Summer is magic

donderdag 2 juli 2015 |


summer4
Woooh, genieten jullie ook van het warme weer? Op sommige momenten is het wel beklemmend warm, maar ik mag niet klagen van mezelf, want het wordt eindelijk zomerrr. En ik begrijp het goed als je nu aan het zwembad ligt, in plaats van blogjes zit te lezen (hoewel dat ook leuk is, en lekker koel). Voor diegenen die dat wel doen, hier een zomeroutfitje, inclusief update over mijn leventje.

summer5
Zoals ik al had vermeld, ging ik maandag op kamp met school! De hittegolf was uitgebroken en twee dagen lang hebben we met z'n allen in korte broekjes rondgelopen en veel, véél gezwommen. En in de zon gelegen, waar ik zelfs nog een kleurtje aan heb overgehouden. Als een gek gesmeerd met zonnebrand, in een tentje geslapen, gezwommen in een meer én zwembad, en gesport, zelfs. Dat was het kamp. We gingen met alle derdejaars van het lyceum. Erg naar mijn zin gehad, al vond ik het wel genoeg na twee dagen en was ik moe en blij om weer in mijn eigen bed te slapen.

Vandaag was eigenlijk sportdag. Ik was nét omgekleed en klaar om te gaan rond negen uur, kwam er een appje dat het niet doorging. Lekker op tijd weer, maar het zat er aan te komen (wie verzint het ook, een sportdag met 35(!) graden?). Nu ben ik dus lekker thuis, blogjes tikken en lezen, foto's maken in de tuin. Ik maak er even een rustig dagje van. Gistermiddag, toen ik terugkwam van kamp, heb ik de hele middag gelezen in De Kraamhulp van Esther Verhoef. Het was echt al lang geleden dat ik een boek had gelezen, maar deze had ik in twee dagen uit en dat is al helemaal uniek voor mij. Heel spannend boek, een aanrader! Hebben jullie nog andere boekentips? Aangezien mijn zomervakantie bijna begint?

summer1

summer3
 Top: Zara | Shorts: Pull&Bear | Schoenen: Espadrille


Morgen moet ik nog naar school. De allerlaatste lesdag. Op een presentatie na, is er niets meer te doen, dus die dag wordt aardig nutteloos. Maar goed, daarna heb ik écht geen lessen meer. Maandag moet ik mijn boeken inleveren en vrijdag nog eens naar school voor de afsluiting en rapport ophalen. Het is zo'n chill gevoel om niets meer te moeten.

Oh ja, ik zit nog met een klein dilemma. Mijn nieuwe blog is zo goed als af. Er moeten nog wel een paar dingen geregeld worden, zoals Bloglovin'-volgers overzetten, de mobiele versie in orde maken, etc. Ik realiseer me wel dat juli niet echt een goede tijd is om mijn blog te publiceren, aangezien de internetwereld dan niet echt levendig is. Denken jullie dat het een goed idee is om mijn blog na de zomervakantie pas te publiceren? Als school en alles weer begint? Aan de ene kant lijkt het me wel handig, als nieuwe start. Maar ik wil ook niet te lang meer wachten, omdat ik er al best lang aan gewerkt heb. Wat denken jullie?

Nou, dat was het weer. Wat doen jullie met deze warme dagen? Ook al (bijna) vakantie? 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Super leuk je schoenen! Lekker zomers x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeehh leuk! Schoenen zijn echt super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie schoenen! En ja dat weer hè! Héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zomerse outfit zeg! Ik snap je wel, maar toch geeft het denk ik wel meer voldoening als je je nieuwe blog nu online zet. Ik ben in ieder geval heel benieuwd!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is soms gewoon te warm om iets te doen haha! Ik vind je outfit heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke schoentjes draag je, ik vind het echt zoo warm buiten..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Die schoenen zijn zooo gaaf! Geniet van je rust in de vakantie, het is echt heerlijk vind ik altijd, zonder verplichtingen. Oh, en wat je nieuwe blog betreft, als ik jou was zou ik 'm gewoon publiceren als die klaar is. Als jij dat zelf het fijnste vind natuurlijk. :) Maar je moet het natuurlijk helemaal zelf weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw Luna! Ik vind je stijl echt heel leuk! Leuke schoenen ook, ze matchen goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, dat boek. Fijn dat je kamp leuk was! Wilde eerst ook gaan sporten vanavond, maar ben best moe van deze (laatste) week! Ik heb morgen ook mijn laatste dag. Ik zou inderdaad je blog na de zomervakantie doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk! Ik hou ook echt van dit weer.. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit! Simpel, maar wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, Luna, ga lekker genieten van de zomer, boeken zijn er genoeg om te lezen, ik heb het boek net gelezen met de titel ,KEUKENMEIDEN,heeft jou moeder ook, de moeite waard? Ook nog wat geschiedenis neem je er van mee, groetjes en liefs, oma Eerde, veel plezier met je kleine nichtje

  BeantwoordenVerwijderen