Denkertje, deel 4

vrijdag 5 juli 2013 |

Hoi! Vandaag geef ik jullie weer eens een vraag om te beantwoorden. Dat doe ik in deze rubriek, 'Denkertje'. Ik heb het al drie keer eerder gedaan, hierhier en hier (voor als je die vragen nog wilt beantwoorden; dat kan!) Heb je nog geen idee wat het inhoudt? Voor mijn verjaardag kreeg ik een doosje met allerlei kaartjes met vragen. Ik vond het wel een grappig idee om die te gebruiken voor een nieuwe rubriek op mijn blog. Klik op 'verder lezen' om de vraag te zien. Je antwoord kun je, zoals gewoonlijk, achterlaten in de reacties. 


Ik zou de rest van mijn familie en vriendinnen heel erg gaan missen. En de Nederlandse gewoonten en 't eten, denk ik. Ik ben best gehecht aan dit land dus ik zie me niet echt emigreren. Ik ben benieuwd wat jij zegt!


21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke vraag! Wij zouden dan emigreren naar Noorwegen en verder zou ik mijn vrienden ook heel erg gaan missen maar natuurlijk zijn ze dan altijd welkom, al is het wel even reisje haha :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh.. Wij zouden dan naar Engeland of Ierland emigreren en ik denk dat we dan ook natuurlijk onze familie en vriendin zouden missen maar misschien op een gegeven moment een bepaald stukje cultuur of mentaliteit of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen wij naar Zweden verhuisden heb ik vooral 'dat wat zo gewoon was' gemist. In een ander land is alles nieuw en dan mis je de dingen die zo gewoon bleken te zijn. Wel mooi, omdat ik er toen achter kwam wat en ook vooral wie er echt belangrijk voor me was en waren.
  Verder hebben we natuurlijk ook het Nederlandse eten gemist, hagelslag, stroopwafels, ontbijtkoek en ga zo nog maar even door. En het fietsen. Iedere keer als ik terug ben in Nederland vind ik dat het allerfijnste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een moeilijke, ik denk mijn twee beste vrienden en de stad waarin ik woon. Daar weet ik toch alles wel te vinden en is bekend :)
  liefs, Fije

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je nieuwe lay-out is mooi! :) Ik zou denk ik vooral mijn familie en vriendinnen, denk ik.

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik zou ook mijn familie en vrienden erg missen. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De rest van mijn familie, vrienden en gewoon Nederlamd als super awesome land!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik zou mn vriendinnen en vriendje heel erg gaan missen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben een half jaar geleden naar Nieuw-Zeeland op vakantie geweest en toen heb ik erover nagedacht, maar het is zo ver van mijn familie en vrienden vandaan, dat ik al snel bedacht dat het veel handiger was om in Nederland te blijven! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede vraag, haha! Mijn familie en vrienden zou ik toch wel het meest missen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind al de verschillende lettertypes op je blog erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! erg leuk om te horen.

   Verwijderen
 12. Ik blijf deze post erg leuk vinden! Maar ik zou mijn vrienden en familie het meeste gaan missen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, zo'n post. Ik sowieso mijn beste vriendin en andere vrienden die het dichtst bij me staan. En verder mijn normale leefomgeving, want die ben ik hier wel gewend! :) Hopelijk neem ik mijn camera en laptop dan wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zou mijn ouders en vriendinnen denk het meeste missen. En qua eten ... boerenkool met rookworst! Luna, wat is je lay-out gaaf geworden zeg! Ben je nou toch overgestapt op Wordpress of zijn er zoveel mogelijkheden bij Blogger bijgekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit nog gewoon bij good old Blogger. (: En dankje!

   Verwijderen
 15. Nou ten eerste, ik wil zelf wel emigreren maar mijn ouders niet HAHAHAHAHHAHAHAH XD Maargoed, als ik ga emigreren dan zou ik toch wel mijn vrienden en familie gaan missen. Ik wil naar Noorwegen emigreren, dus dat is niet de andere kant van de wereld of zo. Maar het is wel een duur land ghehe :$

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk!
  Weer een nieuw denkertje!
  Wat ik zou missen als ik zou emigreren is denk ik het allermeest mijn familie en vrienden. Maar ik denk ook de gewone nederlandse gewoontes en heel misschien wel de regen (al lijkt mij dit van niet). Verder de oer Nederlandse gerechten en producten zoals stroopwafels zou ik ook wel missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke vraag! Ik kan er eigenlijk geen antwoord op geven haah

  BeantwoordenVerwijderen