2014 wishes/goals

zondag 29 december 2013 |




Het is vandaag alweer 29 december... What? Ik vind dat dit jaar zó snel voorbij is gegaan. En december ook: Sinterklaas, Kerst, het zit er weer op. Alleen Oud & Nieuw nog, dat is over twee dagen en dan zitten we alweer in 2014. Maar, oké, ik denk dat jullie allemaal wel doorhebben dat de tijd voorbij vliegt. 2014 komt eraan, en ik heb wat voornemens. Of nou ja, niet echt voornemens, maar leuke dingen die ik wil doen/hebben/zijn/meemaken. Ik ben namelijk vastbesloten er een superleuk jaar van te maken! De plaatjes zijn van de 'Before I die' & 'Bucketlist'-Tumblr. 







Ik zal nog een beetje uitleg geven. Met 'online friends' bedoel ik bloggers, het lijkt me super om naar veel bloggermeetings te gaan in 2014 en nieuwe mensen te ontmoeten. Ook wil ik heel graag leren koken en meer hardlopen/lichaamsbeweging krijgen. Maar wat ik vooral wil is blij en tevreden 2014 doorgaan, zonder teveel stress of problemen. En gekke dingen doen. Succesvoller worden met mijn blog. Mijn dromen laten uitkomen. Veel schrijven. Veel zingen. Veel nieuwe dingen doen, al lijken die dingen eng. Steden bezoeken. Mijn stijl verder ontwikkelen. 

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien! Op 31 december komt er nog een nieuwjaars-artikel online, ik ga nog even denken over iets origineels: Misschien een terugkijk op 2013 (in de vorm van een filmpje?). Het lijkt me wel echt leuk als dat gaat lukken. Doen jullie trouwens ook al mee met mijn winacties? Wat je kunt winnen (klik op het cijfer om naar de winactie te gaan): 1. Een Moleskine-notebook en twee nagellakjes, 2. Een mooie ketting van Webstash.nl, 3. Een telefoonhoesje naar keuze van het merk ACCY. En omdat ik het beloofd heb, komt winactie nummer 4 er ook (snel) aan! Wat is jouw belangrijkste doel voor 2014? Veel liefs, Luna. 

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuk om te zien! Veel van jou wensen komen overeen met die van mij:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk! We hebben de zelfde wensen ♥
    Ik had zo´n soort artikel met die plaatjes ook ingepland, maar vind je het goed als ik die nog online zet?

    Liefs, Nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk om te lezen! Ik wil ook graag mijn blogvriendinnetjes ontmoeten in 2014, haha. Ik wil sowieso mijn grafisch vormgever diploma halen en er hard voor knokken, maar ik denk dat dat al wel gaat lukken, ik wil ook graag mijn stage met een G afronden en stiekem hoop ik een beetje cum laude af te studeren, hihi, maar voldoende afstuderen is ook prima! Ik hoop een baan te kunnen vinden in de grafische branche en nog heel lang door blijven bloggen!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk gedaan met die plaatjes erbij :) Mijn wens is om meer te genieten en de tijd te nemen om ontspannende dingen te doen. More me time zeg maar :) Ben snel te gehaast.

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel! Ik ga op 15 februari al twee van je 'goals' behalen. Ik ga dan naar het concert van Ellie Goulding in Amsterdam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga ook naar Ellie Goulding hihi! Oh ja, da's in Amsterdam natuurlijk. Haha! :P Daarvan weet ik dus zeker dat ik het ga behalen!

      Verwijderen
  6. Wat een leuke post Luna! Amsterdam is zo'n mooie stad, ik zou er ook nog wel 'n keertje heen willen gaan! ('t Is alleen zoooo ver weg!) Mijn doel is: over gaaan! (Maaaarr dat zit wel snor!) En verder, plezier maken, feesten, fotograferen, fietsen... Genieten van de kleine dingetjes in het leven! (O, en misschien iets minder uitgeven per maand?)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke goals allemaal zeg!

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke doelen, hopelijk ga je ze halen! Ik wil ook nog een keer mijn 'online friends' meeten, want ik heb één keer gemeet en het was zo gezellig, I want more! :D *hint hint* haha.
    Het zou heel mooi als je in 2014 leert 100% van jezelf te houden! Dat verdient iedereen! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te zien! Met al mijn kleren aan in een zwembad springen heb ik al eens gedaan (in een 5-sterren hotel....). De reacties zijn altijd geweldig hahaa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel tof artikel, ook veel herkenbare dingen. Bloggers ontmoeten lijkt mij ook heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk artikel! En ook een hele leuke, en weer eens een andere manier om zo je voornemens te delen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. mooie doelen ♥ mijn belangrijkste doel is vooral genieten xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik herken me wel met blij zijn hoe je bent, en online friends ontmoeten lijkt me ook heel tof! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel leuk om te lezen, en een paar dingen die mij ook wel heel leuk lijken haha! Zoals die met kleren en al in het water springen, goed plan! Aan het einde van mn examenreis met kleren en al de zee van Portugal in rennen lijkt me een goed moment, hopen dat ik het dan nog niet vergeten ben :) Een hardloopwedstrijd lijkt mij ook erg leuk, ben alleen bang dat het er nooit van gaat komen..

    BeantwoordenVerwijderen