Diary 23 mei

vrijdag 23 mei 2014 |Goedemiddag! Ik dacht dat het leuk zou zijn om even een personal update te schrijven, spontaan tussendoor. Normaal plan ik alle posts in, maar nu heb ik gewoon zin om wat te typen en het meteen te publiceren, dus... yes, here it is! Hoe is het met jullie? Met mij wel goed. Ik heb een week vrij, woohooo!

Het is geen koude dag vandaag, maar het zonnetje heb ik ook nog niet echt gezien. Vooral aan het begin van de week was het lekker weer. Hello sun, je mag wel weer terugkomen! Ik word echt blij als ik zie dat de zomer dichterbij komt. Ik heb op het moment wel veel last van hooikoorts... de hele tijd jeukende ogen, niezen, niet prettig.

Gisteren ging mijn beugel eruit! Ik had echt geen idee wat ik kon verwachten. En dan bedoel ik: hoe die hele behandeling zou gaan en hoe het er uiteindelijk uit zou zien. Nu is-ie eruit. Al langer dan een dag. Het is écht wennen. Mijn tanden zijn zo glad en recht. Wel vind ik mijn tanden nog net zo opvallend en groot als ze waren, maar dat blijft natuurlijk. Ik ben wel blij dat het er nu netjes uitziet en dat ik geen last meer heb van losse slotjes, uitstekende draadjes, prikkende haakjes. M'n tanden zijn weer 'vrij'. Nu heb ik wel twee van die spalkjes, dat voelt een beetje gek, maar dat is ook een kwestie van wennen.

Snelle webcamfoto om het te laten zien! (Er komt ooit nog wel een betere foto.) Nu heb ik dus vakantie, yay! Ja, een extra weekje 'Hemelvaartsvakantie' tussendoor. Ik was er nog niet zó erg aan toe, maar nu vind ik het wel fijn. Nog even relaxen, dan zes weken knallen en dan is het zomervakantie! De weken vliegen voorbij. School is de laatste weken wel goed gegaan, het was iets minder stressvol dan voor de kerstvakantie. Al worden veel dingen moeilijker. We hebben nu voor het eerst naamvallen bij Duits, en dan nog al die keuzevoorzetsels erbij: verwarrend. Ik sta een 9,5 voor Duits. Nu nog wel, haha - denk dat mijn gemiddeldes wel zullen zakken volgend jaar. Ik heb voor mijn werkstuk over de afschaffing van slavernij een 8,5 gehaald, daar ben ik best trots op! Omdat het best een zware opdracht was en ik zo'n vijf A4-tjes heb volgetypt. Denk nu niet dat ik alleen maar dit soort cijfers haal hoor, ik haal ook vaak genoeg rond de 6/7 en dat vind ik prima. Het wordt nu eenmaal moeilijker. Maar ik ga dus over naar het derde jaar atheneum tweetalig, wooh! Maar eerst de vakantie.

De laatste tijd ga ik nog vaak hardlopen. Echt een manier om te ontspannen, voor mij. Even een halfuur lopen en niets denken. Ik ben wel veel meer bezig met mezelf te verbeteren in het hardlopen, nu wil ik daar ook echt voor gaan. Vooral sneller worden is een doel. Binnenkort 5 kilometer rennen in een hardloopwedstrijd, dat wil ik in een halfuur doen. Bij het trainen lukte het laatst in 31 minuten, haha, net niet! Ik denk dat ik straks ook nog een rondje doe.

Dit weekend twee feestjes en in de vakantie rustig aan doen. Maar ik ga vast ook nog leuke dingen plannen.

Fijn weekend allemaal! Ga je nog wat leuks doen? 

Liefs, Luna. 

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat fijn dat het zo goed gaat op school! De spalkjes daar wen je wel aan, gaat best snel en op begeven moment horen ze gewoon bij je :) Het staat je prachtig, mooie rechte tanden!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary! Ja, je kan idd merken dat het elk jaar iets moeilijker wordt op school, maar dat is logisch, toch? Ik zit net een jaartje hoger dan jij, maar doe geen tweetalig omdat dat er niet is op mijn school.
  Aah wat heerlijk, beugelloos! Ik heb 'em nu al 2 jaar, kben het echt zat, haha. Je hebt trouwens prachtige tanden<3
  Succes met hardlopen!!
  X Emma
  http://lifethingsbyemma.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne en positieve update!
  Fijn om te lezen dat je zo goed in je vel zit, geniet van je vrij dagen:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke diary en wat fijn dat je beugel er uit mocht! Je tanden staan nu echt heel mooi recht. Die laatste foto is echt mooi.
  groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe kun je met je blogger acount reageren?

   Verwijderen
  2. Je Blogger account is ook gewoon je Google account! En thanks Saskia! ♥

   Verwijderen
 5. Wat ziet het er goed uit Luna, zonder beugel! En wat gaat het goed bij jou op school zeg! Die laatste foto is trouwens echt heel mooi. Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hardlopen is echt heerlijk! Maar helaas kan ik niet te vaak vanwege een blessure!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk een spontaan artikel tussen door! En wat fijn dat je beugel eruit is, geniet van je weekje vrij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke diary meid erg leuk om te lezen! ik ga werken haha leuk he?! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat op school. Hopelijk lukt het ook zo goed in het nieuwe jaar, maar dat komt vast wel goed! Wauw, wat een mooie tanden heb je :) Logisch dat je blij bent dat je beugel eruit is, haha. Ik heb maandag nog examens en dat is dan ook gelijk inleverdag en daarna heb ik ook een soort midweekje vrij. Dinsdag moeten we weer vanaf 12:00 uur in de zenuwen zitten en maar hopen dat we niet gebeld worden voor een bijstelling, spannend! Ik ga dus thuis eventjes nog flink oefenen en checken zodat ik maandag alles netjes kan uitprinten en uitsnijden :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk geschreven, heel spontaan! Heerlijk, dat je beugel eruit is, je hebt hele mooie tanden! Ik hoop dat mijn beugel er ook ooit nog uit mag, en dat het er dan ook echt beter uit ziet, haha. Ik zou ook echt niet meer weten hoe het zonder beugel voelt, best gek. En wat fijn dat je een weekje vakantie hebt, dat wil ook wel hoor! Wij hebben eigenlijk ook maar twee dagen les, (dinsdag en woensdag) maar in die twee dagen hebben we wel weer 4 toetsen, hoera. En wat goed van het hardlopen, ik begin nu ook. Ik ben echt een beginner, dus ik moet het ook nog opbouwen, maar hopelijk gaat het lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk geschreven en eindelijk beugelvrij ( i know the feeling)
  Blog

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super fijn dat je beugel eruit is! Je lach is heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen! Fijn dat je beugel eruit is. En wat lekker een weekje vakantie. Mooie cijfers heb je ook gehaald. Hardlopen is ook fijn om te doen! Ik ben ziek en ga nu uitrusten ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat fijn dat je beugel eruit is! Mijn beugel die tegen mijn gehemelte aanzat is er ook uitgegaan deze week, eindelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen!
  Wat fijn voor je dat je beugel eruit is. Ik was zo blij toen de mijne eruit ging, op het dag van het eindejaarsfeest was dat :D
  Je ziet er heel mooi uit!
  Ik moet jammer genoeg dit weekend leren, want ik heb bijna examens..
  Nog een fijn weekend voor je! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lekker dat je nu vakantie hebt! Jaloers haha!
  Fijn dat het zo goed gaat op school! :-)

  Geniet van de vakantie.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk een weekje vrij! Ook fijn dat je beugel eruit is, dat is zo'n prettig gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk artikel! Geniet van je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen