Spring holidays & nieuwtjes

zaterdag 15 februari 2014 |
Het is vakantie, jaaaa! Even een weekje vrij van school. Mijn laatste week voor de vakantie was behoorlijk druk. We hadden zeven toetsen en nog wat opdrachten om in te leveren, het was dus even bikkelen. Ik heb niet zo'n goed gevoel over alle toetsen, maar ik hoop dat ik het toch nog een beetje goed heb gedaan. Nu kan ik er niets meer aan veranderen, en het is vakantie, dus ik ga me ook niet meer druk maken! Ik heb zo'n zin in deze vakantie. Een weekje is best kort, maar er staan leuke dingen op de planning, dus het wordt vast leuk!

Vanavond ga ik naar het concert van Ellie Goulding met mijn achternichtjes, hun moeder en mijn moeder. Ik heb er echt ontzettend veel zin in! Ik ben zeker een fan van Ellie, het begon toen ik haar hit 'Burn' ontdekte. Haar stem viel me meteen enorm op, het is anders. Ook de stijl van de muziek, een beetje 'elektro-pop, indie folk' is echt iets voor mij! Ik ontdekte ook haar liedjes Lights (die kende ik eigenlijk al) en Your Song. Ik ging wat meer liedjes van haar opzoeken. Ik werd helemaal verslaafd aan 'Only You', maar nu kan ik niet meer kiezen wat mijn favoriete liedje is. Ze zijn gewoon allemaal zo leuk! Ze heeft ook een liedje voor de film Catching Fire gezongen, Mirrors, echt een mooi liedje! Ik vind haar stem zo bijzonder dat ik er uren naar kan luisteren. Anyway - ik dwaal af. Vanavond is het concert. Ik ben heel benieuwd hoe ze zingt live. Ik heb al wel wat gehoord op YouTube, maar het meest speciaal is natuurlijk om er zelf bij te zijn. Er zijn alleen staanplaatsen. Hopelijk lukt het me ook om een foto te maken en die te delen. Mijn vakantie gaat goed beginnen! ♥ 

Morgen ga ik naar het BFF event in Amsterdam, ga ik nog iemand van jullie daar zien? Lijkt me zo gezellig! Het gedeelte van bloggers zien vind ik eigenlijk het leukste, sinds de zomervakantie heb ik sommige bloggers niet meer gezien en het is ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ga ook een paar meiden uit onze bloggers-appgroep ontmoeten. Volgens mij wordt het een gezellige dag. Ik vind het nog wel altijd spannend om alleen te treinen, zeker als het zo ver is. Ik ben altijd bang dat ik ergens verkeerd uitstap. De vorige keren heb ik duizend keer alle borden gecheckt om het zeker te weten, haha. Echt iets voor mij als het mis zou gaan. Maar ja, het is wel goed om dat soort dingen eens te doen. Leer ik ook weer van.

Verder ga ik deze week uitrusten, dat was écht even nodig. Het klinkt heel dramatisch, maar na de vakantie kan ik weer hard aan school gaan werken. Weer elke week een paar toetsen. In maart gaan we met school naar Dublin. Ik weet nog hoe leuk ik het vond in Londen, waar we vorig jaar waren. Na zo'n week is er altijd dubbel zo veel werk aan school, omdat we dan een heel verslag in moeten leveren. Maar we gaan wel leuke en bijzondere dingen doen in Dublin, dus ik heb er zin in!

Ik ga deze vakantie ook nog een vriendin uit mijn vorige woonplaats zien, haar heb ik al anderhalf jaar niet gezien. Ik vind het heel leuk om weer eens af te spreken. Ook nog een beetje socializen in de vakantie dus. Heb jij ook vakantie? (Zo ja: enjoy it!) xoxo. 

PS: Heb je al gezien dat ik mijn lay-out wat heb aangepast? Ik heb nu ook social media icoontjes in de menubar. Ik heb ook nog andere kleine dingen aangepast. Het was even prutsen, maar het geeft altijd een goed gevoel als iets met HTML lukt. Ik zie ook vaak dat jullie mijn HTML-tutorials gebruiken. Dat vind ik echt super om te zien! Een overzichtje van de tutorials zie je hier.
foto's: tumblr

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Fijne vakantie! Ik ga vandaag ook naar het bff evenement! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne vakantie! Zien er leuke dingen uit :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Ik moet nog een weekje op de vakantie wachten, je lay-out ziet er gaaf uit.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat cool dat je naar Ellie's concert gaat zeg! Altijd leuk muziek live te horen. :) En je lay-out vind ik heel mooi geworden! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah zo gaaf van Ellie Goulding, superveel plezier vanavond Luna, echt heel gaaf!
  En uitrusten is ook altijd lekker ja, even rust tussen de drukke schoolweken door :) Voor mij is het juist een week van keihard werken en heel veel doen, maar wel leuke dingen want ik ga de hele week aan mn collectie werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist helemaal niet dat Ellie het nummer van catching fire heeft gezongen! Ik luister ook vaak nummers van haar, echt mooi! Veel plezier daar bij het concert, lijkt me zo vet zo'n concert! Je lay-out aanpassingen zijn heel mooi. Ik moet helaas nog 2 weken tot de voorjaarsvakantie....

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaaas, heb ik pas over 2 weken vakantie! :( Oee wat leuk dat je daar heen gaat, have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne vakantie! Na 7 toetsen heb je die wel verdiend ja! Ik hoop dat het concert heel leuk was :)
  Ik heb helaas geen vakantie, maar ik hoef deze week maar één keertje naar school (vergadering voor stage) en verder werk ik thuis, dus dat is wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst, je hebt een mooie blog joh, mooie
  clean layout c: En geniet van je vrije week!
  Ik ben jaloers dat je naar Ellie Goulding gaat!
  I love herrrr Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Amazing pics!!!
  would you like to follow each other?! Let me know!!
  xoxo

  http://estilohedonico.blogspot.pt/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet lekker van je vakantie! En veel plezier vanavond en morgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen ga je doen, heel veel plezier bij Ellie Goulding!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erg leuk!! Fijne vakantie geniet er van! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk weekend heb jij! :D Ik wilde ook naar Ellie Goulding en het BFF event, maar ik heb familieweekend, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jaahaa, ik heb nu ook eindelijk vakantie na 5 maanden geen 1 te hebben gehad i.v.m. dat ik door moest lopen met stage, hihi. Dus ik geniet er nu extra hard van want ik heb dat echt gemist namelijk, haha ♥ Je hebt erg leuke dingen op de planning staan, superveel plezier bij het concert vanavond, maar dat moet vast wel lukken :) Je lay out vind ik heel leuk, as always, hihi, je tutorials zijn echt super handig! Ik ga maandag naar het BFF-event samen met blogger Amber van beautyzoom.nl! Ik heb er echt heel veel zin in!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind je layout echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vakantie?! Meen je die?! Neeeehee! Vier jij geen carnaval dan? Ik heb pas, ik heb eigenlijk geen idee, binnenkort vakantie! Als het carnaval is. In maart. 1 maart start het, geloof ik. Maar jeeeetje, jaloeers! En veel plezier bij het concert trouwens, het event en enjoy je vakantie een beetje! Dat heb je zeker verdiend na zo'n zware toetsweek! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mijn vakantie begint helaas pas over 2 weken :( Maar heel veel plezier bij het concert van Ellie! En je layout is trouwens heel mooi! Liefs!
  p.s. ik ga morgen ook naar het bff event, yaaay :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leukleukleuk!
  Zoals ik in de groep ook al zei; have fun bij Ellie Goulding, ik ben jaloers!
  En wat fijn dat je vakantie hebt, geniet er van!

  Ik heb super veel zin in morgen en als het niet lukt met treinen dan app je gewoon en help ik je uit de brand:)!
  Komt goed wijfie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fijne vakantie en niet te veel aan school denken! Ik zou ook wel naar Ellie willen! Mij viel ze ook op met haar stem! En het viel me gelijk op dat je lay-out veranderd is maar ik wist het niet zeker (ik volg je pas 2/3 weken, maar vind je blog erg leuk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je layout is heel mooi geworden! Suptiele veranderingen, maar het maakt een groot verschil. Wat leuk dat je naar het BFF event gaat! Ik zou eigenlijk ook gaan voor mijn blog, maar helaas: ik kan morgen niet. Heel veel plezier in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Fijne vakantie Luna! Ik ga morgen naar het BBF Event en mij had het ook achteraf heel leuk geleken als ik naar Ellie was gegaan. En, hoe was het concert? Zong ze goed live? Ik heb haar eigenlijk nooit echt opgezocht op YT qua live-acts ofzo. Ik vind Burn ook zo'n leuk liedje en haar stem is heel herkenbaar altijd, je kan zo raden wie ze is. Veel plezier op het event vandaag! Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Meehh ik wil ook vakantie!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik hoop dat je een leuke vakantie hebt gehad! Ikzelf heb geen voorjaarsvakantie in verband met stage, dus zal moeten wachten tot de meivakantie *huilie*

  BeantwoordenVerwijderen