Lovely blog-list #11

woensdag 22 juli 2015 |


Zomervakantie = tijd genoeg = nieuwe blogs ontdekken. Althans, dat doe ik graag in de vakantie! Misschien hebben jullie nu ook meer tijd om Bloglovin' te vullen met nieuwe blogs, dus vandaag deel ik weer een aantal favorieten met jullie! Here we go.

Chantal is de creatieveling achter Blame The Fireworks. Ze houdt net als ik van cactussen en katten (yay!). En ze houdt van kunst, wat je ook veel terugziet op haar blog en Instagram. Zelf maakt ze supermooie tekeningetjes en bedacht ze de geniale Cactas. Chantal heeft echt een eigen stijl en is lekker zichzelf, wat ik leuk vind om te zien. Zeker eens op haar blog kijken, je wordt er meteen vrolijk van!


Een buitenlandse blogger! Dit is Isabella van Tinkerbella. Isabella woont in Zweden. Ik vind het fascinerend hoe Scandinavische blogs eigenlijk verschillen van Nederlandse blogs. Hoewel het me ook opvalt dat wij hun minimalistische stijltje en manier van bloggen steeds vaker kopiëren. Isabella heeft een hele simpele lay-out, waardoor de prachtige foto's nog beter uitkomen. Ik zou willen dat ik haar fotografie- en bewerkingsskills had. Ik kan écht wegdromen bij haar foto's van zomeravonden, stranden en outfitjes. Ja, ik begin Scandinavische blogs steeds meer te waarderen en Tinkerbella is toch wel mijn favoriet (en die van jullie? Of volgen jullie geen Scandinavische blogs?).

Fleur (a.k.a. Miss Joesten) volg ik nog niet zo lang - volgens mij sinds ik haar naam tegenkwam op Naomi's blog. Ik word heel blij van haar artikelen. Leuke schrijfstijl en content, heel mooie foto's. Je kunt Fleur herkennen aan haar rode lipstick en (sinds een tijdje) kortgeknipte haar. Ik vind haar nieuwste tattoo - zie hierboven - trouwens echt geweldig.

Tijdens een bloggersmeeting vorig jaar ontmoette ik Maaike, een vrolijk meisje dat eigenlijk over vanalles en nog wat blogt op Muy Maaike. Boeken, recepten, tips en andere lifestyleposts komen voorbij. Ik houd er soms wel van om langere stukken te lezen waar je echt zelf over kunt nadenken, in plaats van korte posts over fashion en beauty. Je merkt gewoon dat Maaike écht met plezier blogt. Haar artikelen zijn herkenbaar en goed geschreven en ik vind het belangrijk dat de blogger zelf ook leuk is, en dat is Maaike zeker!

Kende jij deze blogs al?

Liefs, Luna.

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Jaaa wat een leuke blogs allemaal! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik kende ze nog niet allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhh I <3 Scandinavische blogs! Ik vind Lisa Olssen de beste blogger wat dat betreft, haar blog en foto's zijn echt fantastisch. De blog van Tinkerbella ziet er ook gaaf uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Chantal is echt heeul creatief! De andere ken ik niet, dus die bezoek ik even :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. IK kende nog geen één van hen maar ik heb ze allemaal bekeken! Helaas versta ik wel geen Zweeds.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, ik ook niet hoor helaas! gelukkig is er Google translate :)

      Verwijderen
  6. Oeh bedankt voor de tips weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De meeste kende ik al maar Tinkerbella nog niet, ik volg niet zoveel buitenlandse blogs. Maar die foto's: wauw inderdaad!<3
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben Chantal gaan volgen. Het lijkt me een hele leuke blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuk dat je deze post maakt! Ook ik was mijn lijstje aan het bijvullen en jouw favorites gaan er zeker bij , love them :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oeh, ik kender er geen een! Via deze rubiek ontdek ik altijd nieuwe bloggers. Dankjewel Luna :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kende ze allemaal nog niet! Van sommige had ik wel al gehoord, maar nog niet de tijd genomen om ze te bezoeken. (: En de cactas, wat een leuk dingetje van Chantal! ik vind haar stijltje ook echt geweldig, hihi. Ik ga ze allemaal eens bekijken, en fleur joesten haar blog ook eens, haar instagram is zo mooi. (: Ik volg eigenlijk voorlopig enkel Nederlandse blogs, want mijn Engels is dramatisch slecht, haha.
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Aah Luna, superlief! <3 De rest kende ik nog niet echt, hoewel ik de blog van Fleur weleens heb bezocht. Ik heb het over het algemeen trouwens niet zo op Zweedse blogs (want te weinig tekst), maar ik moet zeggen dat ik inderdaad spontaan verliefd ben geworden op de foto's van Isabella!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben ook dol op de Scandinavische blogs! Vooral Noorse en Zweedse want die kan ik qua taal goed volgen, Deens vind ik daarentegen weer iets lastiger (er zaten dinsdag Deense mensen naast me op terras en ik zat mijn oren te spitsen om te kunnen verstaan waar ze het over hadden haha oeps) En natuurlijk volg ik Maaike ook! Sinds ik haar heb ontmoet bij de bloggersmeeting vorig jaar! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk artikel! Ik begin nu pas een beetje met het ontdekken van internationale blogs, maar ook Nederlandse blogs vind ik leuk om te bekijken en lezen. Ik wilde trouwens even zeggen dat je blog er echt mooi uit ziet!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk! Ik kende ze allemaal niet ga zeker is een kijkje nemen :)

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen