Midi

zaterdag 24 januari 2015 |


midi4


midi3





midi1

Rok: Edith & Ella | Shirt: H&M | Schoenen: River Island


Deze rok. Het is echt een ik-vind-'m-geweldig-maar-moet-even-uit-mijn-comfortzone-rok. Ik droeg deze outfit donderdag naar school en vond het best spannend. Ik ben echt niet zo onzeker dat ik niet draag wat ik leuk vind, maar heb ook nooit zin in starende mensen - je snapt wel wat ik bedoel. Deze midi rok heb ik nu een weekje - gekocht op een modeveiling. Een modeveiling, HOE LEUK?! Mama en ik kwamen thuis met in totaal 9 items. Ik heb twee nieuwe rokjes (waaronder deze), een heel gaaf jasje en tas die je al op mijn Instagram kon zien. Het zijn allemaal prachtige merken en bij de veiling ging er een groot deel van de prijs af, lucky me! Deze rok vinden jullie vast niet allemaal leuk, maar ik vind 'm heel tof. Ik houd wel van aparte dingen.

Tijd voor weekend. Waar ik zoveel zin in heb. Vanmiddag vertrek ik met mama, na de open dag van mijn school, naar Amsterdam. We gaan vanavond in een hotel logeren, na het eten in A'dam en de Fashionweek! Yess, ik mag weer een show bezoeken. Ik vind het zo leuk dat ik die kans weer heb gekregen en al is het één show, ik weet zeker dat het weer leuk wordt. De sfeer, mooie outfits en catwalkshow om te bewonderen.. I love it. Zondag gaan we ook nog even de stad in. Ik kan echt blij worden van dit soort weekenden! Wat doen jullie dit weekend en wat vinden jullie van mijn outfit? 

XX, Luna. 

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Stoer dat je durft te dragen wat je zelf wilt! Voor mij zou dit denk ik even te ver uit mijn comfortzone zijn, maar jou staat het super! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele gave outfit, ik hou van midi-rokken! Wat ontzettend leuk dat je het weekend zo in Amsterdam door brengt, lijkt me geweldig! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Apart outfit. Heeft wel iets :) Ik zou het alleen niet combineren met die schoenen. Supergaaf dat je naar de AFW gaat, lijkt mij zo cool.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahh dat klinkt inderdaad alsof je een heerlijk weekend voor de boeg hebt! Geniet er van! Ik vind je rok trouwens heel tof! Super leuk ook dat je hem van een modeveiling hebt! Ik zou hem zelf denk ik high waisted dragen, maar dat is mijn stijl hihi. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa, high waisted lijkt het me ook mooier nog denk ik. Maar het is geen high waisted rok.. XO

      Verwijderen
  5. Ik vind het een heel leuke outfit! Dit weekend ga ik lekker genieten van de vrijheid, aangezien tentamenweek er net op zit. En vanavond heb ik een feestje, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is echt een heel leuke outfit! Over dat uit de comfort zone stappen heb ik soms ook last van, bijvoorbeeld toen ik de eerste keer hakken naar school droeg. Ik had nog niemand van mijn leeftijd met hakken rond zien lopen op school, dus was ik ook een beetje bang. Gelukkig heb ik het gedaan, want ik heb er nu heel veel plezier van! Trouwens echt super gaaf dat je naar de Fashionweek gaat, super veel plezier!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh, ik vind je rok echt heel erg mooi! En je combineert hem super leuk! Dit weekend ga ik niet zo heel veel doen, lekker uitzieken! Hopelijk heb je veel plezier op de show van de Fashionweek! Veel liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Alleen zou ik er wel andere schoenen bij doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf dat je naar Fashionweek gaat! Je outfit is lekker eigen, heel tof :).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, gaaf! Superleuk dat je lekker doet waar je zelf zin in hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ahh die rok, dat strikje maakt het echt af! Alleen maar liefde voor deze outfit. Heel veel plezier dit weekend, zo te horen wordt 'ie heel leuk!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw Luna deze rok is echt heel gaaf. Ik zou t ook heel spannend vinden om dit naar school te dragen, omdat ik normaal altijd een spijkerbroek draag. Ik houd ook wel van aparte dingen, maar niet voor bij mijzelf. Dan heb ik echt het idee dat iedereen me raar aanstaart haha..Wat gaaf dat je naar Amsterdam Fashion week gaat! Heel veel plezier Luna. Ga je daar ook een artikel over maken? Lijkt me leuk om erover te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gewaagde look, maar staat je goed! Echt gaaf dat je naar de A'dam-Fashionweek mag:)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Superleuke outfit! Ik vind de combinatie echt geweldig en je sneakers zijn tof. Hopelijk heb je genoten van de show! Echt gaaf dat je er weer heen mag. Ik ben gisteren naar Hilversum geweest en heb een nieuwe sportbroek gekocht bij de Bershka en vandaag de hele dag artikels geschreven en foto's gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks lieve Maris! Ik heb er zeker van genoten! ♥

      Verwijderen
  15. mooie sneakers, dat kleurtje is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi
    wat een gave outfit.
    het staat je heel leuk.
    is een panty niet te koud voor in de winter.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen