May likes

zaterdag 30 mei 2015 |


may3
Ah, wat ben ik blij dat er een artikeltje online staat - na precies een week niet te hebben gepost. Op Twitter had ik al gemeld dat ik een drukke week had, vol met toetsen en ik besloot dat ik maar eens prioriteiten moest stellen (ben ik slecht in). Hoe dan ook, I'm alive bitchezz. En de afgelopen week heb ik nog wel aan een blog gewerkt. Weten jullie nog toen ik zei dat ik een nieuwe blog wilde beginnen? Nou, "behind the scenes" ben ik er druk mee bezig. Ik hoop dat-ie in juni sowieso live kan, maar meer ga ik er nu niet over vertellen, want: op naar het artikel. Mei is bijna voorbij en ik laat jullie zien wat mijn likes waren afgelopen maand!

may1



Drinks | Arizona Cowboy Cocktails
Hoe. awesome. zijn. deze. flesjes? De gewone green tea van Arizona kende ik natuurlijk al en vind ik lekker, maar toen ik deze nieuwe smaken tegenkwam moest ik ze gewoon proeven. Ik was vooral benieuwd naar watermeloen. Uiteindelijk zijn ze allemaal heerlijk - wel mierzoet, maar echte zomerdrankjes. Ik proefde de smaken Mucho Mango, Fruit Punch en Watermelon. Alleen Strawberry Lemonade nog eens proberen van de Cowboy Cocktails. 

To do | de vlagheideloop 
Na mijn laatste personal update willen jullie vast weten hoe de 10 kilometer nou verlopen is. Nou, goed! Mijn streeftijd was onder de 58 minuten, en ik finishte in 57:45, blij en tevreden (maar ook kapot en bezweet). Het ging verder heerlijk. Dat heb ik niet altijd met de 10K, het is een hele afstand. 

may2
Beauty | Gelnagels
De vlagheideloop vond plaats bij mijn opa en oma in de buurt, waar we twee nachten logeerden. De buurvrouw van opa en oma heeft een nagelstudio, of hoe heet zoiets. We lieten er allemaal onze nagels doen en nu heb ik mooiere nagels dan ik ooit heb gehad! Ik liet gelnagels doen met een erg mooi, classy kleurtje, vind ik. Ik heb weinig verstand van nagels, maar ik weet wel dat ik dit altijd wel wil, haha! It's so pretty!  

Tv | Eurovisie Songfestival 
Dit was echt mijn guilty pleasure in mei, het Songfestival. Stiekem kijk ik er steeds best naar uit. Ik vond het liedje van winnaar Zweden tof, maar was eigenlijk voor Noorwegen, of België (die ook hoog zijn geëindigd!). Het is niet dat ik alles rond het Songfestival op de voet heb gevolgd, maar ik vond het wel leuk om te kijken, hihi. 

may7
Plek | Strøby
Whaaat, onze vakantie in Denemarken is alweer drie weken geleden... Ik mis het wel. Strøby - maar eigenlijk vooral ons huisje in Strøby - was heel leuk. Het is gek dat ik over een paar weken alweer zomervakantie heb. Nog maar vier echte schoolweken, een toetsweek en een paar dagen op kamp met school. Again: whaaaat!?!

Boek | Paper Towns - John Green
Boek dat ik van een vriendin had geleend voor een boektoets op school. Ik wilde nog wel een boekreview erover schrijven, leek me een leuke uitdaging, maar het is alweer een tijdje geleden dat ik 'm las. Ik vond Paper Towns een heel mooi boek, vol met herkenbare dingen en mooie quotes. The Fault in Our Stars vond ik, om eerlijk te zijn, een beetje overdreven gehyped, maar Paper Towns vond ik écht heel mooi. Voor de boektoets heb ik trouwens een 8.5!

may4
Item | Zara broek
Gezellig nog een dagje in Eindhoven geshopt met mama en zusje, en toen kocht ik bij Zara deze broek! Een outfitpost ermee komt vast nog eens. Ik vond de Zara altijd té classy, maar ik ben wel van mening veranderd hoor. Ik kwam er veel leuke dingen tegen, terwijl ik bijvoorbeeld in winkels als de Bershka en Pull&Bear steeds minder goed slaag. En die Primark in Eindhoven, wat een zooitje! Nog even over de broek - het printje vind ik ontzettend leuk, wat vinden jullie van de broek? 

