzien. Erger als je er dan ook nog een verwaande uitstraling bij hebt. Ik kan trouwens ook niet tegen perfecte blogs met duizenden bezoekers per dag, maar ik heb ook zeker bewondering voor deze mensen.Dat ik niet gewoon een wat losser, minder stresserig persoon ben zoals de meesten. Ik denk gewoon heel vaak aan tijd, school en problemen. Eigenlijk maak ik het dan erger voor mezelf in mijn hoofd. Soms denk ik wel: Was ik maar een wat chiller persoon, die dit soort dingen kan loslaten wanneer dat nodig is.

Dat de Hitkrant veertig posters in hun blad doen, en 'm dan twee weken in de winkel legt omdat-ie 'extra dik' is. Of ik onderschat het werk van posters uitzoeken, zou ook kunnen. Ik ben eerlijk gezegd blij dat mijn abonnement op de Hitkrant is opgezegd, het was gewoon niet echt mijn ding meer.

Dat ik altijd zo twijfel over m'n blog, de naam wil veranderen maar dat volgens mij teveel werk is. Ohgosh, voor sommige mensen is dit heel raar, maar ik kan me echt druk maken over mijn blog. Ik wil een nieuwe blognaam - ik denk dat jullie dit nu wel weten, als je mij op Twitter volgt (@lunalovelyworld) in ieder geval. Maar het is ZO VEEL werk. Alle social media links veranderen, Bloglovin' regelen, nieuw e-mailadres, en het ergste die domeinnaam. Maar ik wil het zo graag goed regelen, al zakt het moed me in de schoenen bij het idee dat ik dat allemaal moet doen... En daar zo veel tijd aan kwijt ga zijn.

Heb jij nog iets te klagen? ;)

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. heel erg leuk geschreven Luna!
  de meeste zijn heel erg herkenbaar!

  liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag mag klagen! Heel leuk (haha, dat klinkt raar bij zo'n klaagartikel) artikel! En BLOGGER IS GEWOON GOED SUPER PRIMA EN VAN ONS! haha! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik snap iderdaad ook het nut van accounts zoals 'cijfergooien' op twitter niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk artikel! Je schrijft altijd zo leuk! Blogger is inderdaad net zo fijn en je kan er net zo goed mooie lay outs mee maken :) En niet zo stressen over je blog, je naam vind ik leuk en lekker origineel! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, af en toe is het heerlijk om te klagen :) Gooi het er inderdaad maar eens lekker uit!
  Ik ben het ook een beetje zat dat wij zoveel waarde hechten aan het uiterlijk. Het lijkt net alsof men denkt dat je met een knap koppie en een goed lichaam meer waard bent. Ik moet toegeven dat bij "aantrekking" het uiterlijk wel een rol speelt, maar je wordt uiteindelijk verliefd op de persoon zelf :) En bovendien verschilt het ook nog eens wat mensen mooi vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pff ik vind dat ook zo belachelijk, "gooi cijfers op mijn ava".whuuut?? Waarom zou je dat in godsnaam willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind blogger ook prima (al heb ik soms wel ruzie met de instellingen enzo) en cijfergooien is verschrikkelijk, net als verwaande mensen. Hmm ik wil toch wel even klagen over het feit dat een bepaald soort mensen altijd zegt ik heb slecht geleerd en de toets ging slecht en dan vervolgens een 8 halen. Tuurlijk soms kan je het slecht inschatten maar ik heb het echt over de mensen die dat áltijd doen.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat raar, ik kende dat cijfergooien nog niet maar wat een onzin inderdaad! En ik blijf ook lekker bij Blogger, wel eens nagedacht over een switch maar lijkt me zo'n gedoe en Blogger bevalt hartstikke goed. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. DIT IS GEWELDIG. Echt, Luna. Amen. Hier herken ik me heel erg in. Ik hoor ook vaker van mensen dat Wordpress beter is, maar Blogger werkt prima en ik heb nu al genoeg struggles om mijn domeinnaam over te zetten (ik ben nu aan het mailen met iemand van Antagonist), dus dat laat ik voorlopig maar even zo. En verder baal ik ook van het weer, zou ik willen dat ik minder stressy was én twijfel ik vaak over mijn blog, haha.

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha klagen is soms zó heerlijk! Ik wilde al twee jaar naar Wordpress omdat ik me gewoon aan allerlei dingen erger maar Blogger werkte op zich ook prima. Dat op Twitter is inderdaad heel irritant, net als toen je een tijdje geleden een cijfer aan iemand moest DM'en en dan ging die persoon wat over je vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Neeee je moet je blog naam niet veranderen! En ik vind Blogger prima :D. Ik heb echt nooit problemen met het reactiestysteem ^^.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat ik het van iedereen hoor, heb ik nu toch besloten het niet te doen.. En om een andere reden maar dat zien jullie nog wel! :D

   Verwijderen
 12. Ik vind Blogger inderdaad ook prima. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een geweldig artikel haha! Af en toe klagen moet zeker kunnen :) En zoals ik in het bloggers groep gesprek al zei je naam is en blijft echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben het met heel veel eens. Met 2, 3, 4 en 6 ben ik het helemaal eens. (Helaas) ben ik lid van de HITKRANT (ik wil helemaal geen lid meer zijn, maar ik kan het abonnement nog niet afzeggen) en ik zie dan ook vaak van die posters waarvan ik denk: die is zo onbekend, wie haalt zo'n poster nou uit de HITKRANT? De enige posters die er eruit haal zijn die van Avril Lavigne, en soms zetten ze er ook rockbands tussen (past totaal niet bij hun imago, vind ik persoonlijk) zoals Paramore die ik ook eruit haal.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. dit is heel herkenbaar! Vooral die cijfergooien accounts en 1000 selfies op instagram. kotss

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb mijn abonnement van de Hitkrant een jaar geleden opgezet, o.a. om die reden. Er zaten meer posters in dan tekst ... Dat het geen lekker weer is, is ook stom. Gewoon stom, haha. Van dat Blogger vs Wordpress snap ik trouwens geen bal. Ik heb voor Blogger gekozen, omdat dat het makkelijkst werkte. Ik wilde eigenlijk eerst Wordpress downloaden, maar dat was zoveel gedoe met allerlei codes, dat ik uiteindelijk gewoon bij Blogger ben gegaan. En dat vind ik prima :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha klagen is soms echt heerlijk, even al je frustraties kwijt, dat moet ieder mens! Sommige frustraties komen me bekend voor, haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijk artikel. En lieve schat je blognaam is leuk! Het is zoveel werk om alles te veranderen en daarbij komt ook nog dat mensen jou kennen van '' luna's lovely world'' Maar je moet het nog altijd zelf weten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk artikel! Heel herkenbaar; dat je altijd denkt over 'te weinig tijd, school en problemen' enzo. Heb precies hetzelfde haha

  BeantwoordenVerwijderen