Lifestyle, fashion en beauty zomertips!

donderdag 25 juli 2013 |


Het is zomervakantie, en ik zit momenteel in Frankrijk - inplannen is zo handigggg-. Ik heb een paar zomertips voor jullie! In deze post vertel ik wat tips voor de vakantie, wat je er nog van over hebt, haha. Lifestyle-, fashion- en beautytips. Ik ga niet teveel meer vertellen, klik snel op 'lees verder' en als je dan nog dingen wil doen deze zomer, denk aan de tips!

Lifestyletips voor deze zomer
- Hebben jullie een sproeier? Use it! Wat vond ik het leuk vroeger, door het ijskoude water rennen op hete dagen. Ik weet niet hoe het momenteel is in Nederland, ik hoop lekker weer. In dat geval kun je altijd de sproeier erbij pakken, als je die hebt. Het is niet kinderachtig, juist leuk om met je vriendinnen erdoorheen te rennen en even af te koelen.

- Moeite met slapen? Niet gek. Velen hebben er last van: na een warme dag lijkt je kamer soms meer op een sauna. Dat is niet prettig om in te slapen! Het liefst gooi je dan de deken van je af, maar da's beter van niet. Je kunt net zo goed wel een lakentje over je heen doen. Voor het slapen kun je lekker koel blijven door een koude douche te nemen, lekker te rusten en... nog steeds last van slapeloze nachten? Hier staan genoeg tips. Slaap lekker. 

- Ga vaker naar buiten en geniet! Ik ben nogal iemand die sneller achter haar computertje kruipt dan naar buiten gaat. Best zonde, want buiten is meer te doen/zien dan binnen, eigenlijk. Vooral in de zomer is het fijn. Je kunt fietsen en wandelen. Saai? Valt mee, als je in een leuke omgeving en met je vriendinnen bent, hihi. Of: run baby run! Hardlopen is goed voor je. Nee, joh? Als je een koelere dag uitkiest en gaat hardlopen, weet ik zeker dat het te doen is.



Fashiontips voor deze zomer
- Combineer meer! Misschien ga jij ook al snel voor dezelfde setjes. Dat shortje met dat truitje, omdat dat sówieso bij elkaar past. Toch kun jij je kans grijpen om in de zomer wat meer te combineren. Meer dan jij denkt past bij elkaar! Dat rokje kan ook wel daarbij passen, en kies eens wat accesoires of een ander paar schoenen erbij! Ik denk al best vaak: dit past niet bij elkaar, maar nadat je anders combineert, kun je het pas echt zien. Goede les die ik dit jaar heb geleerd!

- Ga je naar het strand, zorg voor een goed paar slippers. Eind augustus ga ik weer op vakantie, een week aan zee. Als je dan hele dagen in het zand doorbrengt, doe dat met een goed paar slippers! Hakken in het zand? Niet handig... Ballerina's gaan vast ook. Veel plezier, haha!

- Wit, tropische prints, blauw, veel kleuren, drukke prints, fringe bikini's (vind ik zelf tof!), denim (niet je hele outfit, please!), pastel, watervaljurk/rok, bloemetjes (doen het altijd goed), ruches, peplum, en nog veel meer... Met deze trends doe jij het zeker goed deze zomer. 



Beautytips voor deze zomer
- Lak je nagels in een vrolijke kleur. Altijd goed, felle kleuren of pasteltinten op je nagels. Eerlijk? Ik draag minder nagellak nu. Het is zo stom om je nagels te lakken als de helft van de lak er na twee dagen er al niet meer op zit. Ik doe het ook fout: ik heb het geduld niet om basecoat of topcoat te gebruiken. Toch maar eens doen misschien, want vrolijke zomernagels zijn altijd leuk. Het hoort er eigenlijk bij. 

- Blijf je goed beschermen tegen de zon. Ik ben het vaak genoeg vergeten, beschermen tegen de zon. Dag eindigde ik af en toe met een rode huid. Dit kunnen we beter voorkomen, dus zorg dat je weet hoe je jezelf kunt beschermen. Al is de zon nog zo lekker, het kan ook problemen veroorzaken. Bescherm jezelf door je in elk geval goed in te smeren. Wil je een bruin zomerkleurtje, dan kun je natuurlijk altijd even in de zon liggen. Maar pas ermee op en vermijd deze zomer de zonnebank. 

- Gebruik de juiste beautyproducten. Voor een zachte - zomerse - huid kun je scrubben. Dan verwijder je dode huidcellen en kun je sneller bruin worden, las ik. Ik heb zelf nog nooit een scrub gebruikt, maar misschien een beautytip voor jou? Zo zijn er nog veel meer goede beautyproducten speciaal voor de zomer, maar ik kan niets aanraden, want ik ben niet zo'n beautykenner... to be honest

Haha, ik kan beter web-lakken! Wat is jouw ideale lifestyle-, fashion- of beautytip deze zomer? Liefs, Luna

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Goed insmeren vind ik zelf ook belangrijk! Er staan leuke tips tussen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben trouwens verliefd op de broek die je aan hebt, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanx voor de tips! Leuke outfit heb je aan! Waar heb je die top vandaan?x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik heb gelukkig een rolluik, dus niet heel veel 'last' van de warmte in mijn kamer :) Eigenlijk moet ik ook vaker naar buiten gaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een handige tips allemaal! Ik scrub heel graag, blijft mijn "bruine" kleurtje langer zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel! Ik had het van de week zo warm en omdat echt niemand mee wilde zwemmen ben ik ook op het gras gaan liggen met mijn bikini aan en spoot met de tuinslang gewoon omhoog hahahaha. Heerlijk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te lezen, wat een goede tips! Je goed insmeren heb ik nu ook wel een paar keer gehad ja, haha, ik ben vorige week donderdag goed verbrand op mijn schouders tijdens het lopen van mijn krantenwijk, zeer dat het deed! Moest het vandaag weer doen en nu met factor 50 ingesmeerd, haha! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hele leuke en handige post Luna! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt heel erg handige tips!!!

    BeantwoordenVerwijderen