Inspiring pins

dinsdag 27 mei 2014 |


In 2012 ontdekte ik Pinterest en was ik heel actief. Dat werd in 2013 minder, toen deed ik er vrijwel niets mee. Nu vind ik Pinterest weer helemaal geweldig en check ik de site af en toe. Ik 'pin' vooral veel fashion inspiratie, items die op mijn wishlist staan, mooie quotes en make-up looks. Er zijn zoveel mooie en inspirerende foto's te vinden! Vandaag wat foto's die ik de laatste tijd heb gepind. Hope to inspire you!



Nooit gedacht dat ik het zo zeggen, maar ik vind Nike Roshe Runs heel tof. De zwart-witte vind ik niet zo bijzonder: die zie je overal al. Maar er zijn heel veel verschillende kleurtjes en printjes en ze zien er zo leuk uit! Nadeel is dat je er meteen weer ongeveer 90 euro voor betaalt, maar ja... Ik ben er nooit zo van om sportschoenen onder een normale outfit ook te dragen, maar Nike Roshe Runs kunnen wel. Ook Nike Free Runs vind ik leuk, maar daar zou ik eerder op willen hardlopen. 

Andere trends waar ik door geobsedeerd ben? Boyfriend jeans met een paar scheuren erin, de ronde zonnebril en de tuinbroek. Je ziet ze overal op Pinterest en Lookbook voorbij komen. Eigenlijk zijn het voorbeelden van trends die ik superleuk vind, maar mezelf tóch niet zie dragen. Het is misschien toch niets voor mij. 

Ter inspiratie verzamel ik ook haarstijlen en make-up looks. Heel mooi vind ik de neon touch in een look, zoals je hierboven al zag met de oranje lipstick, roze eyeliner en felblauw haar. Mijn haar in een felle kleur verven staat wel op mijn bucket list, maar deze kleur? Dan ga ik liever voor die prachtige rode kleur op de laatste collage, wauw, love it

Vond je deze pins leuk en wil je me volgen op Pinterest? Dat kan hier. Wel een waarschuwing: ik zet er niet dagelijks wat op, maar als ik iets pin, dan pin ik meteen veel tegelijk, haha! Wat is de link naar jouw Pinterest-pagina? 

Liefs, Luna. 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Hele leuke fotos, dat blauwe haar is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie afbeeldingen:) De een na laatste foto is echt tof, die kleur is beeldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw!! Die Nikes zijn zó gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie plaatjes!! Mijn pinterest profiel is
    Saskia B

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahh mooie inspiratie! Die roshe runs met palmbomen zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi! Misschien ene dom vraagje: Waar haal je de foto's vandaan die je post?
    Bedankt als je antwoord!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik "re-pin" ze meestal via een ander en die hebben ze dan vaak van blogs, tumblr, dat soort sites. :)

      Verwijderen
  7. Ik bedoel die op Pinterest, niet op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooooh die zilveren schoenen zijn zo mooi!
    En ik ben ook geobserdeerd door boyfriend jeans: ze kunnen op zoveel manieren gedragen worden en het ziet er altijd tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuke inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke foto inspiratie! Ik ben zelf ook echt verslaafd aan Pinterest! Mijn account kun je hier vinden. Wat is jouw Pinterest, ik wil je graag even volgen :)

    http://www.pinterest.com/madebycarlijn

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ahw die Nikes zijn inderdaad gaaf! En die zonnebril ook, wauwie! x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ahhh supergaaf! Ik ben ook helemaal verslaafd aan Pinterest, zal je eens opzoeken haha! :-)

    ♥ Saskia
    formerparades.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen