Vakantie in Zweden (+ fotooo's)

maandag 6 mei 2013 |

Eindelijk ben ik weer terug! Al ging deze vakantie zó snel voorbij, voelde het. Hebben jullie me een beetje gemist? ;). Ik ben in elk geval blij dat ik thuis ben en het bloggen weer kan oppakken. Ik heb het superleuk gehad in Zweden, het land waarvan ik dacht dat het helemaal niet zo leuk zou zijn. Nou ja, ik had er wel zin in, maar wist niet precies wat ik kon gaan doen. Gelukkig is dat allemaal goedgekomen: Ik was constant bezig met lezen, fotograferen, en gewoon veel kletsen en eten. Ook hebben we spelletjes gedaan.























Ik ben in de meivakantie een week naar Zweden geweest met gezinnen uit onze straat. Dat zijn wel vrienden van mijn ouders en die kinderen zijn dan weer bevriend met mijn zusjes, je begrijpt het wel, haha. Na deze vakantie ben ik tot rust gekomen. En ik heb nieuwe ideeën voor blogposts. Outfitposts komen eraan, maar ik ga ook nog mijn gekochte items in Zweden laten zien. En nog meer dingen, maar jullie zullen het allemaal wel zien!






















Barbecueën. 

Deze vakantie was eigenlijk ook wel de vakantie die ik nodig had. Rust om me heen, het 500-pagina's dikke boek Gone - Verlaten lezen (aanrader!!), en even genieten van stilte en de mensen om me heen. En het zonnetje, want ooooh wat scheen het vaak! Dan was het echt lekker om buiten te zitten. We hadden ook een trampoline en een schommel en we hebben sportdag gehouden, dus hoe kun je je dan niet vermaken?























Mooie natuur en een meer heel vlak bij! 

Ik heb Koning(inne)dag en die dingen gemist, ook met de Dodenherdenking was ik niet in Nederland. Maar natuurlijk zijn we wel even twee minuten in stilte geweest. Was het ook een beetje lekker weer in ons landje? In Zweden dus wel, hopelijk kan ik hier verder van de zon genieten... En maandag weer naar school, maar dan komt Hemelvaart en mijn lieve nichtje komt dan logeren, dus dat is weer iets om naar uit te kijken.



















Nu wil ik wel eens weten, hoe was jouw vakantie? 

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ziet eruit als een leuke vakantie! Ik wil ook wel eens naar Zweden, lijkt me echt supermooi daar! Mijn vakantie duurt nog een weekje, maar is nu al superleuk, ben namelijk naar het one direction concert geweest!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heerlijk uit! Waar was je precies in Zweden? (a) liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat huis en jouw ketting! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het ziet er echt heel leuk uit! Mijn vakantie is/was erg leuk, ik logeer en shop, haha. Mijn vakantie duurt gelukkig nog een weekje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke foto's! Mijn vakantie is tot nu toe wel leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie foto's! Ik wil ook zo graag naar Zweden. Het lijkt me er echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat huis op de foto doet me aan Pippi Langkous denken, hihi! Wat leuk dat je in Zweden bent geweest. Gone is een leuk boek, heb ooit deel 1 en 2 gelezen en nu word ik eraan herinnert dat ik de andere delen ook nog moest lezen, haha. Ik ben een paar dagen naar Barcelona geweest in de meivakantie en nu helaas weer naar school :(

    BeantwoordenVerwijderen
  8. dat klinkt echt heel erg leuk! mooie foto's ook :) Ik heb nu stage, voor 3 dagen, maar daarna heb ik weer vrij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er leuk uit zeg! Zweden lijkt me echt geweldig om een keertje heen te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, leuke foto's Luna! Zo te zien heb je een leuke vakantie gehad! Mijn vakantie was ook super leuk, maar ging zo snel voorbij! :C xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mijn vakantie is tot nu toe nog best lekker, ondanks het leren voor de examens :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Luun, ik heb je gemist hoor;p
    Het was stil in de whatsapp groep en ik was helemaal vergeten dat je in verweggiestan zat.
    Gelukkig heb je het Lekker gehad, ik ben erg benieuwd naar de blogposten!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw, wat een leuke foto's! Je ketting is ook echt erg leuk! Zweden lijkt me erg mooi, vooral de huisjes daar zijn superleuk! Zo te horen had je een heerlijke vakantie, veel plezier met je nichtje komend weekend. Ik ben ook erg benieuwd naar je blogposten!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuke foto's! Die ketting krijg ik ook :) Hij is leuk.

    x

    Kiki | Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke foto's! :D Leuk dat je weer terug bent en dat je zo'n fijne vakantie hebt gehad! Ik heb vooral lekker uitgerust, thuis op de bank gehangen, geblogt, gelezen, gewinkeld, dat soort dingetjes. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super leuke foto's :D

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Aaah wat ziet dit er super gezellig uit. Ik wil ook een keer naar Zweden. Mooie foto's meid! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Waaaauw, dat ziet er zo gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen