MoodieZ mindstyle magazine voor jongeren + winactie!

donderdag 29 mei 2014 |
Ik ben gek op tijdschriften, als ik ze lees is dat even een relax-momentje voor mij. Toch lees ik veel minder vaak tijdschriften dan ongeveer twee jaar geleden. Vorig jaar ontdekte ik MoodieZ, dit is een magazine voor jongeren die geïnteresseerd zijn in mindstyle. Ik schreef er toen al een artikel over. Laatst werd ik benaderd door de redactie met de vraag of ik het nieuwe nummer wilde ontvangen en er wat over wilde schrijven. Ja, superleuk! MoodieZ is een tijdschrift dat ik heel leuk en inspirerend vind, je gaat er echt door nadenken. Een leuke verrassing was dat er twee magazines in het pakketje zaten. Daarom geef ik er graag eentje aan één van mijn lezers. Klik op 'lees meer' voor meer informatie over het tijdschrift en de winactie.

Het nieuwste nummer van MoodieZ gaat over inner beauty. Een leuk onderwerp waar veel mensen volgens mij iets van kunnen leren. Ik heb het tijdschrift alvast doorgebladerd en ik vind het heel interessant. Een test over eigenwaarde, lijstjes om in te vullen, columns en real life verhalen om te lezen, het komt er allemaal in voor. Ik vind de vormgeving van MoodieZ ook altijd zo vrolijk. Het is echt een positief tijdschrift waar ik graag iemand blij mee wil maken!

Om mee te doen moet je mijn blog met Bloglovin' volgen en je e-mailadres achterlaten. That's it! :) Zaterdag 7 juni zal ik de winnaar contacteren.

Liefs, Luna. 

32 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wow, ik kende dit tijdschrift nog niet, maar het lijkt me heel fijn om te lezen! Ik doe graag mee! Mijn email is: raspberryandrippedjeans @ gmail.com Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het tijdschrift eigenlijk nog helemaal niet, maar het lijkt me echt wel heel leuk! Het ziet er lekker vrolijk uit en mindstyle is altijd goed! Leuke actie, ik doe mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke manier om kennis te maken met een nieuw tijdschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had al wel eens iets over dit tijdschrift gelezen. Het lijkt mij echt een super leuk tijdschrift. De uitstraling is erg vrolijk. Ik zou graag mee doen. Mijn email: Luna.sterre@hotmail.com
  Liefs Luna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oow en ik volgde je al op bloglovin en ik heb je artikel gelikt.

   Verwijderen
 5. Ziet er me echt een leuk tijdschrift uit!
  Ik volg je op Bloglovin' en dit is het e-mailadres van mijn blog:
  elineeuh@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ik kende dit tijdschrift nog niet, maar het lijkt me een erg leuk tijdschrift. Mijn emailadres is: margrietje2000@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gaaf! Ik volg je op bloglovin en heb je artikel geliked!

  Liefs nailsbyfml@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supergaaf! Ik vind MoodieZ ook altijd zo vrolijk vormgegeven<3
  Xox

  emmaben99@gmail.com (ik volg je al op Bloglovin' :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! Ik doe graag mee mijn mail is: info@alexaslovelyworld.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je er twee mocht ontvangen :)! Het klinkt leuk wat er allemaal in staat. Ik volg je natuurlijk en doe mee! denisekoopmans@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. superleuk ! ik heb jou in Hoeoverleefik gezien en sindsdien volg ik je :) je bent echt een inspiratie voor mij en dat tijdschrift lijkt me superleuk !! xx je bent geweldig
  email : ommikegels@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de moodiez een super leuk tijdschrift, altijd leuke onderwerpen en lekker dik! Het lijkt me leuk om dit nummer te winnen. Mijn mail is esmeexrosa@gmail.com en ik volgde je al op bloglovin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het blad lijkt me heel leuk en gevarieerd dus dat zou ik zeker lezen.
  Natuurlijk volg ik je op Bloglovin.
  anita71@planet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk tijdschrift! Tof dat MoodieZ je benaderd hebben. Stiekem lees ik eigenlijk ook veels te weinig. Ik vind het blad echt heel mooi vormgegeven. Ik doe graag mee met de winactie, ik ben namelijk dol op mooi vormgegeven tijdschriften en ben heel benieuwd naar dit blad! Ik volgde je natuurlijk al op Bloglovin' en heb het bericht geliked. Mijn e-mailadres is maris.90@live.nl.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk ik heb 1 nummer gelezen maar het is toch niet helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke blog heb je!
  Ik heb meteen meegedaan met je winactie!
  xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hi, lijkt mij een heel leuk tijdschrift. Leuk dat je winactie houdt! Ik dacht dat ik je al volgde op Bloglovin, maar weet het niet zeker zal zo even kijken.
  Mijn e-mail is adfvanrenesse@gmail.com

  Groetjes
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk blad lijkt me dat! Ik heb 'm nog nooit gelezen maar ik ga hem zeker een keer halen. Ziet er ook lekker vrolijk uit! :-) Ik doe graag mee, ik volgde je al en mijn email is aboutfashion.liesbeth@gmail.com

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Toen het tijdschrift net in de winkel lag, zag ik het al liggen, heel leuk! Ik vond hem wel een beetje duur, dus heb ik heb niet meegenomen. Hele leuke winactie, ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin, en mijn email is anouckdl@gmail.com. Nu maar afwachten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lijkt me een erg leuk tijdschrift!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik doe mee!
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik heb je gevolgd via Bloglovin en ik ben als het goed is ook je 500e volger (voor ik je ging volgen had je 499 volgers).
  Heb dit tijdschrift weleens in de winkel gezien maar ik twijfelde of ik het zou kopen. Dit is dus de ideale manier om er kennis mee te maken :) Mijn mailadres kan ik jammer genoeg niet achterlaten maar als ik in mijn feed de winnaar zie en mocht ik dat zijn dan kan ik jou altijd nog contacteren haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *stukjes is weggevallen: om privacyredenen.

   Verwijderen
  2. Prima hoor! Super bedankt voor het volgen, wooooh 500 followers! :).

   Verwijderen
 23. Lijkt me een erg leuk tijdschrift! Ik volg je op bloglovin en mijn mail is info@floorflawless.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. ik doe mee!
  bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik weet niet of ik nog op tijd ben, haha, ligt eraan of je al een winnaar hebt gekozen! Ach, ik kan altijd nog een kansje wagen. :) Ik heb toen het tijdschrift net bestond een keer 3 nummers een abonnement gehad, maar ben het daarna een beetje uit het oog verloren. Heel jammer eigenlijk! Haalde er altijd veel inspiratie uit. Lijkt me dus wel heel leuk om te winnen! Mijn mailadres is info@muymaaike.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, je bent op tijd! Ik ga vanmiddag de winnaar kiezen.

   Verwijderen