Mijn 'nieuwe' kledingkast

woensdag 4 juni 2014 |

Mijn kledingkast is niet echt een kast, meer een hok. Maar ook geen inloopkast, hoor. Het is een soort hok met wat planken, en sinds kort zitten er ook een buizen in! Ook is er een nieuwe plank toegevoegd, heb ik alles goed opgeruimd: het ziet er uit als nieuw! Het leek me leuk mijn 'nieuwe' kast te laten zien aan jullie.

Zoals jullie zien zitten er nu buizen/stangen in, hoe je ze ook wilt noemen. Erachter zitten de planken. Ik hang de buizen expres niet helemaal vol, anders kan ik niet makkelijk bij de rest van m'n kleding. Zo vind ik het ideaal, als je het vergelijkt met hoe mijn kast er eerder uit zag. Natuurlijk, het is niet de meest mooie kast die je je kunt voorstellen (ik vind bijvoorbeeld al die buizen achter de planken niet zo mooi, maar dat moet nou eenmaal). De kleerhangers wil ik ook nog vervangen. Maar het is al zoveel praktischer en leuker ingericht!Verder is het ook een beetje mijn 'inspiratieplekje' geworden. Ik vond het wel een tof idee van mezelf om outfit-ideetjes op post its te schrijven en die ook mijn kledingkast te plakken. Mocht ik het dan niet weten, dan kan ik wat ideeën op doen, en verder ziet het er gewoon heel leuk uit! Ik wil nog graag een spiegel in de deur om het helemaal af te maken, zo'n spiegel die je er op kunt plakken. Daar ga ik nog even naar zoeken.

Ik heb weer helemaal zin om leuke kledingcombinaties te maken nu alles weer overzichtelijk is. En daarbij ook outfitfoto's. Ja, ik wil heel graag meer outfitposts maken! Ik heb er zin in. Ik ben aan het sparen voor een 50 mm lens waardoor ik mooie bokeh-outfitfoto's kan maken én mijn afstandsbediening wordt vervangen, dus dat gaat helemaal goedkomen! De lens kan ik eigenlijk al betalen. De laatste tijd heb ik ook wat met mijn blog verdiend. Ik denk dus dat ik daar niet te lang mee meer wacht.

Hoe vinden jullie mijn kledingkast? 

Loves. 
PS: Oooh, bijna 500 volgers via Bloglovin'! Of misschien nu al wel, nu dit online staat. Echt onbeschrijfelijk, en ik ben jullie zo dankbaar! Als ik de 500 volgers gepasseerd ben zal ik zeker een leuke give-away voor jullie gaan regelen. ♥

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een super leuke kleding kast! Dat idee met die briefjes voor outfit inspiratie is echt een geweldig idee! Dat ga ik ook doen! En gefeliciteerd met je bijna 500 followers! Heel tof! Ik heb gister de 75 bereikt haha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk ideetje! En dat ziet er echt gaaf uit! Oh 499.... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aawh watleuk! Alvast gefeliciteerd! (Nu zijn het er nog 499). Je kledingkast is leuk hoor! Ik vind je idee van al die post-its super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een boel ruimte heb jij! Mijn kast ontploft nog net niet!
  Hahah wel ontzettend handig heb je hem ingedeeld, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk ideetje van die briefjes! Je hebt echt een leuke kledingkast en het is netjes :) Leuk om te zien Luna.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er super leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat ziet er echt heel leuk en mooi uit! Ik heb gewoon legplanken, maar wil ook graag van die stangen. Leuk idee van die oufitidees op post-its! Je blog is echt heel leuk :)
  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het er heel leuk uitzien! En die post its zijn ook heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke kast!! Ik wil eigenlijk een open kast, maar ik ben bang dat dit veel te rommelig gaat worden voor mij, haha.
  Wow, congrats met je 500 volgers!<3 (bijna dan, nu zijn het er 498.. :))
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat gaaf gedaan! Wel handig dat het nu geen ruimte inneemt in je kamer. Ik heb zelf 2 kledingrekken aan de muur hangen, en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee! Je hebt je schoenen trouwens ook heel erg grappig opgehangen, vet praktisch, haha. Die briefjes zijn ook zo leuk, goed idee. Ik zit momenteel een beetje in een kledingcrises, dus ik heb het gevoel dat ik de hele tijd hetzelfde aantrek. Vroeger (naja, iets van 3 jaar geleden denk ik) had ik een schriftje waarin ik dan outfits in tekende, zodat ik altijd ik wist om aan te doen. Moet ik maar eens weer mee beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kledingkast! Ik heb een heel hoge kast wat eigenlijk niet zo heel praktisch is. Net als te weinig planken waardoor de stapels telkens omvallen... Maar mijn vader heeft me beloofd nieuwe planken te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er heel leuk uit! De post its zijn een tof ideetje! En gefeliciteerd met het behalen van de 500 volgers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Je verdient het! En wat een knusse kledingkast! Zo leuk, helemaal met die briefjes erbij. Dat had ik nog nooit eerder gezien, maar ik vind het een heel goed idee. ♥ Fijne dag vandaag!

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super leuke kledingkast! Lekker vrolijk! En bijna gefeliciteerd met je 500 volgers haha, je hebt het verdiend Luun! :) xoxo Jolijn - http://theblogbubble.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat handig! Die inspiratie memo's vind ik ook een leuk idee, dat wil ik zelf misschien ook wel gaan doen :) Nog gefeliciteerd; je bent de 500 volgers gepasseerd! :D

  BeantwoordenVerwijderen