Duimpje omhoog for thissss

donderdag 27 juni 2013 |

Favorietjes! Daar zijn ze weer! De kleine dingen die het leven leuk maken, dingen waar ik nou gewoon bij denk 'duimpje omhoooog!'. Nou ja, daar gaat het vandaag dus over. Ik vind het leuk dit soort posts te maken. Okay, enough, laat ik maar beginnen. Het zijn niet echt beauty favorieten, gewoon lifestyle en een beetje fashion.


Liedje: Armin van Buuren en Fiora - Waiting For The Night Ben gek op dit nummer. Ontdekt via Spotify, thanks dearest Spotify. Ik vind het écht een fijn nummer. Met een lekkere beat, maar ook weer mooi. Ik draag je op 'm te luisteren. RIGHT NOW!Kledingitem: Printlegging Ja, hipperdepip is de printlegging! Of broek. Jullie kennen mijn galaxy legging al, maar ik heb een nieuwe leukie! Deze legging heb ik van mijn tante gekregen. Hippe, gelukkig ook kleine tante, dus ik pas haar kleren wel zo ongeveer. Altijd leuk als familie met kleding komt aanzetten. Maar goed, deze legging dus. Lekker druk. Met bloemetjes. Van Pieces.


Dingetje: Bloggin' All-time favourite, deze blijft op mijn lijstje. Bloggen, ik vind het tof. Gewoon lekker opschrijven wat jij wil schrijven. Ik heb mijn stijl echt ontdekt, mede door het bloggen en andere blogjes lezen. Dat vind ik trouwens ook super: Jullie schrijfsels bekijken. Bloggers are the coolest people on Earth.Site: AboutMyStyle De AboutMyStyle-widget in mijn sidebar al gezien? Ja, ik gebruik deze site. Daily zet ik een foto erop volgens het thema van die dag. Het thema heeft altijd wel wat te maken met lifestyle, fashion of beauty, things we loooove!! Dus misschien is AboutMyStyle.com ook wel wat voor jou, meld je aan en zoek mij ook even op (lunadorable is de naam).

Make-up: The Wing Ik verwachtte geen beauty bij mijn favorieten maar dit kwam toch in me op. Winged eyeliner, ook een favorietje momenteel hoor. Het staat zo lekker nonchalant. Èn het is simpel, niet te opvallend. Wiiiiinnnggg. Het klinkt ook nog eens goed.Hobby: Zingen Weer zo'n all-time favourite en leukste hobby samen met bloggen. Ik zing al zo lang. En ik zing de hele dag door. Thuis moeten ze me nogal eens vragen mijn mond te houden. Niet op school voor de duidelijkheid haha. Willen jullie weer eens een cover horen? Ik zit er aan te denken vaker covers op m'n blog te plaatsen.

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik vind je legging echt ontzettend leuk! En wat knap dat je zingt! :) Ik wil wel graag weer een nieuwe cover horen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Het lijkt me leuk om nog eens een cover te horen! Ik vind een ander liedje van Armin van Buuren erg leuk! Namelijk, This Is What It Feels Like. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wing staat je goed! :) Erg leuk om te lezen en covers zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, hier word ik vrolijk van! Die wing staat je goed. Haha, het klinkt inderdaad goed. Wiiiing. En het lijkt me leuk om wat meer covers op je blog te zien! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne post! Je bed is echt cool! En wings staan je mooi. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke favorieten! Ik hoor de laatste tijd veel over 'about my style' dus ik ga ook maar even een kijkje nemen op de site. Die wing staat je echt heel mooi, en super dat je al een cover hebt opgenomen! Je kan echt super goed zingen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal mee eens, bloggers zijn de leukste mensen ever! :) Vind ik ook! Je makeup is inderdaad prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leeeukkk! Ik volgde je al op AMS ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat leuk zeg! Ik vind je blog echt ontzettend tof, lekker door blijven gaan girl! AMS ga ik ook is een account opmaken, hoor er al veel leuke dingen over. En graag een cover, wat leuk!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke favorieten, die wing staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa ik wil wel weer eens een cover van je horen. Btw, telkens als ik Clown hoor, denk ik aan jouw cover (in positieve zin!).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaa, Armin van Buuren heeft zulke leuke liedjes! Hele leuke post. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk artikel! Altijd leuk om te lezen :) Ik had trouwens laatst je nieuwe cover op youtube gezien, echt super mooi <3 Liefs, Tess

  BeantwoordenVerwijderen