Verslavingen van momenteel

woensdag 16 april 2014 |




Elke maand heb ik wel weer een andere verslaving. Iets wat ik maar blijf doen/leuk vinden. Maak je maar geen zorgen, je hoeft me niet naar een afkickkliniek te slepen, maar jullie weten wat ik bedoel! Het leek me leuk om die kleine momentele verslavingen eens op een rijtje te zetten. Oké, klik op 'lees verder'!



Gekarameliseerde peer thee. Yum. Echt mijn favoriete theesmaakje. Als ik thee drink, wil ik het liefst gekarameliseerde peer thee. Peer + karamel = goood! Het smaakt - én ruikt - gewoon zo lekker! Yum, yum!


Lipstick. Mijn favoriete beautyproduct, ik weet het nu zeker. Eindelijk iets wat ik makkelijk vind om aan te brengen en mij best mooi staat! Het maakt me niet uit welke kleur, maar ik denk dat ik felrood het mooist vind. Deze van NYC heb ik maandag bij de Kruidvat gehaald en hij bevalt me erg goed voor zo'n budget-lipstick (€3,29)! Hij bleef zitten nadat ik een ijsje at, dat zegt voor mij genoeg, hihi. Toch blijf ik ook fan van mijn MAC-lipstick. Van dat merk wil ik er zeker nog meer hebben. On the wishlist! Ja, lippenstift is wel een beetje een verslaving, en als ik geen lippenstift draag is het wel één van de Babylips lippenbalsems.


Paaseitjes. Het is weer zo ver, Pasen komt er bijna aan en er worden ook weer paaseieren in huis gehaald! Ze liggen hier gewoon in een schaal en je kunt ze zo pakken, té verleidelijk. Als er nieuwe in huis zijn gehaald zijn de melkeitjes al snel op, en de pure blijven dan over. Die vind ik minder lekker, maar als ik echt trek heb... Dan eet ik die ook gewoon op. Mijn huid wordt niet beter van al die chocola. Maar hey, mijn humeur wel!



Webshops afstruinen. Misschien doe ik het wel erg vaak, dus ik kan het wel een bepaalde verslaving noemen: webshops bekijken. Forever21 en Urban Outfitters bijvoorbeeld. Maar ik vind het ook heel leuk om nieuwe webshops te ontdekken en te bekijken wat ze allemaal hebben. Ik koop echter nooit wat, haha, het kijken alleen is al leuk! Winkelen in de stad vind ik toch wat fijner, omdat je dan niet hoeft te wachten en je kunt meteen passen.


Warme vesten van de H&M. Of ik er verslaafd aan ben kan ik niet echt zeggen, maar oh, wat zitten ze lekker! Dit weekend had ik steeds korte mouwtjes aan, maar soms was dat een beetje koud, dus deed ik er zo'n warm vest overheen. Ik heb een roodpaarse en een donkergroene. Ik deel ze eigenlijk met mijn zusje. Echt heel charming zijn ze niet, maar ze zitten lekker en kunnen nu ook wel als buitenjasje.

Wat is momenteel jouw kleine verslaving?

Liefs, Luna.

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oeh, leuke verslavingen haha! Die lipstick lijkt me super gaaf

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gekarameliseerde peer lijkt me wel een apart smaakje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die thee is echt heerlijk! Lemon Pie is trouwens ook echt een heerlijk thee

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die pear thee lijkt me wel lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh ja paaseitjes! :) die thee vind ik niet zo lekker..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke post ziet er goed uit, en paaseieren hoe lekker?
    liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dear God, die peerthee lijkt mij echt god-de-lijk. Wat liggen die paaseitjes op een leuk schaaltje! Ik heb die eitjes naar mij liggen. Op een vrolijk gekleurd paastafelkleed met markeerstiften en heel veel leerwerk ernaast. (Dan mag dat weleens.) :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeeeh leuk! Ik vind alleen de UO best wel duur, helaas :'(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die thee is zo lekker <3

    lifeofdiya.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel! Die paaseitjes-verslaving is wel heel erg herkenbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Paaseitjes zijn zo verslavend inderdaad haha, ik kijk ook vaak in webshops van forever21 enz. New Look kijk ik ook vaak, maar bestel er nooit wat haha! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ah, wat leuk om te lezen! Die warme vesten van de H&M zijn inderdaad zo praktisch! Meestal ligt er altijd wel een op mijn kamer voor als ik het koud krijg, super fijn zijn die dingen. En mij moet je geen paaseitjes geven, man wat zijn die dingen verslavend! Eerlijk gezegd kan ik het er nooit bij eentje houden, haha. Die lipstick staat je heel mooi Luna! Felrood is ook mijn lievelingskleur qua lipstick, echt een statement!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijke verslavingen Luun!
    En vooral die eitjes... daar kan je zooooooó moeilijk vanaf blijven haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Speculoos! By far m'n grootste verslaving op dit moment, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk origineel artikel! :) mijn kleine verslaving op dit moment is Awkward! Nu seizoen 4 er ook is ben ik al helemaal verslaafd! ;)
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  16. de lipstick van nyc is erg mooi ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award! typ deze link in om naar het artikel te gaan Hier staat meer inhoud. Liefs Luna
    http://larosadiluna.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html#more

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk om te lezen! Ik heb opeens een sinaasappelsap verslaving, ahahaha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wiehoooeeeee!!! jij ook al aan de webwinkel?? je lijkt mij wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Superleuk! Die thee is ook een van mijn favorieten, ik vind 'm heerlijk. Maar sowieso drink ik de hele dag door thee, haha, dus wat afwisseling is ook niet verkeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik vind het groene vest een super mooie kleur hebben! En winkelen in de stad vind ik ook fijner. Online doe ik inspiratie op en in de stad pas en/of koop ik het.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Erg leuk artikel met fijne foto's!

    BeantwoordenVerwijderen