Outfit: Roshe Runs

zaterdag 31 mei 2014 |


Laatst zei ik nog hoe leuk ik de Nike Roshe Runs vond: nu heb ik ze. Er zit echt een grappig en raar verhaal achter. We hadden voor mijn twee zusjes Nikes besteld, maar de site bleek onbetrouwbaar en twee maanden later kregen we Nike schoenen binnen, maar de verkeerde. We ontvingen 3 paar i.p.v. 2 paar: Nike Roshe Runs, Free Runs, en Air Max.. in andere kleuren en maten. Ik ging de Roshe Runs passen, en ze pasten! Mijn zusjes pasten de andere schoenen ook. Al was wat we kregen dus anders dan dat we bestelden, het is toch wel goed gekomen, én we hebben er veel minder voor betaald. Lucky! Hoe vinden jullie deze neonkleurige Roshe Runs? I looove them!Ik draag ook mijn playsuit van de Primark, die jullie misschien al in deze shoplog hadden gespot. Ik vind 'm zo leuk, in de afgelopen twee weken heb ik 'm al zo'n vier keer aan gehad, en dat is veel voor mij. Hij is leuk te combineren met een shirtje eronder, een panty en mooie schoenen. In dit geval de Nike Roshe Runs. Ik heb de outfit rustig gehouden qua kleuren zodat de schoenen er echt uit knallen. Ik ben ook begonnen met sieraden dragen. Oké, niet veel sieraden, maar af en toe mijn leuke armbandjes van de Primark.

Het strepenshirtje is eigenlijk een peplum top, al zie je het peplum effect nu niet. Hij komt van de H&M. Strepen lijken nu helemaal weer een trend te zijn, het is ook zo'n leuke print!

Wat vind jij van de outfit? Fijn weekend sweethearts!
XX, Luna. 

PS - doe je al mee met de winactie? Je kunt het nieuwste MoodieZ-tijdschrift winnen, check it out here!

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Erg leuke outfit weer Luna! En je hebt wel geluk met je mooie schoenen girl!

  Liefs, Mirthe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, superleuke outfit zeg! Ik vind deze Nike Roshe Runs heel erg leuk, tof hoe jij ze gecombineerd hebt. Ze knallen er echt uit. Wat jammer dat die site niet betrouwbaar is, gelukkig is het toch goedgekomen!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! En wat leuk dat je nu ook Nike Rosh Runs hebt. Ik wil die playsuit ook gaan kopen, en wat een leuk idee om er een streepjes shirt onder te draagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, wat een grappig verhaal! Wat een mazzel dat je ze nu opeens hebt, ze zijn gaaf! Je hebt ze leuk gecombineerd, die playsuit van de Primark staat er leuk bij. Volgens mij lopen ze echt hemels, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit! En wat grappig dat je 3 paar kreeg ipv 2 haha! Ze zijn heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo weg van die schoenen, maar je play suit is wel echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Apart schoenen verhaal haha! Maar wat cool dat je nu 3 paar hebt voor veel minder! Je playsuit is heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou normaal niet zo van playsuits en jumpsuits, maar deze staat jou wel heel erg leuk! Toffe outfit, vooral omdat je schoenen er zo uitknallen inderdaad, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit! :) Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow je hebt echt mazzel met die schoenen, love them! Heel leuke outfit ook<3
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit! Wat een grappig verhaal achter je schoenen. Gelukkig dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Ik vind je playsuit ook heel erg leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooooh, liefde voor die schoenen! Ik houd niet zo van tuinbroekachtige dingen, vind je streepjes shirt wél leuk trouwens, want streepjes zijn bij mij altijd lekker hot & happening. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit zeg! Wat een gek verhaal van die site waar jullie de Nikes hadden besteld. Gelukkig pasten de schoenen die jullie toegestuurd kregen jullie! Ik vind deze echt heel tof. Mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geluk met je schoenen, ik vind ze niet zo mooi (heb niet zoveel met nike sneakers, dus niks persoonlijks haha). Ik vind je playsuit wel echt heel leuk en het streepjes shirtje erbij is erg leuk. Staat je heel gaaf Luna :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gave outfit is het geworden! En lucky you met de schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen