Looking back at 2013: favorieten in foto's

dinsdag 31 december 2013 |


Hoi lieve mensen! ♥ Omdat dit de laatste blogpost van 2013 is, wil ik met jullie terugkijken op dit jaar. 2013 was een heel bijzonder jaar. Een jaar met ups en downs, zoals ze het zeggen. Ik heb nieuwe dingen ontdekt, nieuwe mensen ontmoet en had dit jaar ook een boel favorieten! Daarom maak ik voor jullie een favorieten XL post. Wat vond ik leuk in 2013? Ik ga vooral foto's laten zien. Laten we maar gelijk beginnen!

Eerst wil ik het hebben over de vakanties. Dit jaar ben ik een aantal keer op reis geweest. Naar Londen, Zweden en Frankrijk. Londen was niet echt een vakantie, omdat we met school gingen en dingen voor school moesten doen. Toch voelde het af en toe wel als gewoon een leuk uitje, het was zo leuk! En in de meivakantie gingen we naar Zweden. Ik had nooit gedacht het daar zo leuk te vinden, maar ik vond de omgeving, de natuur en het uitrusten echt heerlijk. In de zomervakantie gingen we naar Frankrijk en Zeeland. Ik heb heel erg genoten van de zomervakantie. We hebben hele leuke dingen gedaan. Ik kijk met een goed gevoel terug op de vakanties.


Ook heb ik dit jaar volop outfitfoto's gemaakt en laten maken. Af en toe fashionbloggen vind ik leuk! Ik heb een kleine selectie gemaakt met foto's waar ik blij mee ben. Ik begin met mijn favoriete outfitfoto.Andere foto's waar ik stiekem best trots op ben:
Boe! Ja, ik vond het leuk om jullie even te laten schrikken. We gaan gauw verder met de volgende categorie: beautyfavorieten van het jaar 2013!
We gaan verder met media, hieronder valt muziek, apps, boeken en social media. En films!Ellie Goulding! Ik ben echt blij dat ik haar heb ontdekt. Haar muziek, ik vind het gewoon zo mooi en kan ernaar blijven luisteren. Oké, ik zeg het te vaak, geloof ik. Ik ga meteen maar even eerlijk toegeven dat ik weinig heb gelezen dit jaar. Ja, boeken voor school en tijdschriften, dat wel. Maar heel interessant om dat te noemen is het niet, hè? Wel heb ik het boek 'Voor ik doodga' gelezen en laatst heb ik eindelijk de film gezien.


Dit jaar heb ik ook veel foto's op Instagram geplaatst. Ik houd er gewoon van! Ik vind het zo leuk om alle foto's van anderen te zien en zelf mooie foto's te maken en die te bewerken. Volg jij me al? Hierboven zie je een paar Instagram-foto's van mijn jaar.
Instagram

Mijn favoriete seizoen was dit jaar toch de zomer. Achteraf gezien, leek deze best lang. 

2013 was ook het jaar van mijn blog. Luna's Lovely World, waar ik toch elke dag mee bezig was, of in elk geval: Het zat vaak in mijn hoofd. Ik heb veel nieuwe dingen gedaan en geleerd dankzij mijn blog. Ik heb beter HTML geleerd, hier kan ik nu al redelijk mee omgaan. Dit was het jaar waarin ik bloggers ontmoette, voor het eerst! Een ontzettend leuke ervaring. En dit was het jaar waarin ik gewoon veel plezier beleefde met bloggen en nieuwe bezoekers en veel lieve reacties kreeg. De bezoekersaantallen groeien elke dag en dat vind ik super! 

Ook was dit wel een fotografeer-jaar. Wát heb ik veel foto's op mijn laptop staan. Nog steeds ben ik heel blij met mijn eigen Canon EOS 1100D. Hopelijk maak ik in 2014 nog mooiere foto's en leer ik nieuwe dingen op fotografie-gebied!

Ik eindig de terugkijk-post met deze pannenkoek. Dit was een foto die ik terugvond, haha. Pannenkoeken zijn lekkerrr! Ook een 2013-favoriet.

Ik weet dat jullie veel foto's al op mijn blog hebben kunnen zien dit jaar, maar ik wilde tóch een jaaroverzicht maken. Dit was het dan! Ik wens jullie allemaal een heel fijn 2014 toe! En veel plezier vanavond tijdens oudjaarsavond. Veel liefs, Luna.


33 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Zo te zien heb je een leuk jaar gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee om het zo met foto's te laten zien! Alvast gelukkig nieuwjaar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi overzichtje heb je ervan gemaakt! :-) Zweden lijkt mij zoooo gaaf om heen te gaan! Jalooeers! Die kleuren, wauwie! En bovendien komt daar IKEA vandaan, wat een briljante winkel is! Verder vind ik dat je je blog mooi gepimpt hebt! Zekers! En ik wens je een heeeel fijne jaarwisseling! Lieeefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb je wel een leuk jaar gehad! Veel plezier ook in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien en grappig hoe je dit allemaal in één artikel hebt gedaan zonder dat het te langdradig wordt! Volgens mij heb jij ook een topjaar gehad, same for me! Alvast een gelukkig nieuwjaar en een gelukkig en gezond 2014 gewenst Luun! Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig overzicht heb je gemaakt! Ik wil ook altijd al eens naar Zweden gaan; het lijkt me zo mooi. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi overzicht! Ziet eruit als een mooi jaar. Veel plezier vanavond:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi en leuk, zo'n overzicht in foto's! Ik wens je alvast een gelukkig en gezond 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne manier om terug te kijken op je jaar, ziet er heerlijk uit! Ik volg je blog nu al een paar maanden (weet niet meer precies hoe lang) en ben benieuwd naar al je nieuwe posts in 2014!
  Gelukkig nieuwjaar alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Het ziet er echt uit als een super-2013! ;) Alvast een gelukkig nieuwjaar!

  xo Liesbeth
  http://www.aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's zitten ertussen zeg! Alvast een heel gelukkig nieuwjaar en een fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet niet precies meer hoe lang ik je al volg, maar ik ben echt heel blij dat ik je blog heb ontdekt! Wat een superleuk stukje heb je geschreven en wauwie, je foto's zijn echt heel leuk bij elkaar gezocht! Ik vind het superleuk om te lezen dat je al zo goed met HTML overweg kan gaan (i love it)! Je lay outs vind ik altijd mooi! Zo te zien heb je lekker veel meegemaakt en de vakanties klinken echt heerlijk! Het was een fijn jaar voor jou zo te lezen! Ik hoop voor jou dat 2014 nog beter wordt en dat je lang door blijft bloggen ♥ Gelukkig nieuwjaar lieve Luna! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super mooie foto's allemaal! Ik wens je een heel gelukkig nieuwjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke foto's! Gelukkig nieuwjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke foto's allemaal! Echt heel mooi! Alvast een gelukkig nieuwjaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's! Laten we hopen op nog zo'n geweldig jaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Superleuk om te lezen en terug te zien! Een gelukkig nieuwjaar Luna :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je zo'n fijn jaar hebt gehad! Ik vond het ook erg gezellig om je te ontmoeten, hopelijk in 2014 weer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te zien! Je foto's zijn echt heel mooi Luna :) Ik wens je een geweldig 2014 toe! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Echt hele leuke foto's Luna! Echt heel leuk om je blog te zien groeien! Happy 2014! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jij staat ook altijd goed op de foto he! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. die foto in het bos is zo mooi! happy new year.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gelukkig nieuwjaar! Aaah ik ben zo jaloers dat je naar londen bent geweest! ahaha. Die foto met jullie voeten en die enkel bandjes en die foto daaronder zijn echt heel mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel leuk Luna! Je hebt een hoop leuke dingen gedaan dit jaar! En Ellie Goulding, liefde! hahaha liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuke blog post!

  xoxo

  fablishes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Had jij paarse/roze dip-dye? Staat mooi! :) Gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Er zitten inderdaad een heleboel hele mooie foto's en outfitfoto's tussen, leuk!
  Op naar nog zo'n leuk jaar, gelukkig nieuwjaar luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Super leuk om zo een mooi overzicht van jouw jaar te zien. Hopelijk wordt 2014 minstens net zo mooi.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen