Mijn favoriete zomeritems

vrijdag 10 juli 2015 |


Welkom in het oerwoud genaamd 'onze tuin'. Onze tuin is nou niet echt een tuin waar je lekker in de zon kunt zitten zonder dat er bladeren, takken, beesten en bloemen in je gezicht prikken (ik overdrijf niet). Maar goed, als je dan je favoriete zomeritems gaat fotograferen, kan het best leuke foto's opleveren. Ik heb een top 5 (niet echt op bepaalde volgorde) van kledingitems gemaakt die ik deze zomer graag draag. Gek genoeg zijn het veel printjes, terwijl ik normaal niet zó van de drukke prints ben. Jullie zien meteen wat nieuwe items, maar ook een broek waar ik al jaren plezier van heb!

items6



yo7



De kleur van dit nieuwe broekje kwam steeds een beetje anders uit op de camera. Hij heeft een erg felle, gele kleur, die ik heel mooi vind. Sowieso houd ik wel van losse broekjes in de zomer. Op vakantie naar Frankrijk gaat ie zéker in m'n koffer. Hij komt trouwens van Dante6, waar ik 'm in de sale voor maar €15 heb gekocht!

items2

IMG_0423
yo2
Dit shirtje heb ik gekocht op de webshop van Urban Outfitters, en is van Minkpink. Hij valt een beetje wijd en is cropped. Crop tops vind ik altijd een beetje moeilijk te combineren, maar in de zomer mag je best een beetje van je buik showen, vind ik. Hoe doen jullie dat met crop tops? Alleen met een high-waisted broekje of rokje, of hoeft dat niet? Het shirtje lijkt overigens een beetje vies, maar dat 'destroyed' printje hoort erbij, haha.

IMG_0451
yo3
Nog iets van UO (Alice & UO), een superleuk broekje! Hij is een beetje apart, er zitten twee stofjes over elkaar heen en het heeft een soort plooien (zo noem je dat toch?). Ik vind 'm heel schattig en hij past ook perfect bij de top hierboven. Het broekje is een beetje high-waisted, fijn voor bij crop tops.

IMG_0470
items3
IMG_0439
Deze broek van Maison Scotch, I love it. Hij ligt eigenlijk al best lang in mijn kledingkast, maar ik krijg er niet genoeg van (en da's zeldzaam). Hij is fijn op zo'n dag dat je nét geen korte broek aan kan, maar ook geen warme jeans. Gewoon luchtig. En ik houd van het printje en de neonkleurtjes.

yo6
IMG_0405 yo5 Jumpsuits en playsuits zijn moeilijke gevallen, maar dat weerhoudt me er niet van ze te dragen. Oké, nu lijkt het net alsof ik er meerdere heb, maar ik heb eigenlijk alleen deze van Zara in mijn kast. Het is wél één van mijn favo items. Hoe leuk is dit printje?! Zo tropisch, ik krijg er echt een zomergevoel van. De achterkant vind ik ook zooo leuk en is de reden dat ik een mooie bralette nodig heb. Ik heb 'm deze zomer pas één keer gedragen, maar hij gaat zeker mee op vakantie.

Wat vonden jullie van dit artikeltje? Ik vind het leuk om af en toe eens met fotobewerking te spelen - ben er geen groot talent in, maar het is leuk om te doen. Welk item uit dit lijstje vind jij het leukst?

Liefs, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oh wat leuk!! Zulke shortjes zoals die gele zijn inderdaad super fijn voor in de zomer! Ik vind de foto's zo leuk met dat 'oerwoud' er omheen! :D En die jumpsuit vind ik heel mooi trouwens! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! Heel leuk artikel om te lezen. Ik vind vooral je jumpsuit heel mooi. Lijkt me fijn zitten! Mijn favoriete zomeritem? Ik denk mijn nieuwe high waisted shortje van de Primark, hier ben ik zo, zo blij mee! Enige wat nog mist is een mooie croptop maar daar ga ik morgen voor kijken en meteen outfitfoto's van maken!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items en de foto's zien er ook leuk uit! Misschien is het leuk om de volgende keer te laten zien hoe het eruit ziet als je het item aan hebt? Geen haat, maar gewoon een idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een heerlijke zomerse items, love it! Ik vind je knalgele broekje echt te leuk, zo'n leuke kleur ook. <3

    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohh leuke items, en wat heb je er leuke foto's van gemaakt! Zo'n leuk idee om ze aan een kleerhanger in de wildernis te hangen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt leuke items! Vooral het playsuit vind ik erg leuk :)
    http://www.thoughtsinstyle.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooi die foto's Luna! Echt perfect! Ik vind je gele short en tshirt het leukst! Ik ben laatst wezen shoppen bij de Berska en daar ben ik goed geslaagd en heb ik meteen mijn favoriete zomeritem meegenomen, namelijk een leger groene skaterskirt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kledingstukken. Ik vind het leuk dat alles een printje heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige foto's, die felle short vind ik wel heel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk artikel zeg! Supermooie foto's en niet minder mooie items!<3
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Waauw Luna, prachtige foto's zeg! Vooral die 1e en 4e. Hele leuke items voor de zomer, vooral de jumpsuit. Leuk zeg, al die printjes. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke favorieten heb je! Die laatste playsuit is echt ZO mooi. Zeker de detail van de achterkant is prachtig! Het gele broekje vind ik ook heel zomers! Erg leuk allemaal. Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een onwijs leuke items! Lekker kleurrijk -of printjesrijk, ook-. Ik ben fan. Zou zo in jouw kast gaan shoppen! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw! Toffe foto's en items! Ik vind de gele short heel vrolijk....
    Liefs, Jis

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuk allemaal! Ik wil op zich ook wel z'on 'oerwoud' tuin :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat stipjesshortje vind ik echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke dingen en leuk gefotografeerd! Ik vind die top het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ooh Luna! Dat shortje en het topje van de UO zijn zo leuk! Echt van die printjes die ik al best lang zoek (zoals ook de grid print op een shortje.. Vind ik nergens..) Dat 'vieze' waasje op het topje, I like! En ik draag eigenlijk altijd een high waisted broek bij een crop top. Ik heb anders voortdurend de neiging om het topje naar beneden te trekken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke items Luna!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. superleuk gedaan met je fotos zo! meteen even gevolgd op bloglovin, liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. superleuk gedaan met je fotos zo! meteen even gevolgd op bloglovin, liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen