Off to London!

zondag 21 december 2014 |


london2

Hi! Ik ga vandaag naar Londen met mijn familie, en ik heb er zo'n zin in. Ik kan niet wachten om veel mooie foto's te maken van de mooie stad en het kerstsfeertje. Ik ben er pas één keer geweest, met school in april 2013, maar toen al werd ik verliefd op Londen.

Ik had beloofd nog wat blogposts in te plannen, maar hier heb ik helaas geen tijd voor gehad (al dacht ik eerst dat het nog wel zou lukken). Jullie zien me snel genoeg weer terug, want net voor Kerst zijn we er weer. Dan begin ik natuurlijk met een (foto)verslag!

Voor nu even een fotootje van de Big Ben, made by moi! De meeste foto's die ik vorig jaar maakte waren bewogen, maar deze niet. Ik vind 'm wel heel mooi, al zeg ik het zelf! Ik heb meteen alle foto's bekeken waar we met de hele klas opstaan.. en wow, wat is iedereen veranderd. En dat in iets langer dan 1,5 jaar tijd.

Ik neem een kleine blogbreak dus, en misschien was die ook wel nodig. Nu rustig genieten van Londen en dan kom ik vast vol inspiratie terug. Ik heb de laatste tijd best veel geld 'verdiend' om mee te gaan shoppen in Londen. Of ja, verdiend; gekregen voor mijn rapport, Sinterklaas, je weet wel. Mooie winkels, here I come!

Tot volgende week! X 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ahh wat super leuk!! Heeeeel veel plezier! Ik kijk nu al uit naar al je mooie foto's! En dat je geen blogposts heb in kunnen plannen maakt niet uit, kan gebeuren toch?! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je naar Londen gaat! Heel veel plezier daar en lekker even genieten! Ik ben benieuwd naar je fotoverslag!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat leuk! Ik wil ook heel graag weer eens naar London. Can't wait <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gentiet ervan, Londen is de mooiste plek waar ik ben geweest, samen met Paris en NY :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier Luna! Londen is en blijft fantastisch. Geniet ervan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk Luna, geniet er lekker van. Ik ga Donderdag naar Londen. Hoelang blijf je? Fijne feestdagen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je naar Londen gaat, veel plezier!<3 (En succes met shoppen hehe..)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen