Top 10 favoriete outfits van dit jaar

dinsdag 30 december 2014 |


favo1






Hoi! ♥ Als ik het goed heb geteld, zette ik in 2014 33 outfits online. Veel meer dan de jaren daarvoor! Ik vind het erg leuk om ze weer terug te zien. Als flashback op de outfitposts die ik dit jaar maakte, mijn 10 favorieten.

We beginnen maar vast bij de outfit die voor mij zeker op één staat. De outfit met deze vrolijke flamingo-playsuit en knalgele wedges. Echt, als ik deze foto's weer bekijk, wil ik zo graag weer zomer!

Ook deze outfit van februari vind ik nog steeds heel leuk. Eigenlijk zonde dat ik deze neonroze sneaker wedges nooit draag, maar ze zitten niet echt fijn. Bij deze zwarte outfit vind ik ze wel goed passen, het geheel is best edgy, zeker met het rokje en de kniekousen er ook bij.

favo2


Op nummer drie deze outfit met Nike Roshe Runs en mijn playsuit van de Primark. Ik vind dit zo'n leuke combinatie met het shirtje erbij, jammer dat ik het nu niet kan dragen. Ik was echt gek op deze playsuit, en nog steeds vind ik 'm heel leuk.

Nummer vier is een outfitpost van juli, maar naar mijn idee niet heel zomers. Het regende toen zelfs. Ik vind deze combi wel heel gaaf, omdat de kleuren zo bij elkaar passen en het best een bohemian look is, maar ook iets stoers heeft.

favo3Op vijf staat deze outfit met mijn jasje van Forever21, die ik nog steeds heel tof vind. Het is een outfit die er heel sportief uitziet, maar wel wat 'liever' wordt door mijn gele crop top. Eigenlijk zou ik dit nu nog wel kunnen dragen.

De foto's van deze outfitpost van juli waren toen echt goed gelukt! Vooral door de locatie, helaas is dit gebouw nu weg... De outfit is best simpel, maar toch één van mijn favorieten, en ik zie dat ik oorbellen droeg! Dat zou ik nu ook weer eens moeten doen...

favo4


Het lijkt zo kort geleden dat ik deze outfitfoto's maakte, maar dit is een outfit van juli (ook al!). Eigenlijk is deze outfit helemaal niet spannend, maar naar mijn mening wel één van de leukste juist door z'n simpelheid.

Nummer acht, weer die zebra schoentjes. Ook deze neongroene broek draag ik veel te weinig, maar ik vind 'm altijd zo lastig te combineren. Hier had ik net een nieuwe jas, die ik nog steeds onwijs leuk vind!

favo5



Op negen staat deze compleet black & white outfit van maart. Die schoenen zijn nog steeds mijn all time favourites. Het shirt ligt inmiddels in de kast van mijn zusje omdat ik 'm zo weinig droeg. In maart had ik nog rode dip dye, grappig om te zien!

Zeeland, het lijkt echt net vorige week, maar het is alweer heel wat maandjes geleden. Ik kan me nog zo goed herinneren dat mijn zusje deze foto's van me maakte op het strand. Lekker weertje, blote benen onder mijn t-shirt dress, slippers... please, mag ik terug?!

Er komt ook nog een artikel online met mijn voornemens voor het nieuwe jaar en een korte terugblik op 2014. En dan zit dit jaar er alweer op... Welke outfit(s) vind jij het leukst? XO.

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Hele mooie outfits, ik vind 4, 6 en 7 het allermooiste x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk overzicht zo, ik vind je kledingstijl echt heel leuk! Nummer 2, 6 en 9 vind ik het allermooist :)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie uiteenlopende outfits heb je aan gehad! Love them all <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk! Zeker zijn nummer 2 en 9 mijn favoriet, maar sowieso allemaal mooi.

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahh wat super leuk om te zien! Je hebt zo'n eigen stijl, heel tof! 33 Outfits is inderdaad veel zeg! Leuk! 1 vind ik ook echt heeel leuk! En die jas van 8 is trouwens echt ge-wel-dig! Wauw! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke outfits! Ik vind 4 echt onwijs leuk, gaaf jackje heb je daar aan!

    Liefs, Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke outfits, mijn fav is nr 2 en 4

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Allemaal gave outfits! Mijn favorieten zijn denk ik 2 en 8! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke outfits! Ik vond 1, 3, 4 & 7 denk ik het leukst. Nah, allemaal eigenlijk wel ;p
    X Josie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat en leuke outfits! Ik vind je stijl echt geweldig! ik vind outfit 2 en 9 echt super mooi! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 1, 4, 7, 8 en 10 zijn mijn favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie outfits! Nummer 7 & 10 zijn mijn favorieten :)!

    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Awhh wat leuk om te zien en lezen! Outfit nummer 4 vind ik zelf het leukst, omdat het een beetje bohemain look heeft wat ik super leuk vind. Trouwens jammer van die roze wedges, ze zijn echt zo gaaf! Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke outfits. Ik denk dat 6 mijn favoriet is.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Supertof om terug te zien! Je hebt zo'n leuke, gevarieerde stijl. Daar hou ik echt van!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke outfits allemaal. Ik vind de eerste 3 outfits het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen