Denkertje, deel 5 - de laatste!

zondag 4 augustus 2013 |


Vandaag is alweer het vijfde en laatste deel van Denkertje aan de beurt. Ik vond het een leuke rubriek maar na vijf vragen vind ik het tijd om te stoppen. Het was superleuk om jullie antwoorden telkens te lezen. Jullie kunnen nog één keer antwoord geven op de nieuwe vraag. En de nieuwe vraag is.... tip: klik op 'verder lezen'!
 

Zo. Ik ben benieuwd wat jullie angst is... Die van mij? Ik ben stiekem wel een beetje bang voor "de ruimte". Dit klinkt heel raar maar ik vind die donkerheid, sterren, planeten en zo angstwekkend... En zeker zwarte gaten. Bweh! Vroeger was ik bang voor veel meer dingen, maar ik ben over de meeste angsten heen, gelukkig.

Tell me yours! Liefs, Luna

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Lastige vraag! Ik denk dat ik vooral bang ben om alleen te zijn, dat ik mijn familie verlies en mijn dierbare vrienden, nee, ik moet daar niet aan denken, haha. Oh, en ik ben bang voor insecten zoals wespen, dazen en alle andere steekbeesten, ieks.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff die is best lastig. Ik ben namelijk best bang voor veel dingen. Ik vind het ouder worden iets heel eng, en ik denk ook dat ik bang ben om te falen in het leven. Dat ik nooit een baan krijg, dat ik mijn school niet afmaak en dat soort dingen. Maar ik denk dat meerdere mensen dat wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kan ik meteen zeggen: dat een familielid of een goede vriend/vriendin iets naars overkomt. Daar ben ik best vaak bang voor.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben bang om blind te worden, nadat ik erachter ben gekomen dat de oogziekte glaucoom redelijk vaak in mijn familie voorkomt... Nooit meer (visueel) kunnen genieten van een prachtig natuurgebied lijkt me vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf heel erg bang in het donker... en voor spinnen IEKS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm moeilijke vraag, ik denk toch voor muizen, dat sowieso.. Eigenlijk weet ik zo snel niet meer iets. Oja, heel erg om een dierbaar iemand kwijt te raken wat iemand ook al bij de reacties zette.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben sowieso bang voor spinnen en ik houd ook niet echt van honden..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg bang voor de dood en om alleen te zijn :|.

  Liefs, Mariete

  BeantwoordenVerwijderen