Create it your way tag

vrijdag 18 april 2014 |

Door Maaike werd ik getagd om de 'Create it your way' tag te doen. Ze bedacht de vragen zelf, heel leuk! Het is ook al een tijdje geleden dat ik een tag deed, en ik vond het leuk om weer zo'n lijstje in te vullen, dus waarom niet? Bij deze tag worden vragen gesteld waarbij je lekker je fantasie kunt gebruiken. Heel leuk, dan kon ik eens goed nadenken over mijn antwoorden! Al benieuwd?

1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Het wordt meteen al moeilijk! Ik weet eigenlijk niet welke geurkaarsen al wel en niet bestaan. Een Zwitsal-geurkaars lijkt me eigenlijk wel lekker, dit zei Maaike zelf ook al. Ik kan verder even nergens op komen.

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Zeker geel, want dat is mijn lievelingskleur. Lekker fris en perfect voor komend seizoen. Ik heb het idee dat alle geeltinten die je maar kunt bedenken al bestaan, dus heel vernieuwend zou mijn nagellakje dan niet worden. Maar ik zou sowieso een felle kleur geel produceren!

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Iets waardoor je neus meteen wat smaller lijkt voordat je er vanalles op hoeft te smeren, lijkt me wel handig. Verder lijken zoveel beautyproducten al uitgevonden! 4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Ik zou heel graag ooit een boek uitgeven. Ik weet alleen nog niet waar ik nou het allerliefst over schrijf. Het lijkt me heel tof om beter te worden in spannende verhalen schrijven. Maar ik denk dat het een soort young adult boek zou worden.

5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Zac Efron, Liam Hemsworth, Taylor Lautner en Leonardo DiCaprio (de jonge dan) mogen wel in m'n film. Ze mogen zelf kiezen waar het over gaat, niet meer zo moeilijk om het een geslaagde film te laten worden toch?

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik zou een heel fashionable kledingwinkel voor jonge meisjes beginnen, maar er ook een edgy randje aan de kleren geven. Een soort Urban Outfitters, maar dan goedkoper! Verder zou mijn winkel sowieso iets met geel hebben, een gele muur bijvoorbeeld.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Mijn huiswerk maken! Geen grapje, dat lijkt me ideaal. Verder lijkt het me - dit zei Maaike ook al - handig als-ie kan zeggen waar mijn spullen liggen als ik ze kwijt ben. Ik heb er echt een hekel aan als mijn spullen kwijt zijn. Natuurlijk zou het ideaal zijn als de robot nog meer (vervelende) klusjes voor me doet, maar daar word ik weer zo lui van en dat moeten we niet hebben! 8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn? 
Ik wilde zeggen: een app die je kledingkast uit z'n hoofd kent en elke dag een leuk setje maakt. Maar ja, zelf combineren vind ik ook leuk en je wordt er ook niet creatiever van. Anders een app die elke ochtend een leuke quote laat zien! Oef, moeilijke vraag dit, er bestaan al zoveel apps. Oh, wacht, een app voor mijn blog: die bestaat nog niet! Lijkt me wel heel moeilijk om dit uiteindelijk te ontwikkelen.

9. Als je zelf een dier zou mogen eh, fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Een lief, klein, pluizig en pastelroze diertje! Verder heb ik niet echt eisen. Ze mag in mijn kamer leven, maar ze mag niet agressief zijn en krabben of bijten.

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Ik zou een zwart pak dragen met gele cape. Mijn krachten? Snel te hulp vliegen, onzichtbaar kunnen worden, heel hard kunnen rennen.
11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Iets met schrijven of fotograferen. Ik vind de schoolvakken die we nu hebben zo ontzettend saai, iets leuks en motiverend als dat mag er wel bij! 

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Pannenkoeken-ijs, patat-ijs, pizza-ijs... ;) Dat zal waarschijnlijk helemaal niet zo lekker zijn als ik het me voorstel, maar ja, wie weet! Hagelslag-ijs lijkt me ook lekker, al is dit in principe gewoon chocolade-ijs.

13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Bier. Laat ik eerlijk zijn, ik heb wel eens een klein slokje bier gehad (maar heb nooit écht alcohol gedronken, hoor!). Ik vind het best lekker smaken. Kunnen ze niet een soort kinderbier creëren? Dan bedoel ik niet alcoholvrij bier, want dat lijkt me alsnog niet echt gezond. Gezond bier, kan dat? En anders gewoon een lekkere smoothie.

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een dansende banaan. Net zoals op Hyves. Goede tijden. 15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Later zou ik graag in Amsterdam willen wonen, al is dat wel ver van waar ik nu woon. Ik zou graag een gezellig eigen kantoortje willen, veel wit, en ook weer felgele muren! Een inloopkast zou ook erg leuk zijn! Ik weet het verder nog niet zo goed, ik heb nog jaren om daarover te denken. Maar ik heb wel zin om zelf een huis in te richten! Mijn huis moet trouwens niet te klein zijn, maar zeker niet te groot, het moet wel een beetje knus blijven. 

Zo, dit was nog een aardige klus om in te vullen. Moeilijke vragen. Mijn fantasie kan toch nog een beetje getraind worden. Maar het was toch een leuke tag! Neem 'm ook gerust over. :)

Liefs, Luna 
beeld: weheartit

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een leuke tag! Gezond bier is een goede haha. Wat een originele en leuke vragen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke tag! En pizza-ijs lijkt me idd niet zo lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag om te lezen, lekker origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt een leuke tag! Je wordt uitgedaagd om creatief te denken, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk geschreven ik vind die dansende banaan van Hyves ook leuk erg origineel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie die dansende banaan ineens voor me. En nog eens. En nog eens. Ik weet niet offie nou vreselijk eng of fantastisch briljant blij is. Die laatste foto's van die kamers, vind ik trouwens super wauw! :D (PS. Als je ooit een spannend boek uitgeeft (young adult of niet - dat moet er ook zijn), ga ik 'm lezen hoor! En wel ff aankondigen op je blog, ik ben namelijk never ever ooit op de hoogte van 'trends' ed.) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw deze tag is creatief. Geel is inderdaad een hele mooie kleur ,vooral voor de lente en pasen haha :). Zo'n app met quotes is echt heel leuk bedacht Luna. Die laatste 2 foto's zijn echt inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke tag deze heb ik nog nooit eerder gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tag, ik denk dat ik deze ook een keer ga doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke tag om te lezen! Misschien ga ik hm ook overnemen! Het is niet zo standaart tag, love it! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend leuke tag!
  Lekker origineel en eentje waar je lekker bij kunt brainstormen.
  Je ben lekker los gegaan met je creatieve antwoorden, leuk Luun!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mhehhh ik mis de dansende banaan zo erg! Leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke antwoorden Luna! En heel mooie afbeeldingen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke tag zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen