NSMBL-agenda

maandag 6 juli 2015 |


agenda5
Op mijn Instagram zag je 'm misschien al voorbij komen: mijn nieuwe agenda voor 2015-2016! Het leek me leuk om er nog een artikel over te schrijven, zodat ik nog wat van de binnenkant kan laten zien. De NSMBL-agenda is een minimalistische agenda, met een hoop inspirerende foto's. Precies waar ik van houd!

agenda8



agenda10 agenda6agenda3
agenda7

De NSMBL-agenda is lekker wit, maar met veel foto's. Lookbooks voor dagelijkse outfit inspiratie, bij elke week één of twee fotootjes, en bladzijden met quotes, tips over beauty, fashion en lifestyle, musthaves, hotspots, én zoals bij iedere agenda wat pagina's voor notities, je rooster, cijferlijst en adressen. Ik heb de agenda voornamelijk gekocht vanwege de foto's, zodat ik er tijdens een saaie les lekker doorheen kan bladeren en geïnspireerd kan raken. Lijkt wel een beetje op die van StyleScrapbook met al die foto's, maar ik dacht: laat ik eens niet die van StyleScrapbook nemen. Afwisseling is ook leuk! Bovendien vind ik de site (NSMBL.nl) ook tof. Kortom: ik ben heel blij met mijn mooie, nieuwe agenda! Je koopt de NSMBL-agenda bij de grotere boekhandels, de Bijenkorf en V&D voor €14,95. Wat vinden jullie van deze agenda? Hebben jullie er al eentje gescoord? 

XO, Luna. 

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuke agenda zeg, heerlijk om al die mooie inspiratie foto's te zien! Ik heb geen agenda meer nodig omdat ik niet meer studeer maar als ik dat wel deed had ik deze denk ik ook gekozen, haha. Hij is erg leuk!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke Agenda!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, wat een prachtige agenda!
    Vind dat witte stijltje erg fijn.
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave agenda, ik ben hem nog nooit tegen gekomen. Gelukkig heb ik dit jaar nog geen agenda gekocht! Je wordt inderdaad geïnspireerd door de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een hele leuke agenda! Nu realiseer ik me dat ik ook een nieuwe agenda moet halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb 'm gezien en hij is zooo pretty. Helaas mogen wij geen agenda van onszelf, maar misschien koop ik 'm toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is hij leuk! Al die vierkante foto's bij elkaar ziet er zo mooi uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie agenda, heel leuk met al die foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf! Ik vind hem echt leuk! Maar ik heb al een agend gekocht haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah ik vind die agenda zo mooi! Inderdaad precies waar ik van hou :)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke agenda! Deze ga ik zeker weten ook kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ohh gaaf! ik hou wel van dit soort agenda's, mooi maar overzichtelijk :) ik heb al jaren geen agenda gekocht XD ik gebruik mijn telefoon lol

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind deze er zo gaaf uit zien. De vormgeving is lekker simpel en heerlijk perfectionistisch. Ik denk dat ik deze ook ga aanschaffen voor volgend jaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hij is zo leuk! Ik hem 'm een paar maanden geleden gehaald en ben er helemaal verliefd op! Helemaal mijn ding. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ziet er uit als een leuke agenda! Ik had toevallig vorig jaar die van StyleScapbook, deze lijkt er inderdaad een beetje op. Wel heel leuk :-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind 'm erg gaaf! Ik hou ook wel van dat simpele maar wel met mooie foto's erbij :) Precies goed!
    Ik studeerde afgelopen jaar niet dus ik heb in januari een nieuwe agenda gekocht - die van Team Confetti, nog steeds enorm blij mee! - dus die loopt tot eind december; dan koop ik wel weer een nieuwe; ik ga komend schooljaar weer één jaartje studeren dus even kijken of een jaaragenda dan wel bevalt maar anders koop ik gewoon een simpele :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Dit is een reden waarom ik liever in Nederland had gewoond. Hier in België krijg je de agenda van de school → saaie witte bladeren met enkel datum en lijntjes. Maar dat voorkomt me wel een heel getwijfel voor mijn agenda. En deze agenda ziet er net zo mooi uit als haar Instagram, wow! School zou veel aangenamer zijn als je elke dag één van die afbeeldingen tegenkomt tijdens het plannen van je toetsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie en leuke agenda! Ik heb er ook naar staan kijken, maar niet gekocht omdat ik liever niet van dat glimmende papier heb. Ik ga gewoon voor een simpele van de Hema denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik wilde 'm ook heel graag, maar toch niet gedaan. Beetje prijzig en zo groot! Uiteindelijk heb ik nu een simpele van de Hema. Veel plezier ermee jij! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ahh zo'n leuke agenda! Ik hou echt van zulk soort pinterestachtige plaatjes! Zelf heb ik er 1 van de V&D met een banaan erop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Supercool! Ik wil al heel lang zo'n agenda en ik ben van plan om er zelf eentje te maken dit jaar!

    BeantwoordenVerwijderen