Voornemens voor 2015 + terugkijken op 2014

woensdag 31 december 2014 |


2015
Er zijn genoeg mensen die het 'new year, new me' onzin vinden. Voornemens lukken toch nooit, dat soort dingen. Ik snap het enigszins wel, maar ik houd er wel van om voornemens te maken. Even terugkijken op een jaar en nieuwe doelen bedenken geeft mij altijd een goed gevoel. Hierbij dus mijn voornemenlijstje!

Minder op mijn mobiel kijken - uh, misschien is mijn smartphone verslaving dit jaar alleen maar erger geworden. Ik weet het haast wel zeker. Ik ga er voorlopig ook niet vanaf komen, maar een beetje minderen wil ik wel. Instagram, Twitter, Snapchat, het is gewoon zo leuk om te bekijken allemaal, maar het is niet nodig om het om de zoveel tijd te checken.. dat moet ik wat vaker in m'n hoofd houden.

Gitaar leren spelen - sinds een paar maandjes ken ik wel een aantal akkoorden, maar ik merk nu dat ik het een beetje saai begin te vinden. Ik kan nog niet veel meer dan wat akkoorden achter elkaar spelen. Ik zou het graag beter willen leren, dus misschien moet ik op les gaan in 2015.

jas2 Mijn blog voornemens:

Alleen bloggen als ik er echt zin in heb - en niet als ik me gedwongen voel om een artikel online te krijgen. Waarschijnlijk wordt school alleen nog maar drukker in 2015, als alles ook lastiger wordt. En er komen weer allerlei dingen op de planning waardoor ik soms geen tijd heb om te bloggen, of waardoor het allemaal gehaast moet. Bloggen blijft mijn hobby en dat wil ik graag zo houden, dus wil ik wat losser zijn met artikelen schrijven etc.

Uitzoeken wat ik wil met mijn blog - wil ik meer outfits, meer persoonlijke artikelen, meer lifestyle, meer foto's of juist meer tekst, een andere lay-out, bloggen in het Engels, waar wil ik heen met het bloggen? Ik hoop dat ik dat een beetje kan uitvinden dit jaar.

Of mijn voornemens van 2014 een beetje uit zijn gekomen? Ik vind van wel. Het was best een ander jaar dan 2013. Niet dat ik compleet ben veranderd of zo, maar ik ben wel begonnen met hardlopen dit jaar en dat heeft best wat veranderd. Mijn conditie is erop vooruitgegaan en ik voel me zo blij als ik weer een rondje heb gelopen. Ik wil er zeker mee verder gaan in 2015. Wat ook is verbeterd dit jaar is mijn eigenwaarde. We zijn #leukgenoeg, haha! :). Ik vond het een leuk jaar, en up's en down's zijn er altijd natuurlijk. Nooit alles is perfect, maar het is maar wat je er zelf van maakt. Als je maar dankbaar bent voor wat je wel hebt. Daar wordt je veel vrolijker van. Hopelijk wordt 2015 weer zo leuk, ook voor jullie!

Nog even een kort filmpje als afsluiting van dit artikel én 2014:


Fijne New Year's Eve en alvast een gelukkig 2015 ♥

Liefs, Luna.

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Succes met je voornemens! Ik ben zo'n iemand die nooit voornemens maakt omdat ik me er toch niet aan kan houden. :) Alvast een gelukkig nieuwjaar! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie doelen! In 2014 was ik al aan het minderen met mijn telefoon. Ik keek er continu op, ook op werk haha, erg hee..... maar nu is dit een stuk minder en kijk ik vaak alleen in de pauzes en thuis eigenlijk bijna niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne doelen en voornemens! Mijn doel is ook echt om in het nieuwe jaar minder op mijn mobiel te zitten. Alvast een goede jaarwisseling! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prima voornemens :)! En je video is ook leuk! De tijd gaat inderdaad echt heel snel.. voor mijn gevoel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede voornemens! Alvast een fijn 2015 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en goede voornemens allemaal! Ik wil aankomend jaar ook echt minder op mijn telefoon zitten! En ik ben heel benieuwd hoe je blog zich gaat ontwikkelen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes en een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke video! Heel veel succes met je voornemens en een fijne jaarwisseling!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke en mooie voornemens! Gelukkig nieuwjaar ! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij bent zeker leuk genoeg Luna :) Wat fijn dat 2014 een goed jaar is geweest! Ik hoop dat 2015 minstens net zo leuk wordt als 2014, maar met dit soort goede voornemens kan dat natuurlijk haast niet anders! ;) Alvast een gelukkig nieuw jaar! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk filmpje Luna. Leuk hoe je op het afgelopen jaar terugkijkt en uitkijkt naar het nieuwe jaar. Gelukkig nieuwjaar en ik zie je wel weer 'ns.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg goede voornemens! Veel succes ermee. Zelf zit ik op gitaarles en kan ik er ook nog niet zo veel van, dan wordt het inderdaad snel saai maar ik ga er goed mee oefenen. Dan word het leuker hoop ik. Ik vind je voornemen 'Minder op mijn mobiel kijken' een goede.. zou ik ook moeten doen. Ik vind je filmpjes trouwens altijd erg leuk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jij ook een heel gelukkig nieuwjaar! Goede voornemens heb je opgesteld. Ik hoop dat je je er aan kunt houden. Je video had ik al gezien, erg leuk! Ik moet ook echt minder op mijn telefoon/iPod kijken (op mijn werk vooral) maar het is zo verslavend...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie doelen Luun! Ikzelf ben ook een beetje aan het uitvinden wat ik precies wil met mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen