Listening to...

zondag 30 november 2014 |


bron
Wow, ik heb al lang niet meer geschreven over mijn favoriete muziek. Omdat ik de laatste tijd best wat nieuwe, leuke liedjes heb ontdekt, wil ik die graag delen. Meer muziektips zijn altijd welkom, dus laat ze maar achter in de comments!Aah, ik vind Cool Kids van Echosmith echt een leuk liedje! Een vriendin liet 'm mij horen en ik dacht eerst 'best leuk', maar nu vind ik 'm echt leuk! Misschien moet je een liedje altijd meerdere keren gehoord hebben om dat te vinden. Ergens is Cool Kids best een simpel liedje, maar ik vind het ook iets Kerst-achtigs hebben, heel fijn liedje!En ook Rewritten van Teske vind ik super! Leuk om te zien hoe mooi Teske het liedje heeft gezongen, dat ze op de radio kwam, in Spotify-lijsten staat. Superleuk voor haar! Ik vind Rewritten echt een feel-good liedje, en de clip toverde echt een lach op mijn gezicht. Ook haar cover van I'm Gonna Be (500 Miles) op Spotify vind ik heel mooi!Dat ik de liedjes van Ella Henderson zo leuk vind had ik al verteld. Empire is er eentje, misschien wel mijn favoriet. Ik doe ook pogingen 'm op mijn gitaar te spelen en dat gaat wel redelijk. Jammer dat Empire geen videoclip heeft, maar ik vind zeker dat jullie 'm even moeten luisteren (moeten ja, moeten ;)).Places To Go is een liedje van het nieuwe album van Anouk, en ik vind 'm zooo mooi! Volgens mij waren de meningen over haar nieuwe album best verdeeld, ik moet zeggen dat ik alleen Places To Go nog maar heb geluisterd. Ik vind het echt een leuk nummer en wat is die stem van Anouk toch mooi, jeetje.Last but not least, "Say Geronimo, Say Geronimo".. oftewel Geronimo van Sheppard. Moest er even bij, omdat dit ook weer zo'n liedje is waar ik blij van word. (Terwijl ik geen idee heb waar het over gaat, en ik de clip ook niet echt snap, maar ach.)

En meer nieuwe liedjes kan ik even niet verzinnen, stom hè? Ik vind veel van de liedjes die in de Top 40 staan de laatste tijd helemaal niet zo leuk. Denk aan 'All About That Bass' en 'Shower'. Eigenlijk vind ik die liedjes gewoon vreselijk irritant - hoewel je er ook wel lekker bij kunt meezingen, dat moet ik toegeven.

Laat even jouw favoriete liedjes achter, ik ben benieuwd!

Fijne zondag! XO Luna. 

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik kende al deze liedjes nog niet, die van Teske wel natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super leuke liedjes allemaal! Zo te zien hebben we best wel dezelfde muzieksmaak! Al deze liedjes luister ik ook de laatste tijd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey, zou je het erg vinden als ik ook een gelijkaardige post op mijn blog zet ? ik zal jou artikel dan wel even linken hoor ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik luister al deze nummers ook, Empire van Ella Henderson vind ik zo gaaf. Dat nummer van Teske heb ik nog niet geluisterd, shame on me. Wist trouwens niet eens dat zij kon zingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Cool kids blijft een leuk liedje vind ik. Ik wist helemaal niet dat Teske kon zingen eigenlijk, haha. Wat grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie nummers, altijd leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Cool Kids van Echosmith is echt een leuk nummer hè?:)
  Leuke muziek allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het liedje van Teske ook erg leuk! De videoclip is zo schattig en tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geronimo vind ik echt een super tof nummer! Ik luister nu vooral naar I've had it up to here van Weezer, Take shelter van Years & Years en Are you with me van Lost Frequencies!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie liedjes allemaal! Inderdaad zijn die top-40 liedjes alleen maar lekker om mee mee te zingen haha :')
  Ik ben de laatste tijd helemaal into Shawn Mendes - Something big, geeft zo'n lekker positieve feel!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kende nog niet alle liedjes, maar ze zijn wel erg leuk zeg! Liefss

  BeantwoordenVerwijderen