Becoming a surf babe

maandag 13 juli 2015 |


bron

Ik heb mijn eerste vakantieweek achter de rug en die was... ja, relaxt. Ik moest maandag en vrijdag nog wel even langs school om mijn boeken in te leveren en rapport op te halen en af te sluiten, maarr de rest van de tijd bestond uit boeken lezen, socializen, niks doen. En Netflix. Is de vakantie ook voor (dus als je zelf ook drie seizoenen van die leuke serie hebt gekeken deze week snap ik dat helemaal). Deze week wordt voor mij intensiever. Je hebt het in de titel al gelezen: aan het eind van deze week ben ik getransformeerd tot surf babe. (I hope.) Want ik ga vijf dagen op surfkamp met de O'Neill Summercamps!

Het leek mijn zusje en mij en goed idee om nog wat extra's te gaan doen deze vakantie, toen mijn moeder op internet las over een surfkamp. Er waren nog een paar plekjes vrij. In de vijf dagen kamp krijgen we in totaal 20 uur les in windsurfen. Best wel heavy, maar hoe gaaf als ik het echt goed kon leren?! In Kroatië hebben mijn zusjes en ik ook een klein lesje gehad, maar nu krijgen we dus professioneel les. We krijgen zelfs een certificaat aan het einde. Het is in Zeeland en er gaan nog een stuk of 30 andere leeftijdsgenootjes mee (de gemiddelde leeftijd is 14/15). We verblijven op een camping, en omdat het kamp best intensief is krijgt iedereen een éénpersoonstent zodat je goed kunt uitrusten. In ieder geval ben ik heel benieuwd! Ik weet wel wat ik kan verwachten, maar toch ook niet. Ik weet weinig van windsurfen, dus ik hoop dat ik het een beetje onder de knie kan krijgen. En dat het een leuke groep is. We'll see!

In de tussentijd komen er nog posts op mijn blog. Hoeveel weet ik op het moment dat ik dit typ niet, maar jullie zullen het vanzelf zien! Ik doe mijn best. Fijne week iedereen en tot zaterdag!

Loves, 
Luna. 

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat gaaf Luna, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je dat gaat doen zeg! Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat stoer! Een vriendin van mij heeft dat ook meerdere malen gedaan, maar board als hobby. Desondanks dat, lijkt het mij tòch een klein beetje eng. De zee kan zo... woest en wild zijn af en toe. (En zout je mond binnendringen. Brr.) Je hoort het al, ik ben een ongelooflijk groot watje, maar ik wens jou alle plezier van de wereld! Dus... geniet ervan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh dat lijkt me zo gaaf, ik zou ook super graag willen leren surfen. Veel plezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne vakantie Luun! Cool zeg.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow Luna, echt tof een surfkamp! Echt heel erg leuk, ben benieuwd hoe het je gaat bevallen. Heel veel plezier alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je de surfvibes te pakken hebt, BoardX! Superfijne ervaring, ervaren surflessen en het is in het buitenland!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo gaaf! Ik wil ook al zo lang leren surfen! Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waahh wat gaaf zeg! Het zou niks voor mij zijn haha, ik ben veel te benauwd om zoiets te durven en überhaupt te kunnen. Have fun!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk dat je een week op surfkamp gaat! Ik ben nog nooit op zomerkamp geweest en ik heb eigenlijk ook nog nooit gesurft.. Lijkt me wel heel leuk om een keertje te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat ontzettend leuk! Heel tof, geniet ervan en heeeel veel plezier meis!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh dat lijkt me ook gaaf om te leren! Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow, knap dat je het durft om een surfkamp te gaan doen. Het klinkt heel erg eng, haha. En zo'n certificaatje kan je later nog goed van pas komen! (: Geweldig ook dat je een éénpersoonstentje krijgt, want met zulke groepen is het nooit volledig stil op een kamer, haha. Je zal je nachtrust goed kunnen gebruiken, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aaah, ik ben zo jaloers. Zo'n California surf babe worden is toch wel een beetje life goals voor mij. Ik heb er zelfs een Pinterest bord aan gewijd :) Ken je Jay Alvarrez en Alexis Ren op Instagram? Echt surf goals haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat klinkt dat super gaaf zeg! Heel veel plezier en ik ben echt benieuwd naar hoe je het hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wow super gaaf! Echt leuk zo surfen :) Veel plezier X Helen

  BeantwoordenVerwijderen