Outfit: Sporty

maandag 10 maart 2014 |Luna goes sporty! Ik zie vaker bloggers over sport en gezond eten schrijven. Niets voor mij, maar ik vind ze wel inspirerend. Iedereen wil gezond zijn en een goede conditie houden. Af en toe loop ik dus een rondje hard. Ik heb sport nooit écht leuk gevonden. Voetballen op de basisschool vond ik wel leuk in de pauze, maar ik blonk er niet in uit, net als bij andere sporten had ik dat niet. Toch was ik op sportdagen wel altijd fanatiek en met gym kan ik ook gewoon goed meedoen. Maar ik heb nooit een sport gevonden waarvan ik dacht 'wauw! Dit past bij mij.' In dit artikel laat ik mijn hardloop-outfit zien, hardlopen doe ik dus wel (en een uurtje dansen per week). Het leek me leuk om te laten zien wat ik draag tijdens het sporten.

Zaterdagochtend was het echt lekker weer (de hele zaterdag én zondag trouwens, heerlijk! Hopen dat het zo blijft). Ik wilde weer een stukje lopen. Eerst was het nog koud, maar toen begon ik het heel warm te krijgen en de zon scheen ook steeds feller, dus oefff: bloedheet! Maar ik heb het volgehouden en heb toen 3,4 kilometer gelopen. Voor veel mensen die langer hardlopen is dit niet veel, maar ik ben wel trots op mezelf. Vooral omdat ik zo hard vooruit ga. Een maand geleden kon ik net de helft, en nu lukt dit me makkelijk. 3,4 kilometer! Woooh. Ik ga binnenkort meedoen aan een wedstrijd. Mede-georganiseerd door mijn vader, (mijn familie doet ook mee), anders zou ik dat niet zo snel doen. Het is 5 kilometer en ik hoop dat in één keer kunnen lopen. Het lijkt me een haalbaar doel, terwijl dat vorig jaar nog onmogelijk was. Ik weet hoe snel ik vooruit ga, dus dit moet lukken! Ik ga niet voor de prijs hoor, by the way. Haha.

Ik kocht mijn felroze Adidas-vest toen ze helemaal in waren, ik zat in groep zeven. Ik droeg het ding heel vaak, haha (erg!). Nu draag ik 'm alleen bij het hardlopen, maar als het de volgende keer weer zo warm is, doe ik 'm lekker uit!

Verder draag ik op deze foto's een sportbroek die ik bij de Primark in Almere heb gekocht, een zwart shirtje van *geen idee* en schoenen van Asics. Dat was weer mijn gepraat over hardlopen. Ik vind het gewoon leuk om erover te praten, hihi. Ik verras mezelf elke keer weer, ik kan mezelf blijven uitdagen, daarom ben ik er enthousiast over. En ik krijg er een onwijs goed gevoel van als ik dan weer thuis ben!

Loop jij ook hard en wat vind je van mijn sport-outfit en de foto's? Heerlijk hè, die zon :)! 

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke sport outfit! Wat goed dat je begonnen bent met hardlopen :)!
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, heel erg leuk! Kom ik hardlopen met mijn hockeyschoenen aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, veel succes met de wedstrijd!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Adidas, o, men! Dat is inderdaad (bij mij op de middelbare school) heel lang in geweest! Ik had zelf een blauw vest met roze, groene en witte strepen. Tja, was weer 'ns wat anders, haha! Succes met trainen voor die fam wedstrijd! Zelf ga ik ook voor de vijf, namelijk De Marikenloop (kun je misschien ook een keertje doen als je in de buurt van Nijmegen woont). :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke sportoutfit, vooral je vest vind ik leuk! Ik ben er eigenlijk mee gestopt terwijl ik er wel aan zou beginnen en het willen volhouden, hahaha, hoe erg! Ik wil vanaf 1 april - nee geen grapje haha - beginnen met de 60 dagen Insanity trainingsprogramma, na 60 dagen zou je resultaat moeten zien. Ik denk dat het heel hard, pijnlijk en moeilijk gaat worden, maar hopelijk lukt het me, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie foto's. Ook van die bloesem, en leuke sport outfit! Ik ga nooit hardlopen, maar wel stukken wandelen met mijn hond.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit om in te sporten! En de tijd dat iedereen die vestjes droeg ken ik nog ja :D Ik zou zelf ook wel willen hardlopen, maar ik mag niet hardlopen omdat ik zwakke knieën heb :( Jammer...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh, het is inderdaad echt heerlijk om hard te lopen, alleen op de één of andere manier (uhum..) hou ik het nooit langer vol dan een paar weekjes 2x per week, oeps. Misschien ben ik gewoon niet zo sportief aangelegd, haha! Je outfit is trouwens erg leuk, lekker sportief (goh, wat ben ik lekker bezig) ! Ik weet nog dat Adidas vesten heel erg in waren, maar ik heb er zelf nooit 1 gehad, ik hield er niet zo van. Nog veel plezier met het hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's Luun! En echt goed dat je aan het sporten bent, ik zou dat niet kunnen hoor. Ten eerste heb ik er geen tijd voor omdat school mijn vrije tijd al half heeft afgepakt en mijn conditie ook niet op z'n uiterste is, hahaha :) Ik ben na een minuut al doodop, dan kan je me zowat oprapen. Neeeh, al vind ik het wel heel leuk om te zien hoe mensen zo sportief bezig zijn of gezond eten. Misschien moet ik in ieder geval een poging wagen om mijn conditie ietsjes hoger te krijgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Atletiek is niet zo mijn ding. Ik kan héél snel lopen, maar ik hou dat tempo geen 5 minuten uit. Dus dan toch maar joggen :) Ikzelf ben beter in een balsport. En in een team; ik speel volleybal. Nt zoals jou sport ik, maar ik vind het het leuk-leuk. Bij volleybal heb ik dat nu wel gevonden. Maarja, bij ons op school vaak atletiek... Mooie sportschoenen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's!
  Ik verloot momenteel een te gekke outfit (t.w.v. 350 euro) giveaway op mijn blog!
  €350 OUTFIT GIVEAWAY, klik hier
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat goed dat je een doel voor jezelf hebt gesteld met hardlopen! Dat werkt meestal het beste. Als je nog verder wilt komen is het een goed idee om samen met iemand te gaan rennen of misschien zelfs een echte loopgroep. Dat kan erg leuk zijn! Ik ren met 4 andere meiden. Niet alleen gezellig maar we voelen ons super in onze outfits! Ook een aanrader als je vaker loopt om een goede comfortabele outfit aan te schaffen. Deze hebben wij aangeschaft bij SA WEAR op http://www.sportkleding-sawear.nl . Wij zijn meer dan tevreden!

  BeantwoordenVerwijderen