100% zomers met deze setjes van Esprit

woensdag 26 juni 2013 |

Het is bijna zomer! Althans, we hebben onze sweaters al omgeruild voor bloesjes en hemdjes, en de shorts liggen klaar in onze kast in plaats van lange broeken. Op de site van Esprit merk je het ook! Daar zijn verschillende mooie kledingstukken te koop, allemaal met een zomers model en kleurtje. En jouw bikini voor op het strand kun je ook vinden bij Esprit. In dit artikel laat ik verschillende setjes zien die ik bedacht, voor tijdens jouw zomerse dagen. Enjoy!



















Dit is setje één dat ik samenstelde met items van Esprit. Esprit heeft een heleboel, dus je kunt eindeloos combineren: Accesoires, broeken, ook schoenen! Deze bloes vind ik erg schattig - leuk printje met een leuk detail, de mouwtjes. De spijkerbroek is simpel maar combineert altijd! Ik heb de sandaaltjes er ook bij gekozen, omdat er roze in zit wat goed past bij de bloes. Deze sandalen zou ik wel willen, ze zien er leuk uit en ze zijn strandproof - ik ga immers naar Zeeland deze vakantie, dus dat is niet onbelangrijk! Het leuke aan de zonnebril is het 'ombre' effect. Kun je 't zien? Van zwart loopt het over in roze. Leuk detail en combineert ook weer bij de bloes! Er zijn nog veel meer bloezen van Esprit, klik hier om ze te bekijken.



Leuke blauwe jurk, was mijn eerste indruk! Volgens Esprit zijn witte schoenen een trend, ze hebben daarom ook een hele pagina met witte schoenen. Ik moet zeggen, het is leuk! Wit blijft een classy kleur en je kunt het ook weer bij alles matchen. Ook bij deze jurk. Ik koos voor witte ballerina's bij dit setje, omdat ik gewoon houd van ballerina's. Ballerina's kun je niet missen in de zomer. Dit is mijn favoriete setje, want de accesoires maken het af. Er zijn echt veel accesoires te vinden bij Esprit, tja... moeilijk kiezen! Ik vond uiteindelijk dit riempje en het armbandje (die vind ik overigens echt cute!).

Het laatste setje dat ik maakte heeft pastelkleurtjes. Wieeeejooeeh! Pastel blijft een echte trend die je in de zomer terugziet, dus waarom niet naar de site van Esprit surfen en wat items inslaan? Want Esprit heeft ook items in pastelkleuren. Zoals deze dingetjes! Ik wil voor deze zomer graag meer shorts hebben. Die kon ik ook vinden. Deze vond ik erg leuk. De top is easy white, en met deze leuke schoenen en sjaal maak je de outfit wel af. Voor op een warme dag! Artikel in samenwerking met Esprit  

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