December wishlist

vrijdag 28 november 2014 |


wishlist
Sinterklaas heeft vast wel in zijn grote boek staan dat ik een blog heb, dus mocht hij dit lezen: hier zijn mijn wensen, haha! Ik heb een kleine december wishlist gemaakt, want december is toch wel de maand van de cadeautjes (uhh, van de gezellige feestdagen natuurlijk (maar ook een beetje van de cadeautjes)). Deze dingen staan op mijn december wishlist!

1. De Fujifilm Instax Mini 8. Totally in love. De schattige polaroidcamera staat al wel wat langer op mijn wishlist, hoe kan het ook anders. De prijs hield me wel tegen, met de rolletjes erbij is het natuurlijk al helemaal prijzig. Maar nu zijn ze ook bij de Hema te koop en flink afgeprijsd. Misschien toch maar doen? Aaah, ik weet het niet. In elk geval zijn ze wel populair bij de Hema, ze zijn telkens uitverkocht, en dan zijn er weer wat bij.

2. De MAC lipstick Ruby Woo. Wauw, ik houd van de kleur. Zo'n typische rode kleur eigenlijk, maar oh zo pretty! Ik bedoel, hij is mat, en de kwaliteit van MAC is altijd goed. I need this one. (En nog veel meer MAC lipsticks, maar deze staat momenteel bovenaan mijn lijstje.)

3. Een mooie tartan sjaal. Zo eentje heb ik al geregeld samen met de Sint, dus dat komt goed. Het is eigenlijk best standaard, een tartan sjaal, maar ik ben wel fan van de tartan trend en had nog een dikke lange wintersjaal nodig. Ik wil het liefst een wit-zwarte sjaal, deze van de collage (van Zara).

4. De cd Chapter One van Ella Henderson. Al luister ik niet eens vaak cd's, behalve in de auto. Doet er ook niet toe. Ik vind de muziek van Ella Henderson zo leuk! Er staan echt leuke liedjes op de cd 'Chapter One'.

5. Een raskog staat al een tijdje op mijn wishlist. Een raskog ja - ook wel 'roltafel'. Ik weet niet hoe ik hier ooit bij kwam, maar ik vind 'm zo leuk! Het lijkt me echt leuk voor naast m'n bed, vooral omdat je zo goed je spullen erin kwijt kunt en mijn kamer toch al zo klein is. Ook hier houdt de prijs me weer een beetje tegen (€50 bij Ikea), maar ik blijf 'm leuk vinden.

Laatst schreef ik nog dat ik nog geen kerstmuziek aan het luisteren was, maar ik realiseerde me net dat ik 'All I want for Christmas' had opgezet op Spotify. En aan het meeblèren was. Voor All I want for Christmas is het toch nooit te vroeg! ;).

All I want for Christmas, issss.... wat staat er bovenaan jouw december wishlist? 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Mooie wishlsit heb je. Vooral de Instax vind ik zo ontzettend cute <3 En MAC lipsticks zijn gewoon verslavend fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke wishlist! De InstaX Mini wil ik ook heel graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Polaroid cameraatjes zijn zo leuk, wil ik ook enorm graag. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeker doen dat instax! Ik ben er zo blij mee.

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo een raskog ziet er echt super gaaf en handig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke wishlist! Die InstaX is zo gaaf<3 En wat een mooie sjaal!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk lijstje!
    En inderdaad de instax camera zijn zo leuk! Ik zou ze via internet bestellen als ik jouw was, bij mij zijn ze namelijk niet eens in het filiaal te verkrijgen zonder dat je hem besteld hebt!
    De sjaal lijkt me trouwens ook ontzettend fijn en vooral ontzettend warm!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi lijstje, hopelijk kun je na de feestdagen alles afstrepen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooh die polaroidcamera staat ook op mijn lijstje. Zeker door Mascha van Beautygloss wil ik hem nog meer haha.En dat roltafeltje is zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Reacties
    1. Ik inmiddels ook! Krijg 'm voor Sinterklaas, yaay! :D

      Verwijderen
  11. Alles is superleuk op je wishlist! Een polaroidcamera lijkt me ook zo gaaf, maar zo duur! Ik heb op dit moment niet zoveel wensen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil ook zó ontzettend graag die schattige camera! Ik spaar helaas al even voor een nieuwe gsm, dus dat is nog eventjes wachten.

    Elena - themintcoloredsunglasses.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke wishlist! Een mac lipstick staat ook altijd op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen