Mooie selfies? Of een keertje lelijk op de foto?

zaterdag 27 juli 2013 |Schrok je?! Je kent het vast wel: #selfies op Instagram. En ál die selfies zijn mooi. Heel Instagram staat vol met mooie mensen! Misschien is #selfie wel één van de populairste hashtags op de populaire app. Laatst las ik er een stukje over in een krantenartikel. De mooiste meisjes staan ook wel eens érg lelijk op de foto, dat bewijst bijvoorbeeld deze site!

Ik moet altijd vijf foto's maken om er één mooie uit te vissen. Als ik dan selfies maak, kies ik de meest leuke foto. Waar mijn haar niet te stom op staat, ik niet plotseling een raar gezicht trek, mijn gezicht heel rood lijkt. Nee, die foto's kies ik niet. Volgens mij telt dit voor heel veel mensen. 'Pretty girls ugly faces' is een soort tegenhanger van de Instagram-selfies. Het laat zien dat de mooiste meiden ook niet altijd mooi op de foto staan, sterker nog: Ze staan hier raar op, met de lelijkste gezichten! 

Eerlijk? Ik zou niet durven zelf mee te doen. Ik bedoel... Heel de wereld zou mijn foto kunnen zien. Het zou nooit weggaan. Niemand zou stom op internet willen staan, want écht iedereen kan het zien. Toch staan er heel wat pretty girls with ugly faces op internet. Dat deze meiden dat durven vind ik knap, eigenlijk! Zelfs op Tumblr staan de foto's. Ik vind het eigenlijk best een leuk idee. Voor mannen is het 'Handsome guys, ugly faces'. Zie de onderste foto.Zou jij zo'n foto uploaden? Liefs, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Haha leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, erg leuk om te lezen! Nee, ik zou zelf nooit zo'n foto plaatsen, ik heb wel een account op Instagram, maar de app heb ik helaas niet omdat mijn Android daar te oud voor is, haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat super leuk! Ik ga gelijk eens kijken :)

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! Ik kende het 'pretty girls, ugly faces' fenomeen al. Ik doe het wel eens voor de grap met vriendinnen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Ik vind het wel tof dat andere mensen dat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahahah wat grappig, maar zou het zelf ook niet doen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou het het wel doen want ik vind het een erg leuk idee !
  Whaha zo grappig die gezichten :')

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou niet mijn foto uploaden hoor, hahaha.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen