Mijn favoriete (budget) beautyproducten

zondag 25 mei 2014 |




Make-uppen, ik vind het onwijs leuk. Ik ben verre van een beauty-expert maar ik vind het wel leuk om steeds meer te experimenteren. Niet elke dag een standaard look, maar de ene keer paarse oogschaduw op, dan felrode lipstick, ik probeer een beetje af te wisselen! Nu heb ik ook een aantal favoriete beautyproducten. Het zijn allemaal 'budget' producten (denk aan Catrice en Essence), gewoon omdat die ook prima zijn maar vaak wel goede kwaliteit hebben. Dit zijn dan mijn favorites!




Ik begin altijd met een beetje foundation of CC cream. Deze zijn echt mijn favorieten: de L'Oréal Paris CC cream en de Essence All About Matt foundation. De colour correcting cream vind ik erg fijn, hij maakt mijn gezicht wat egaler. Dat is ook het geval bij de foundation van Essence, maar deze voelt wat dikker aan. Op de foto's hierboven heb ik de matte foundation op, en verder geen make-up. CC cream: €13,99 en foundation: €3,95. 

Zonder mascara voel ik me echt kaal. Dus er gaat altijd wel een laagje op. Niet teveel, maar ik vind het wel fijn als mijn wimpers wat voller zijn. Ik gebruik de budget Catrice Glamour Doll Curl & Volume Mascara. Deze bevalt me goed, je krijgt geen overdreven 'doll effect', maar wel veel vollere wimpers! €3,99.


Mijn wenkbrauwen verzorg ik ook graag, en hiervoor gebruik ik óf een potlood, óf een gel. Maar net waar ik zin in heb. De gel (review hier) gaat wat sneller: deze 'borstelt' je wenkbrauwen maar vult ze ook in. Bij het potlood moet je ze eerst inkleuren en daarna nog shapen. Misschien vind ik het potlood toch fijner, omdat je dan niet het beetje plakkerige gevoel van de gel krijgt. Al vind ik die ook fijn hoor! Dit zijn de Catrice Eyebrow Stylist 040 en de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel. Potlood: €2,59 en gel: €3,59. 


Ik ben gek op lipstick! Ik voel me een tikkie zelfverzekerder met een leuke kleur op mijn lippen. Het liefst rood. Roze vind ik iets minder bij mezelf, maar een rode lipkleur knalt er echt uit! Eén van mijn favorieten is de NYC Red Rapture lipstick, eigenlijk een hele simpele, goedkope lipstick, maar wel een mooie! €2,99. 



Meestal kies ik voor lippenstift of oogschaduw, niet allebei. Ik ben nog steeds blij dat ik dit oogschaduw palette van NYC (NYC HD color quattro – 815 Best of Broadway) heb gekocht! Het is maar een klein palette, maar ik vind dat er erg mooie kleuren in zitten. Allemaal bruintinten waar je mooie ooglooks mee kunt maken! Het pigment is dan niet optimaal, maar voor deze prijs ben ik tevreden. €3,99. 

Wat is jouw favoriete budget beautyproduct, als je moest kiezen? 

Loves, Luna. 

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuke foto's! Lijken me ook fijne producten. Je bent prachtig Luna!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die rode lipstick staat jou echt mooi! Ik denk dat ik voor de cc cream of de foundation ging als ik moest kiezen, maar anders nam ik alles mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk artikel! En veel leuke budget producten, mijn favoriet is het all about bright pallet van catrice. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hnadig artikel en leuke foto's! Mijn favoriete is ook het NYC palette, er zitten inderdaad hele mooie kleuren in. X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die rode lippenstift staat je super Luna! Mijn favoriete beautyproducten zijn gel-eyeliner en lippenstift :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijne favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk artikel, lijken me erg fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind die Essence foundation echt zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke foto's, rode lipstick staat je erg goed ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te zien wat voor make-up je gebruikt. Ik heb die oogschaduw palette ook. Heel erg mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke post met al die verschillende foto's! Ik vind die rode kleur bij jou heel erg mooi staan trouwens. Ik voel me juist het meest op me gemak zonder een al te heftige kleur op mijn lippen, al voel ik me wel zelfverzekerd als ik juist weer veel oogschaduw gebruik, haha. Maar over het algemeen voel ik me ook gewoon fijn bij alleen een beetje mascara ofzo. Vandaag trouwens alleen met mascara, poeder en ingevulde wenkbrauwen de deur uit gegaan naar school. Best wel een beetje trots op mezelf ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk artikel Luna, je hebt er echt mooie foto's voor gemaakt. Ik heb dat wenkbrauw potlood ook, vind hem erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lijken me allemaal hele fijne items! En van mijn budgetitems winnen mijn Essence compact powder en Catrice concealer! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk artikel! Ik draag eigenlijk nooit make-up, maar zou het misschien wel gaan willen dragen, heb je misschien tips hoe je kan beginnen met make-up? Liefs Luana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er staat bovenaan Bertus, maar ik reageerde perongelijk met mijn vaders google account, oeps!

      Verwijderen
    2. Er staat bovenaan Bertus, maar ik reageerde perongelijk met mijn vaders google account, oeps!

      Verwijderen
    3. Hahah, kan gebeuren! Hmm.. zelf begon ik in groep 8 met een beetje mascara en BB cream. Daar kun je altijd mee beginnen :)

      Verwijderen
  15. Wat een leuke producten! Hoe heb je je eerste foto bewerkt, als ik vragen mag?:)

    BeantwoordenVerwijderen