Film | Pitch Perfect 2
Ook bezocht ik deze maand met mijn zusje de bios, voor Pitch Perfect 2! Toen Pitch Perfect op tv was vond ik het zo'n leuke film dat ik dat weekend meteen naar de bioscoop wilde voor deel twee. Heel leuke en grappige film(s), echt een aanrader! 

Wat is het leukste dat jij in mei hebt gedaan? :)

X, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oehh wat een leuke dingen allemaal! Die broek van de Zara is echt heel erg leuk! Ik ben benieuwd hoe je hem gaat combineren! En wat zijn je nagels prachtig!! Fijn dat je drukke week nu voorbij is, voor mij komt er nu helaas juist een drukke periode aan, maar goed, bijna vakantie! :D Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen! Wat fijn dat de drukke week nu voorbij is en je even kan genieten van het weekend... Liefs, Jis

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw die Arizona Cowboy Cocktails !!! Fijn dat je weer kan bloggen! :) Geniet van je weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben ook zo'n Arizona drinker, haha, ik vind die cowboy flesjes ook het lekkerst, haha! Ik kan er niet genoeg van krijgen. EN ik ben zo benieuwd naar je nieuwe blog, ging je de naam ook aanpassen? en je broek van Zara, dat printje! LOVE. IT. ♥ Bij mij komt de vakantie ook weer dichterbij, yay!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeeh die nagellak is zo mooi en die Arizona wil ik graag proberen! Ik bewaar al die flesjes haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha me tooo! Ze staan nu leuk op mijn kamer!

      Verwijderen
  6. Wat leuk! PitchPerfect 2 lijkt me zo leuk! En ahh nog maar 4 weekjes, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk artikel! Die broek is inderdaad prachtig<3 Paper Towns wil ik ook altijd nog een keer lezen! En ooh die Arizona flesjes zijn zo leuk!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je nagels zien er mooi uit! Die Arizona drankjes heb ik in Amerika op ,inderdaad mierzoet haha. Maar wel super lekker! Paper towns lijkt me een mooi boek, er komt ook een film van ;) Ik wil graag naar Pitch Perfect 2, die lijkt me zo grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gel nagels zijn zo handig! Het blijft veel langer zitten dan normale nagellak en ik vind het eigenlijk ook veel mooier

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind dat je helemaal gelijk hebt hoor over de 'fault in our stars hype'. Iedereen had de film al gezien en ik kwam niet eens over de helft van het boek. Heb ze beide nog niet uitgelezen/gekeken. Papertowns lijkt me wel leuk! En Pitch Perfect 2 is ook super leuk :o

    Ohja, en die Arizona flesjes... Zo leuk en zomers! Had ze nog niet gezien dus wil ze echt proeven :)
    Liefs van Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk, die broek van Zara! Ik vond vroeger de winkel ook net wat te klassiek maar de laatste tijd heb ik er best vaak wat leuks gekocht! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk artikel! Ik wil ook gelnagels laten doen, het ziet er echt mooi en verzorgend uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk artikel, en hele leuke favorieten (:

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Erg leuk artikel Luna! Je nagels zijn zó mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt heel leuk artikel! Prachtig kleurtje nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuk artikel :)! Dat boek Paper Towns lijkt me tof om te lezen! Het leukst wat ik in mei heb gedaan is 2 dagen naar Antwerpen en een dagje naar Haarlem :).

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oeh het patroontje op de broek is mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik vind die broek van de Zara erg mooi hoor! Ben er erg benieuwd naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke favorieten! Die drankjes van Arizona moet ik nog steeds proberen, watermeloen lijkt me zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen