Outfit: Going shorty

maandag 17 februari 2014 |



Op een hele normale zaterdagmiddag ging ik weer outfitfoto's maken. Alleen. In het bos. Het was de eerste en laatste keer, kan ik je wel vertellen, haha. In het halfuurtje foto's maken (ik was snel weer weg) heb ik vanalles meegemaakt, ik zal het zo vertellen. Maar er zitten wat mooie foto's bij, en daar gaat het om!





Toen ik outfitfoto's maakte waaide het heel hard. Resultaat: bad hair en kou lijden in mijn shortje. Maar erger waren alle mensen die steeds langskwamen. Mensen die met hun hondje in het bos gingen wandelen. Oké, dat moet natuurlijk ook gebeuren, maar pleaaase: Staar me dan niet zo aan!

Eerst kwam er een vrouw aan. Ze zei iets van: "Hé, wat leuk, heb jij zo'n camera!" Nou, daar is nog niet iets mis mee. Later kwam er ook een man aan die zei: "Wel lachen op de foto, hè!" En hij liep lachend weer weg. Maar het stomste vind ik het toch wel als er een hond allemaal rondjes om me heen gaat lopen, en z'n baas dan gaat zeggen: "Hij doet niets, hoor." Ik houd niet van honden. Als ze tegen me aan gaan springen of wandelen, kruip ik altijd weg. Het is niet dat ik extreem bang voor ze ben, ik houd er gewoon niet van. En als iemand dan zegt dat de hond niets doet, dan denk ik: WEL WAAR. Hij loopt om me heen so get it away from me!

Er kwam ook nog een klein meisje aan dat zei: "Kijk, zij heeft een footootoestel!" Dat was eigenlijk nog wel grappig. Maar het is toch vervelend als mensen je de hele tijd aankijken, ik voelde me wat ongemakkelijk. Word jij wel eens aangesproken als je outfitfoto's maakt in het openbaar?



Even over de outfit. Het shortje heb ik gewonnen op Coconut Fashion, zo leuk! Ik vind het een heel stoer shortje. Hij past ook goed. Het truitje is van de Primark en ik draag ook nog een panty en Vans. Klik hier om de outfit te hypen op Lookbook. Wat vind jij van deze outfit?

Nog even over mijn weekend, daar moest ik natuurlijk nog wat van zeggen! Velen waren benieuwd hoe het was bij Ellie Goulding. Het was een supergaaf concert! Ik heb heel erg genoten, ik kende (bijna) alle liedjes. Het was sowieso een gezellige avond met mijn achternichtjes. Dus ja, het was leuk! Gisteren was ik bij het BFF event, ook daar was het heel gezellig. Ik vond het leuk om weer bloggers te meeten, al was de huishoudbeurs niet helemaal mijn ding, haha. Maar het event was erg leuk! Beide dingen waren in Amsterdam. Normaal kom ik er nooit, nu was ik er twee keer in twee dagen, haha!

Have a nice week! xoxo, Luna

29 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Haha ondanks alles toch een toffe outfit. Wel een beetje awkward ja, alleen foto's maken in het bos. Ik snap ook niet hoe alles fashionistas dat doen iedere dag..
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele leuke outfit! Ik heb er ook wel eens last van als ik in het openbaar foto's ga maken, haha. Soms vind ik het ook wel grappig.
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn in ieder geval leuke foto's geworden Luna! Als ik fotootjes maak (die never ever ooit op m'n blog verschijnen, ik weet het...), word ik óók aangesproken, maar ik vind dat niet zo erg. Ik ben wel van de praatjes en hondjes vind ik leuk, haha! (Weer een zorg minder...)

    Fijn dat het leuk was op 't event! Huishoudbeurzen zijn mijn ding ook niet zo, haha! En het concert... Gaaf joh! Fijne vakantie... jij! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha herkenbaar. Tja, gewoon lekker negeren er zijn namelijk wel mooie foto's uitgekomen!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha zo herkenbaar. Ik heb sinds kort eindelijk een fatsoenlijke statief dus ging ook van mezelf foto's maken. Gelukkig was het langs een kanaal waar niet zo heel veel mensen kwamen. Maar ik werd door iedereen aangegaapt, toeterende auto's etc. Ik voelde me toen best wel awkward. Maarja, ach, gewoon proberen er niet zo heel veel om te geven! De foto's zijn wel mooi geworden in ieder geval, en wat een prachtige outfit :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie outfit! Jou outfitfoto´s inspireren me altijd heel erg, al heb ik vrij weinig met fashion.
    Liefs Lydia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke outfit Luna! Je shortje is erg mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele mooie outfit! Dat shortje is zo leuk! En foto's in het openbaar maken lijkt me heel ongemakkelijk als je de hele tijd wordt aangesproken. Ach ja, alles voor een mooie foto toch?! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel wat beleefd dus, maar wel erg mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind het ook altijd een beetje akward om foto's te maken of te filmen in het openbaar hahaha. Wel een stoere outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk outfit! En super dat je naar Ellie Goulding bent geweest!
    xoxo Mareijn

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha zo awkward he als mensen langslopen als je outfit foto's maakt... Maar je outfit is wel heel erg leuk, ik wil ook best een keer outfit foto's maken in het bos maar ik ben ook zo bang dat ik mensen tegenkom haha! Maar je hebt echt een top weekend gehad zo te zien Luun!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. superleuk luun! je maakt hele mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hele leuke outfit en foto's! En ik maak wel eens foto's buiten op school, en dan heb je van die trieste meiden die van dat zeikerige commentaar hebben, maar ach, ik trek me er niets van aan :) Ik was gisteren trouwens ook naar het BFF event! ;)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt een hele toffe outfit, en mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke outfit en tof dat je dat shortje hebt gewonnen! Oh god, ik heb onlangs ook zoiets meegemaakt toen ik op straat, in het openbaar dus, outfitfoto's ging maken. Kwam er in een keer een auto voorbij met allemaal jongens ofzo, zagen ze mij staan. Keihard toeteren en lachen natuurlijk, een man die met zijn scootmobiel de hele tijd achterom zat te kijken.. Heel awkward maar ik wil me er overheen zetten, dus ik ga het de volgende keer als de zon mooi schijnt weer doen. Don't giving a fuck. Leuk trouwens dat het concert goed is bevallen, ik was gisteren bij het bff event en heb het ook onwijs naar m'n zin gehad. Huishoudbeurs zelf was ook niet echt mijn ding, al die hysterische vrouwen met die irritante trolly's allemaal.. Haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh Luun, wat zijn de foto's mooi geworden!
    Ik heb het nog nooit gedaan in het openbaar en al helemaal niet in mijn eentje..

    BeantwoordenVerwijderen
  18. mooie foto die laatste en leuke outfit meis
    nog een fijne week liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het lijkt me inderdaad awkward als mensen je aan blijven staren terwijl je bezig bent met outfitfoto's maken, haha. Je hebt echt een hele leuke outfit aan en het shirtje vind ik echt awesome! Staat heel leuk bij het shortje :) Tof dat je die gewonnen hebt! Amber van beautyzoom.nl en ik zijn gisteren geweest! Ik had je heel graag willen zien! :) Ik vond de huishoudbeurs trouwens best leuk, alleen ergerde me rot aan die vreselijke trolleys, haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Superleuke outfit! En dat je zo vaak werd aangesproken, haha :'), maar fijn dat het concert en het event leuk waren!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Dat shortje staat je heel goed! En wat fijn dat Ellie Goulding zo leuk was! Het lijkt mij ook een heel tof concert om bij te zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. haha leuk verhaaltje! Je short is heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. ik hou echt van je kleding stijl het is zoo wouwieeee ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik durf geen outfitfoto's te maken in het openbaar omdat ik dus bang ben dat iedereen me aangaapt, zoals jij en iedereen in de reacties al zegt. Maar leuke outfit en tof dat jij het wel gewoon gedaan hebt! En fijn dat Ellie Goulding geweldig was! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen