Sunday morning routine

zondag 19 april 2015 |


morning9 Ochtend- en avondroutines zie je vooral op YouTube, waar ik een paar maandjes geleden mee gestopt ben (met video's maken dan). Waarom dan geen sunday morning routine in foto's? Weer eens wat anders. Natuurlijk zijn mijn zondagen niet altijd hetzelfde, maar de ochtend spendeer ik graag lekker lui (daar zijn ze voor bedoeld, toch?)

morning8


09:00
Ik word precies om 9 uur wakker onder mijn ananasdekbed. Goodmorning. ♥ Meestal pak ik mijn telefoon meteen om Instagram, Twitter, Snapchat, Timehop etc. te checken. Als ik daarmee klaar ben, ben ik vaak alweer een halfuur verder, oeps.

morning7
09:30 
In het weekend eet ik mijn ontbijt vaak op bed, because why not. Ik eet altijd yoghurt met granola en fruit, en havermout soms. Mango vind ik in de yoghurt zó lekker! Yum.

morning6
10:00 
Ik houd van ontbijten. Dus eet ik nog een cracker met pindakaas en hagelslag, lievelingscombi everrr. En ik ga The Walking Dead kijken op mijn telefoon - ik ben in seizoen 2 beland!

11:00
Als ik de volgende dag naar school moet kies ik de avond van tevoren kleren uit, scheelt toch weer stress in de ochtend. Maar in het weekend doe ik dat meestal niet en kleed ik me 's ochtends duizend keer om, omdat ik geen outfit kan kiezen. Ik moet ook nodig wat nieuwe (lente/zomer)kleding kopen.

morning3morning4
11:30 
Gedoucht, omgekleed, en nu make-up doen. Ik vind make-up doen echt lastig de laatste tijd, want mijn huid is zo droog! Ik probeer allerlei vettige crèmes (nu Vaseline), maar daarvan wordt mijn huid eventjes vet en dan weer droog. Als jullie nog tips hebben?! Verder gebruik ik trouwens altijd mascara en wenkbrauwpotlood.

morning2
12:00
Intussen is het alweer 12 uur (ik kan zo sloom zijn op zondagochtend) en ga ik wat blogs lezen. Met koffie. Love. Vanmiddag moet ik wat dingen voor school doen en ga ik even naar buiten, want 't zonnetje schijnt ♥

Hoe ziet jouw zondagochtend er meestal uit?

Liefs, Luna. 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. In fotovorm ipv video ziet dit er ook heel leuk uit! Mijn ochtende begint door 2 uur nog in mijn bed te liggen om dan mijn pyjama te verwisselen door mijn jogging haha, heel lui dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat word je vroeg wakker op zondag! Ik probeer altijd lekker uit te slapen. Maar leuk gedaan met all die foto's

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Aah ja, dat wilde ik nog zeggen, dat ik totaal niet kan uitslapen :')

      Verwijderen
  3. Leuke ochtendroutine, mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Superleuk dit altijd! Op zondagochtend probeer ik uit te slapen. Ik maak op zondagochtend vaak mijn Instagrampost voor mijn blog. Ik ontbijt ook met yoghurt, havermout/cruesli en fruit. Soms ga ik ook op zondagochtend naar de sportschool, als ik zin heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn overzichtje! Ik ben vaak ook zo lazy in de voormiddag en oh ja, mango en yoghurt is echt een super hemelse combinatie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heel ritueel! Mijn ritueel verschilt ervan of ik de dag erna vroeg moet beginnen werken of niet. Indien ja, dan sta ik graag vroeg op, en anders slaap ik lekker uit. En voor de rest maakt vriendlief ontbijtkoekjes (die je enkel nog hoeft af te bakken thuis), en dan doen we meestal iets voor de moestuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahh zo leuk! Klinkt echt als een heerlijke rustige routine! Bijna precies zoals mijn ochtend er uit zag! Leuk! Ik ben ook heel slecht in uitslapen hahah... Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik had ook last van een droge huid, babycreme hielp heel erg goed voor mij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te zien! Wat leuk zeg je ananassen dekbedovertrek. Ik vind mango ook echt heerlijk. En koffie ook! Maar helaas zien mijn zondagen er niet zo uit. Ik werk iedere zondag, gisteren heb ik 9 uur gewerkt! Maar wel lekker geld verdiend om binnenkort nieuwe schoenen te gaan shoppen :) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke post dit! Je ontbijtje ziet er echt lekker uit :)
    http://www.thoughtsinstyle.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel erg leuk gedaan! Zeker vaker doen. Vergeleken met mij ben je echt vroeg wakker haha, ik slaap altijd uit tot een uur of elf.

    BeantwoordenVerwijderen