Random questions generator tag

zaterdag 2 augustus 2014 |


selfie Ik zag laatst een leuke tag voorbij komen: de random questions generator tag. De laatste tag die ik deed was 'the running tag', begin mei, dus het was weer tijd voor een nieuwe, leuke tag om in te vullen! Blijft gewoon leuk om te doen. De random questions generator tag is door Maaike bedacht. Ik ga de eerste 20 vragen die ik via deze site krijg, beantwoorden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo meer over mij te weten te komen!

1. Wat is je favoriete bordspel of kaartspel?
Bordspel: geen idee. Kaartspel: ik vind 'jeu de tarot' wel heel leuk. Het is geloof ik niet zo bekend, en ik ga het ook niet helemaal uitleggen (dan ben ik wel even bezig), maar het is leuk!

2. Zou je liever arm zijn en werk doen waar je van houdt, of rijk zijn en werk hebben dat je haat?
Liever allebei niet, haha. Maar dan zou ik toch liever (denk ik) arm zijn en werk doen waar ik van houd. Maar een moeilijke vraag, hoor.

3. Wat is het eerste dat je doet in de ochtend? 
Mijn telefoon checken. Eeeh, yep. ;)

4. Wat is je favoriete seizoen?
Die vraag vind ik altijd al moeilijk om te beantwoorden! Ik denk de lente, behalve de hooikoorts waar ik dan altijd veel last van heb. Gewoon een fijne temperatuur en niet te warm of niet te koud, dat vind ik wel chill.

5. Wat is je minst favoriete vak op school?
SCIENCE! Scheikunde en natuurkunde gecombineerd. Vanaf volgend jaar heb ik het niet meer, dan heb ik scheikunde en natuurkunde apart, haha. Nog erger. Nee, het is gewoon niets voor mij. Het was een wonder dat ik aan het eind van het jaar een 6,8 stond. Veel lastige onderwerpen... maar vooral saai.

6. Zou je liever het hele jaar zomerweer of winterweer hebben?
Ik houd wel van de afwisseling in Nederland, maar als ik moest kiezen: zomerweer! Ik moet er niet aan denken om het hele jaar sneeuw en kou te hebben.

7. Is het moeilijker om veel te bewegen of gezonder te eten?
Bewegen vind ik leuk, maar gezonder eten is dan wel moeilijker voor mij. Hoewel ik de laatste tijd wel sneller een appel pak dan koekjes. *yay!*

IMG_7682
8. Wat is je laatste aankoop?
Mijn laatste aankoop, even denken hoor... nu ik dit schrijf, kleren uit Amsterdam die jullie laatst al in een post hebben gezien!

9. Douche je in de ochtend of in de avond?
Meestal 's ochtends, maar heel af en toe in de avond, als ik heb gesport of zo.

10. Wat wilde je als kind worden?
(Ik ben natuurlijk nog een kind maar ik heb het even over de basisschooltijd.) Ik had volgens mij nooit echt dat ik graag prinses of juf of wat dan ook wilde worden. Vanaf groep zes/zeven wist ik volgens mij wel dat ik graag wilde schrijven, later. Eerst het liefst boeken schrijven, maar nu lijkt het me vooral heel tof om in een tijdschriftredactie te werken. Maar ook moeilijk om die baan echt te krijgen.

11. Zou je liever blind of doof zijn?
Liever doof. Wij zijn laatst naar het Muzieum in Nijmegen geweest waar je een uur in een donkere ruimte bent met verschillende situaties. Je kon dan zeg maar ervaren hoe een blind persoon leeft. Het is natuurlijk zo dat als je echt blind bent, je dat leert te accepteren en ermee leert leven. Maar ik werd er redelijk angstig van. Als je doof bent, heb je nog dingen als gebarentaal. Maar het liefst zou ik natuurlijk beiden nooit worden.

12. Zou je liever een jaar geen junk food eten, of een jaar geen tv kijken?
Het is nou niet dat ik echt niet zonder slecht voedsel kan. Ik eet niet zo slecht. Maar dan toch: een jaar geen chips, patat, whatever ongezonds. Misschien kijk ik dan liever een jaar geen tv, want dat kijk ik toch al bijna nooit, haha.

13. Doe je aan sport?
Nee, ik sport niet. Nee grapje: ik zit op moderne dans, ga vaak hardlopen en vind skaten ook wel leuk.

14. Wat is het laatste dat je doet voordat je gaat slapen? 
Ook mijn telefoon checken, haha... oooh, dit is slecht.

IMG_6121
15. Heb je broers/zussen?
Ja, ik heb twee zusjes van 12 en 10.

16. Zou je liever een jaar dakloos zijn, of een jaar in de gevangenis zitten?
Dakloos. Zelfs al ben ik een arme dakloze. Ik vind de gevangenis altijd al een interessant onderwerp, maar ik heb het ook altijd een beetje eng gevonden. Het lijkt me zo naar om opgesloten te zitten en een jaar is dan verschrikkelijk lang.

17. Op welke website kijk je het meest? 
Ehm, de mijne?! Ja, dat denk ik wel. Ook ben ik veel te vinden op YouTube, Netflix, Twitter, en verschillende blogs. En natuuurlijk Google. 

18. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
De Verbouwing, met mijn ouders. Een Nederlandse soort-van-thriller. Ik vond het wel een leuke film, heeft niet heel veel indruk achtergelaten maar het was wel spannend op sommige momenten!

19. Wat is je favoriete schoolvak?
Tegenovergestelde van een eerdere vraag, maar ik vind deze vraag wel moeilijk te beantwoorden. Er is geen enkel vak wat ik écht leuk vind. Ik ben bijvoorbeeld wel goed in Duits, maar echt leuk vind ik het niet om al die naamvallen te leren. Dan ga ik misschien voor Frans (mooie taal) of gym. In de eerste had ik filosofie, dit vond ik wel een leuk en interessant vak! Jammer dat dat nu niet meer gegeven wordt.

20. Wat vind je leuk om te doen op een regenachtige dag?
Een beetje bloggen, series kijken. Naar buiten gaan om te hardlopen is ook wel fijn om te doen in de regen! 

Ik tag niet iemand in het bijzonder, maar als je het een leuke tag vindt, neem 'm dan zeker over! Kies wat vragen van de site (ik koos zelf voor twintig) en beantwoord ze in een blogpost. Easy it isss. 

Wat vind jij van deze tag?
XOXO. 

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ahh wat een super leuke vragen allemaal! Ik check ook voor dat ik ga slapen, en als ik wakker wordt mijn telefoon... Je bent dus niet de enige haha! En ik doe ook moderne dans! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke vragen, en antwoorden ;) En een meisjesfamilie, lijkt me gezellig! Bij mij kan je een zusje in een broertje veranderen, en er nog een broertje bij plakken, leuk hoor maar ook druk. Stelen ze je kelding al ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke vragen het zijn ook echt moeilijke vragen waar je niet zomaar abtwoord op geeft!! Een telefoon is nu bij heel veel mensen niet meer uit hun levente denken en een belangrijk oonderdeel!! Ik denk dat heel veel mensen hun mobiel controleren als ze gaan slapen haha :) liefst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lippenstift die je draagt op de eerste foto staat je heel tof!! & wat tof dat je op moderne dans zit, lijkt me echt gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je hem ook hebt gedaan en wat een prachtige foto van jou aan het begin van dit artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke tag, ik had nog nooit van die random question generator gehoord! Haha, natuurkunde is ook mijn minst favoriete vak.. Gelukkig heb ik 't er nu uitgegooid! ;)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen zo :) Ik ben ook zo erg met mijn mobiel hoor hahah... Over de meeste dingen ben ik het wel met je eens, erg grappig :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dit vind ik een super leuke tag! Leuk ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie nu pas dat je 'm ook hebt ingevuld, maar superleuk! Mij lijkt het hele jaar sneeuw juist wel leuk, haha - wel met een Olaf erbij dan. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh leuke vragen! Ik zou toch liever een jaar in de gevangenis wonen :) *denkt aan de coole vechtsscènes (waar ik van weg zou blijven hoor) van Prison Break*

  BeantwoordenVerwijderen