Lovely blog-list #4

woensdag 14 mei 2014 |
Goodmorning! Het is weer tijd voor de 'lovely blog-list' waarin ik vier van mijn favoriete blogs noem. Misschien herkende je bovenstaande bloggers al in de Apple-computer ;). Let's begin!

De eerste die ik wil noemen is Fashion is a party, de blog van Suz. Ik denk dat jullie deze fashionblog wel kennen. Zo niet: wel even kijken hoor, het is een aanrader! De blog van Suz is net een beetje anders. Haar lay-out heeft vrolijke kleuren en ze heeft altijd prachtige foto's en outfits op haar blog. Ik vind haar outfits altijd erg inspirerend dus houd je van mode, dan móet je gewoon een kijkje nemen op Fashion is a party!De blog van Hester, Hesterly, verdient volgens mij wat meer aandacht. Ik moet zeggen, ik reageer eigenlijk haast nooit (doe ik sowieso te weinig, bij anderen reageren - moet ik echt vaker aan denken), maar de stukken van Hester vind ik wél altijd goed geschreven, leuk en interessant. Wat toevallig dit trouwens: vandaag is Hester jarig! Happy birthday to you! Neem even een kijkje op haar blog, die echt de moeite waard is!


The Outfit Creators is een nieuwe blog, begonnen door Janne en Nina. De naam van de blog zegt het eigenlijk al: deze twee fashion lovers maken (bijna) dagelijks een collage met daarin een outfit, omdat ze dat leuk vinden om te doen en er anderen mee willen inspireren. Ik vind het idee zo leuk! Ze hebben een onwijs leuke stijl, check dus ook meteen hun persoonlijke blogs even.


Een leuke blog die ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt is Simply Emily. Ik vind het een erg leuke blog vanwege de variatie aan artikelen: de ene keer iets over sport/eten, dan weer een outfit, dan beauty, dan inspiratie. Het design van Emily's blog spreekt me ook wel aan, met de rustige kleuren en mooie foto's.

Kende jij deze blogs? 

Have a lovely day! xx, Luna. 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk artikel! Ik kende alleen fashion is a party, maar bij de andere ga ik zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een aantal blogs kende ik nog niet. Dus die ga ik zeker een bezoekje brengen, ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw de blog van Emily ziet er echt mooi uit! De blog van Suz en Hester kende ik al:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post, ik ken er een aantal! De andere ga ik zeker bekijken xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blogs Luna!
  Ik kende alleen de blog van Suz, dus bij de andere ga ik even een kijkje nemen:).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste twee kende ik nog niet, ga gelijk kijken!<3

  http://lifethingsbyemma.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Ik kende ze geen van allen, en heb meteen even een kijkje genomen! En natuurlijk ben ik een paar van deze blogs gaan volgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, deze kende ik gewoon allemaal nog niet. Ik ga NU even kijken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Simply Emily vind ik heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, de blog van Emily is inderdaad heel leuk en mooi qua layout!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik kende nog geen een van deze blogs, dus ik ga zeker even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De blog van Hester volg ik al een tijdje, sinds ik haar heb ontmoet op een bloggersmeeting vorig jaar! :) Ze schrijft erg goede stukken inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen