Aankopen Amsterdam

woensdag 30 juli 2014 |


adam6

Maandag ging ik naar Amsterdam. Een dagje shoppen! Yay. Waar ik eigenlijk echt naar op zoek was, was een bikini, maar ik ben uiteindelijk geen leuke tegengekomen. Niet echt handig, omdat we vrijdag op vakantie gaan... Ik heb wel een aantal andere dingen gekocht: twee broekjes, een (beetje cropped) blouse, een crop top en een vest.

Forever 21 cropped blouse - €14,95
Deze blouse is misschien wel het item waar ik het meest blij mee ben. Het is een houthakkersblouseje. Die trokken mij nooit zo aan, maar deze in het rood/zwart vind ik heel mooi! Hij is ook een beetje cropped. Niet zo erg als de top hieronder, maar ook niet de normale lengte. 

aankopen1
Forever 21 crop top - €5,95
Deze crop top. I love it. Vind de kleuren geel en navy leuk bij elkaar staan. Je zag wel overal crop tops trouwens, niet alleen in de Forever 21. En ze zijn allemaal zo leuk! Ik wilde niet te veel crop tops kopen - is me ook gelukt, haha - omdat ze vaak wat moeilijk te combineren zijn. Maar bij deze kon ik het niet laten. Streepjes, navy, geel (as you know, ik houd van geel). De prijs. Genoeg redenen om 'm te kopen. 

Forever 21 vest - €7,-
Bij de Forever 21 kocht ik ook nog een geel (beetje mosterdgeel) vest. Hij heeft eigenlijk dezelfde kleur als de gele strepen op de crop top. Daar staat-ie trouwens leuk bij, en hij is ook wel handig voor in de avond als het afkoelt. Het vest zit heel fijn, en 7 euro... liefde voor Forever 21!

aankopen2

Pull & Bear shorts - €12,95
In de sale bij P&B kocht ik dit leuke ripped broekje. Het is een maatje 34 maar zat goed. Ik vind de kleur van dit broekje heel leuk, net als de scheuren. Ik was nog wel op zoek naar zo'n broekje voor de zomer. Kwam goed uit dat deze ook helemaal niet duur was! 

Urban Outfitters broekje - €12,-
De Urban Outfitters... tja. Ik vind het echt een gave winkel, met leuke goodies en vaak ook leuke kleren. Jammer alleen als je een leuk shirtje hebt gevonden en er 60 euro op het prijskaartje staat. Dat vind ik dan voor een shirtje too much. We gingen gelukkig ook nog even bij de sale kijken, waar ik dit broekje vond! Hij was eerst 50 euro, maar nu nog maar 12. Die wilde ik wel passen, even zien of het leuk stond. Het is een apart broekje, maar ik denk dat ik deze leuk kan gaan combineren! (En 12 euro. Bij Urban Outfitters. Hebben jullie ooit iets 'goedkoops' gekocht bij Urban Outfitters?)

Hoe vinden jullie mijn aankopen? 

Vrijdag gaan we dus weg op vakantie. Bijnaaa... Ik zal nu vast gedag zeggen. Er komen wel wat blogposts online: niet om de dag zoals normaal, maar je zult het zelf wel zien. Er komt natuurlijk een uitgebreid vakantieverslag als ik terug ben! Liefs, Luna. 

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuke aankoopjes!! Vooral die cropped blouse vind ik heel erg mooi! Alvast veel plezier op vakantie! Geniet er van! (Hopelijk vind je nog een bikini!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes heb je gedaan, vooral het crop topje;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke aankopen, de kleur van de crop top en het vest vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen & inderdaad heeel goedkoop voor Urban outfitters ...wat een geluk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze zijn zo leuk! Ik kom de laatste tijd veel in UO, (dat heb je als je in A'dam woont) en het is heel erg leuk daar maar inderdaad zo duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankoopjes! Veel plezier op vakantie, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke dingen heb je weer gekocht! Ik vind je mosterdgele items van de F21 heel gaaf, die zie je niet zo vaak! Alvast heel veel plezier op vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, die blouse is zo leuk! Normaal houd ik trouwens niet van geel, maar bij jou wordt het zo'n mooie kleur! Hele leuke dingen gekocht. Liefs, Nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik was gisteren in Amsterdam maar heb daar helemaal niets gekocht helaas, het viel me overal wat tegen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een onwijs leuk aankopen! Vooral die geruite blouse x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vind vooral je croptop en vestje leuk! Ik ben van plan mijn fiets mosterdgeel te spuiten, maar als ik het vertel aan vrienden is het zo: "ieeel, Soof, neeee, echt niet," hahaha. Vraag me ook af waar je die mosterdgele spuitbus kan vinden, Gamma? (Weet jij het?) En o, veel plezier op vakantie! Ben nu al benieuwd naar je foto's en ervaringen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik zou niet weten waar, maar wel doen, da's tof! :D

      Verwijderen
  12. Die cropped blouse is idd heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke aankopen! Bij de Primark hebben ze evt. leuke bikini's :)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ooh, hele leuke dingen heb je gekocht! Die cropped blouse vind ik echt super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke aankoopjes! Ik vind vooral je blouse croptop heel erg leuk! Kun je gemakkelijk combineren, zowel in de zomer als in de winter!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Yay superleuke aankopen! Ik ben donderdag ook naar Amsterdam geweest<3 Succes met je bikinizoektocht, heb ik ook altijd last van...
    Heel veel plezier op vakantie!
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke aankoopjes! Ik vind je blouse echt heel erg leuk, ik ben ook nog op zoek naar zo'n houthakkers blouse :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een super leuke outfit! I houd echt van de Forever 21 hihi <3 Liefs, Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Die crop top blouse ziet er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral die cropped blouse vind ik heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen