7 dingen om deze zomer mee te beginnen

vrijdag 6 juni 2014 |
De zomer komt er bijna aan en dus heb ik voor jullie 7 ideeën/challenges. Het zijn dingen die ik zelf ook wil gaan doen (naast mijn happy spring/summer bucketlist). Dingen die je eigenlijk altijd wel kunt doen, maar extra leuk zijn om deze zomer mee te beginnen!

Vroeg opstaan - in de zomervakantie heb je sneller de neiging om elke avond laat naar bed te gaan en dan 's ochtends heel lang uit te slapen. Ik herken het. Nou ja, ik ben niet iemand die tot elf uur kan uitslapen, tien uur is toch wel het maximum. Maar om helemaal van je vakantie te genieten is vroeg opstaan een leuke challenge, dacht ik zo! 

Hardlopen - komt zij weer met d'r hardlopen. Ja sorry, ik vind het gewoon zo leuk om te doen! Mijn conditie wat verbeteren, genieten van wat ik om me heen zie (niet van de hooikoorts die ik krijg als ik dan weer thuis ben... bleh), even nergens aan denken. In de zomer blijf ik gewoon door rennen, ondanks het warme weer. Ik zou iedereen aanraden om de sportschoenen aan te trekken en gewoon te gaan! Maandag loop ik een wedstrijd, yay leuk! Maar niet om te winnen hoor, haha. 

Foto's maken - vorige zomer heb ik niet zo veel foto's gemaakt, vind ik. Dat kan meer! Want op vakantie zie je zoveel moois. Ik wil in Kroatië en Oostenrijk (daar gaan we heen op vakantie) vaak mijn camera meenemen om foto's te maken. Maar ook op andere plekken. Je houdt er altijd een leuke herinnering van over! 

Jezelf vooral niet vergelijken met anderen - op het strand, bijvoorbeeld. Kijken naar andere meiden met hun slanke lichaam en leuke bikini's. NO! Jij bent precies goed zoals je bent. Cliché maar wel waar. Gelukkig ben ik tevreden met mijn lichaam en wordt het voor mij niet zo'n probleem! Al zijn er altijd weer andere dingen waar ik wel eens onzeker over ben.

Een bucketlist maken en uit je comfort zone komen - ik heb mijn bucketlist voor de lente/zomer al gemaakt. Mijn bedoeling ermee was een beetje uit mijn comfort zone stappen. Leuke, gekke dingen doen, gewoon om mijn zomer nog leuker te maken. Ik heb nog veel tijd om alle doelen uit te voeren en ik ben ook zeker van plan dat te doen... nu jouw beurt! 

Bloggen - begin een blog! Bloggen is voor mij altijd een fijne uitlaatklep, ik kan alles kwijt op mijn site. Daarbij is het in de zomer een leuke tijdsbesteding, je hoeft je niet te vervelen in alle vrije tijd die je hebt.Toch geen zin om een echte blog te starten? Je kunt altijd nog fotobloggen op Tumblr. 

Een vakantiedagboek bijhouden - ik weet niet zeker of ik het dit jaar ook ga doen. Afgelopen jaren heb ik wel een vakantiedagboek bijgehouden. Soms had ik geen zin om te schrijven, dan hadden we een gezellige zomeravond en dan moest ik nog opschrijven wat ik die dag had gedaan... Maar ik vind het altijd superleuk om de dagboeken terug te lezen. Misschien nog wel leuker dan foto's zien, omdat je je het meteen weer kunt herinneren en ook lezen wat je zelf vond van de dag. In een vakantiedagboek kun je ook bonnetjes en kaarten en andere dingen plakken. Nog meer dingen om later weer te bekijken!

Wat staat er op jouw zomer-bucketlist? 

XOXO, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een super leuke ideeen! Vroeg opstaan is wel lekker omdat je dan nog de hele dag hebt! Ik wil ook echt gaan hardlopen en veel foto's maken! En dat vakantie dagboek is echt ern leuk idee zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje! Vroeg opstaan en bloggen doe ik al, maar ik wil inderdaad ook meer foto's gaan maken en met die speciale summer bucketlist breng je me ook op ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Oeh bij mij staat er ook van alles op mijn lijstje. Sowieso heel veel leuke dingen doen, dagjes weg en genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil in de vakantie ook niet te laat opstaan, maar in het weekend ben ik ook op zijn laatst 9 uur half 10 wakker dus dat valt nog wel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is mijn favoriete soort blogpost op Luna Lovely World ♥ Zo inspirerend! Ik heb ook al een bucketlist voor deze zomer gemaakt, die heb ik een tijdje op mijn blog gedeeld. Altijd fijn om daarvoor te brainstormen. Dat vroeg opstaan is inderdaad een heel goed idee. Fijne dag nog! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk artikel om te lezen! Ik heb helemaal zin in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan me helemaal in je lijstje vinden! Heel leuk artikel :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijk & leuk lijstje! Op mijn to do lijstje is naar veel festivals en concerten gaan, een zomerbaantje vinden, en natuurlijk veel naar het strand gaan. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke ideeën! Ik sta altijd eigenlijk wel vroeg op, max. 9 uur, dat is echt heel lang voor mij, haha :')
  Jaa, ik ben zeker van plan een bucketlist te maken!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke lijst.! misschien ga ik beginnen met hardlopen, iedereen is er zo enthousiast over xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede tips! Punt 1 over dat opstaan mislukt bij mij alleen telkens, haha! Ach, ook daarvoor is het vakantie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Love those shoes and nature
  Love
  Want to follow each other?
  New OASAP Jumpsuit: http://www.oasap.com/bs-jumpsuits-rompers/40436-vogue-tube-top-black-jumpsuit.html/?fuid=83245
  New OASAP Pleated Dress: http://www.oasap.com/dresses/36856-pleated-sleeveless-a-line-dress.html/?fuid=83245
  New OASAP Shirt: http://www.oasap.com/t-shirts-vests/12249-colorful-sweet-hearts-printing-turned-cuff-short-sleeve-chiffon-t-shirt.html/?fuid=83245
  Sandy Sandhu

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik slaap in de vakantie ook altijd zoo erg uit, zonde van de dag haha! Jezelf niet vergelijken met anderen in bikini, hmm ik ging gisteren zwemmen met een paar vrienden en ik voel me best onzeker in me bikini. Maargoed ik ga het proberen haha. Een vakantiedagboek bijhouden heb ik een paar jaar gedaan, maar nu doe ik het niet meer. Omdat ik nu veel foto's maak in de vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk artikel zeg :)! Ben het met veel dingen eens/doe ik ook graag. En wat een heerlijke zomerse foto's staan erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen, deze zomer wil ik vooral heel erg gaan genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk lijstje! Ik ga zeker veel foto's maken en bloggen deze zomer vakantie! Verder zou ik ook wel vaker vroeg op willen staan en weer willen gaan sporten, dat komt op mijn zomer-bucketlist! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke zomer-bucketlist! Ik wil wat meer gaan hardlopen. In de meivakantie heb ik meerdere keren gelopen maar toen werd het slecht weer en had ik geen zin of het was veel te warm, of ik had 'geen tijd' en dan vervolgens bedenken wat ik kan gaan doen. Ik heb verder al een paar dingen afgestreept zoals bellenblazen! Daar wordt je zo vrolijk van! Mijn nichtje van 3 vind het helemaal geweldig als we samen bellen gaan blazen!
  Liefs, Esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke foto's heb je trouwens ook in het artikel geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bloggen en armbandjes maken!

  BeantwoordenVerwijderen