Instagram trends waar ik stiekem aan meedoe

dinsdag 2 december 2014 |


Als je op Instagram kijkt, zie je, laten we eerlijk zijn, best vaak een beetje dezelfde dingen. Van kinderfoto's tot sportieve foto's en ga zo maar door. Hier een paar Instagram trends (waar ik stiekem aan meedoe/heb gedaan) op een rijtje.

Mirror photo
Dan bedoel ik niet per se de foto's die je maakt in de spiegel (al zie je daar ook een hoop van), maar de foto's die je 'verdubbelt'. Dan sta je dus twee keer op één foto, zoals hierboven. Ik ben sinds kort ook om: heb een fijne app (PhotoMirror) gevonden en ik vind het er heel leuk uit zien. Daar kunnen jullie dus meer van gaan verwachten op mijn Instagram. ;)Omg-wat-een-mooie-lucht
De lucht kan ook nog wel eens fotogeniek zijn. Dan zie je ineens een hele stroom aan luchtfoto's voorbij komen op Instagram. Ik ben hier ook schuldig aan, heb ook wel eens vaker zo'n luchtfoto geplaatst.


Wat was ik lieeef
Kinderfoto's vind ik eigenlijk het allerleukst om te kijken. Ik wil dan altijd gelijk weer zo'n zorgeloos, schattig klein meisje zijn. Maar ja, dat kan nou niet, dus blijft het bij kijken naar al die leuke foto's van vroeger. De linkse foto vind ik zo leuk, ik was echt zo'n lachebekje. Ik werd getagd op Instagram voor het kinderfoto-gebeuren, dus dat was een mooi excuus 'm te Instagrammen. De rechterfoto vind ik ook geweldig, kijk die telefoons, de koppies van mij en mijn zusje, die veel te grote (en vieze!) truien die we aanhebben. Echt zo'n onschuldige, lieve kinderfoto. *Aaaah*.


Mooie compositie 
Veel voorkomende Instagram trend: spulletjes nét iets anders leggen om het Instagramwaardig te maken. Bijvoorbeeld die oh zo heerlijke marshmallows met nootjes en witte chocolade. Ik krijg meteen weer honger als ik hiernaar kijk, aaah. Met die thee en fancy laptop ziet het er nog leuker uit. Die rechterfoto is is mijn kamer. Linksboven het hertje hangt nog zo'n collage. Ik vind het zo'n leuke muur!


So sporty 
Naast de vele foodfoto's op Instagram lijken de #ikbenzosportief foto's steeds vaker voor te komen. Foto in de sportschool, tijdens het skaten en hardlopen. Ik neem aan wel tijdens een pauze, want foto's maken terwijl je aan het sporten bent.. eh. Zoals jullie zien heb ik tijdens het skeeleren wel eens een foto gemaakt. Resultaat: mooi scherpgesteld op mijn knie en verder lekker wazig (maar ik was wel mooi sportief bezig).

Herkenbaar? En kunnen jullie er nog eentje bedenken? 

Liefs X, Luna. 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Aww wat een super leuk artikel! Super herkenbaar ook haha! Die mooie compositie doe ik ook zeker aan mee! En ook die kinderfoto's haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik zou niet zo snel een andere instagram trend kunnen bedenken, maar ze zijn wel leuk x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat een leuke post! Sommige zijn wel herkenbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha zo herkenbaar die 'trends'! Of zoals nu heeft iedereen dubsmash ontdekt en plaatst er een filmpje van.. ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaawh wat een schattige kleine Luna foto's!
  Wat betreft de lucht foto's ik vind ze prachtig maar ben er zelf vaak iets te laat mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, heel herkenbaar! Je was trouwens echt super schattig vroeger!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah ik herken dat haha! Mijn insta is btw: l.aaura
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha inderdaad herkenbaar! Vooral de lucht foto's en compositie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, origineel artikeltje :)! Maar je hebt helemaal gelijk, erg herkenbaar :P.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die mooie lucht doe ik soms ook aan mee haha :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke foto's! De Dubsmash en natuurlijk foto's van eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey zo erg is het niet! Want wow super mooie foto's en je was echt super schattig vroerger.
  Ehm ja een redelijk 'aaaaaahw' gehalte haha.
  Even denken insta trends...
  Al die vetplantjes en cd's.

  BeantwoordenVerwijderen