Cozy days in London

donderdag 25 december 2014 |


lon3
Daar ben ik weer, terug van drie nachtjes en twee volle dagen in Londen met mijn familie. Heel vermoeiend in zo'n grote en drukke stad, maar ook superleuk. We hebben best veel gezien van Londen, zijn naar een musical geweest en hebben geshopt in de mooie winkelstraten. Hier het (foto)verslag van de afgelopen dagen!

lon9

lon8

Zondag
We vertrokken zondag naar Londen, niet met de boot maar bij Frankrijk met de auto in de Eurotunnel. Toen zijn we nog een stukje verder gereden door Engeland, tot we bij het hotel waren. We hadden geen superdeluxe hotel, maar we wilden ook vooral de stad in gaan natuurlijk. We konden fijn slapen, douchen en ontbijten, dat was het belangrijkste! We kwamen zondagavond vrij laat aan, dus hebben we in de buurt wat gegeten, en gingen daarna weer terug naar het hotel om te slapen.

lon1
lon6

Maandag
Op tijd uit bed voor een fietstocht door Londen. Die duurde best lang maar we hebben dan ook veel gezien! Ik vond het heel leuk, en heb wel de meeste foto's gemaakt hier. Ik vind eigenlijk dat ik weer te weinig foto's heb gemaakt - geen idee waarom ik dit vaak vergeet. Na de fietstocht gingen we lunchen, shoppen en zo. Ik heb hardloopschoenen, nog 2 paar schoenen (oeps), een sportlegging en een broek gekocht. Als jullie een shoplog willen zien, let me know! Ik ben vooral heel blij met mijn sportkleding, dat is altijd wel goed voor mijn hardloopmotivatie, haha. We aten maandagavond in een hele kleine kelderruimte, maar het was een gezellig restaurantje. We gingen ook nog naar Covent Garden op maandag. (Sorry, alles loopt door elkaar in mijn verslag, ik weet de volgorde nu al niet meer, haha!)

lon10
lon4


Dinsdag
Een dag met vanalles en nog wat. Zo bezochten we Camden Town, ik vind dat zo'n leuk deel van Londen! Echt een leuke sfeer daar. Oh ja, daarvoor gingen we ook nog naar het Natural History Museum, maar daar bleven we niet heel lang. En het mega-warenhuis Harrods moest natuurlijk ook even bezocht worden! Het was zo mega dat we niet eens alles hebben gezien. Daarna naar de Tower Bridge, en weer eten. We aten in de buurt van het theater, en moesten een beetje haasten, omdat we de kaartjes moesten ophalen voor de musical Billy Elliott. We hadden plekken ongeveer vooraan, heel gaaf! De musical was wel één van de leukste dingen die we hebben beleefd, het was echt goed. Er werd wel Engels gesproken met zo'n extreem accent, wat zelfs ik moeilijk te verstaan vond af en toe.

lon7
lon5

Nog een nachtje geslapen in het hotel en gisterochtend reden we terug naar Nederland. We vieren nu Kerst bij opa en oma. Wat is Londen toch leuk, hè! Ik heb het echt naar mijn zin gehad. Zo'n leuk sfeertje was er, en zeker in de avond als alle lichtjes aangingen. Ik merk nu dat ik geen enkele foto van 's avonds met mijn camera heb gemaakt. Wel één met mijn polaroidcamera, maar die was mislukt.. hij stond op de verkeerde stand, jammerrr :(.

Ik was al eens eerder in Londen geweest, vorig jaar met school, maar nu zag ik weer veel nieuwe dingen. Ik heb het niet ontzettend uitgebreid beschreven in mijn verslag omdat ik het niet te lang wilde maken, maar jullie zijn nu vast weer up-to-date!

Fijne kerstdagen allemaal, enjoy! ♥

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ja! Ik wil dolgraag een shoplogje zien van al je sportkleren en je stapel schoenen die je hebt gekocht! Super mooie foto's heb je ervan gemaakt. <3 Jammer dat er net een foto is mislukt van die lichtjes in de avond, maar ach. Je andere foto's vind ik erg goed, dus dat compenseert een beetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Ik hou echt van Londen en hoop dat ik er snel weer een keertje naartoe kan. Jouw foto's geven mij echt een fijn gevoel <3
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa, een shoplog zou leuk zijn! Leuk verslag, mooie foto's heb je gemaakt. Ik wil zo graag weer een keer naar Londen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ah ik wil daar ook echt graag een keer naartoe met de kerst <3 lijkt me echt heerlijk. Of naar new York

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Owh, wat ben ik jaloers als ik al deze mooie foto's zie! Ja, ik zou heel graag een shoplog willen zien van je sportkleding en je schoenen.Jammer van de foto met de lichtjes, maar ach. Je hebt echt mooie foto's gemaakt <3. Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zag er uit als hele leuke dagen! Tof dat jullie naar Londen zijn geweest, daar zou ik ook eens heel graag een keer heen willen! Gelukkig is het met het vliegtuig vrij dichtbij en een klein uurtje vliegen! Ik zou heel graag de shoplog willen zien! :) Je hebt toffe foto's gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er leuk uit! Mooie foto's trouwens. Ik wil er ook wel eens naartoe gaan ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, Londen, wat een geweldige plaats! De foto's zien er mooi uit! Vooral die huizen. WAUW. En oh ja, shoplog. Like! Doen. Fijne feestdagen nog! X

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, super! Ja, een shoplogje zou wel leuk zijn!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah Londonnn <3
    super leuk zeg!
    www.liefslaaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat ontzettend leuk! Ik zou graag een shoplog voorbij zien komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. London is inderdaad echt heel leuk en geweldig om te shoppen! Ik ben er maar 1 dag geweest, maar het was super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jaaaaaahahahaaaa shoplog! Ik wil nu ook naar Londen :(


    Heel veel lieve kerstkusjes,
    Saar.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, wat een mooie foto's! Zelf ben ik nog nooit in Londen geweest, maar ik hoop dat ik het zeker ooit is kan bezoeken! Zeker nadat ik jouw heerlijke verslag heb gelezen! Liefs, X

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ah, wat een leuk artikel! Ik zou zelf ook ooit nog naar Londen willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat tof dat je naar Londen bent geweest :D Vooral zo met kerst is dat volgens mij heel sfeervol! Ik ben benieuwd naar je shoplog~

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind het hele mooie foto's! Ik wil nu ook echt heeeel graag weer naar Londen, het is zo'n leuke stad

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ohh Londen is zo geweldig, I want backk!<3 En yay voor de shoplog! :D Hele fijne dag nog!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Volgens mij heb jij het heel leuk gehad! Ben heel benieuwd naar de dingen die je gekocht hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ahh.. Billy Elliot is zo gaaf! Ik heb 'm in Nederland gezien maar ik gok dat hij nog zoveel cooler is in het Engels! Genoten?
    Fijne kerst!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super leuk! Ik wil zelf ook graag nog een keer naar Londen en door jouw mooie foto's al helemaal!

    BeantwoordenVerwijderen